Mischo77 Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Kto mi prosim vie povedat blizsie info o tomto palubnom zázraku ?! A vôbec... Kde si viem takéto čosi sám pozrieť ? jedna sa mi o to ci ma MFA palubny PC Hmm... ETKA.... kde ju najdem ? plis LINK DAKUJEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 7. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 [no šup šup OTVARAME ETKU..... pliiiiissss ((((((((((((((( 6Y1 919 860 C ma to aj MFA ??? (palubny PC ) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 (editace) Nic víc tam není. Ceny v EU. Editováno: 8. Říjen 2009, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 a to potom ako zistim ci podporuje palubny pocitac ??? (( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 pošli kod motoru. podle čísla to je bez palubáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 8. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 akz kod motoru ??? Takto : ja proste zhanam panel pristrojov. tzn. budiky a neviem ktore budiky maju MFA a ktore nemaju palubny MFA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 akz kod motoru ???Takto : ja proste zhanam panel pristrojov. tzn. budiky a neviem ktore budiky maju MFA a ktore nemaju palubny MFA no v etce podle kodu motoru můžu přiřadit panel přístroju který podporuje pal.poč. já mám řeba 6Y1 919 870 D. kod motoru ATD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.