CorradoLada Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Zdravím všechny, Řeším problém ve voze škoda Octavia I r.v. 09/1999 1,9 TDI 81kw Měl jsem autoradio Sony na kazety nějaka stara paštika, vyměnil jsem jej za radio Clarion na CD a nehrajou mi zadni reproduktory. Když dám zpět tu Sonku zase hrajou všechny ???? Jedinej zásah, kterej jsem udělal, že jsem přehodil na ISO konektoru pin 4 a 7 aby se mi radio vypínalo s vytažením klíčku ze spínačky. Když jsem zkoušel postupne hnědý ISO konektor naměřil jsem viz obrázek vubec nevim jestli to neni přes nějake vyhybky protože hraly pouze přední repro a když zkusím nastavit radio bud hrajou přední nebo je ticho??? už jsem z toho mirně v pasti. A tohle jsem našel v el. schematech a jsem z toho celkem hloupej na dvakrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 (editace) Urcite mas aj v zadnej casti 4x repraky??? Kolko mas pinou v hnedom konektore 4 alebo 8 ??? Zle nastavene radio mas tam len spustene predne repra. Ta el. schema OCTAVIE dole je : Kadial su vedene kable od anteny do radia a kable na repra do dveri +kufra. 2,4,5,6, su oznacene repra. Editováno: 4. Říjen 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 ...na pinech 1-2 a 7-8 jsi nemohl mít výstup předních reproduktorů!...toto jsou výstupy pro zadní reproduktory! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoLada Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 (editace) Zadní repro tam určitě je a hnědý konektor ma 8 pinu jak je vidět na prvním obrázku, měl jsem Otylili celou vykuchanou je to kombajn, takže v kufru 2x repro a vyšky na zadnich dveřích nehledě na to, že na te stare sonce to hraje všechno sam to nechapu A s těmi piny prostě to tak je jednoduše jsem si z radia vyvedl 2 draty a zkoušel na hnědem konektoru a takhle mi to hralo takže nemám důvod sem psát nějaký bludy. Jsem z toho celkem na větvi jelikož pokud by nehrala ani ta sonka vim kde je chyba ale takhle nevim Clarion je 4x 45 a sonka byla 4x35 A k tomu druhemu obrazku jako že co jsou čisla chapu i vedeni kablu jednalo se mi spiše o ty valečky např pod "B" sloupkem Editováno: 4. Říjen 2009, autor: CorradoLada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 4. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 (editace) ...pokud je instalace OEM...tak je to nesmysl....a platí to co jsem napsal.Výškové reproduktory jak přední tak v zadních dveřích jsou napojené paralelně na středobas Pokud ti to hraje najiném rádiu tak hledej problém v tom kde to nejde.clarion má patrně nejaký problém a nebo je něco v ISO rádia. Editováno: 4. Říjen 2009, autor: fancarhifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoLada Vloženo 4. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2009 Na Clarionu jsem rovněž vyzkoušel všechny vystupy a jsou OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.