Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Moc  se tady pise na temu " sex ve Fabii"

kouknete jak to skutecne vypada ne ve Fabii

patri to do sekce video ale tema je tady:

http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=...backseatsex.wmv

Vog

Hrozný lidi........ člověk si nemůže v klidu ani za :prc: když to na něj přijde :)

ono by to chcelo aby nam povolili tonovane skla uplne na nepriehladne aj vpredu uz len z tohto dovodu, teraz v zime mi dost vadi ze nahodni okoloiduci vidia moj biely zadok, dost ma to deprimuje :D

Vloženo
Moc  se tady pise na temu " sex ve Fabii"

kouknete jak to skutecne vypada ne ve Fabii

patri to do sekce video ale tema je tady:

http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=...backseatsex.wmv

Vog

Hrozný lidi........ člověk si nemůže v klidu ani za :prc: když to na něj přijde :)

ono by to chcelo aby nam povolili tonovane skla uplne na nepriehladne aj vpredu uz len z tohto dovodu, teraz v zime mi dost vadi ze nahodni okoloiduci vidia moj biely zadok, dost ma to deprimuje :D

tak si tam dej závěs)))))

Vloženo
Tak po dnešním, resp. včerejším zážitku už nikdy více...buď jsem vyšel ze cviku nebo zestárl, ale bolí mě záda, mám otlačený kolena a chytla mě "báječná" křeč do stehna, takže se taky asi začnu ohlížet po combi:-D

Zpátky na stromy :wallbash:

Jsem ve středu zjistil, že to je asi o ženský=když už jsme si vybrali správné auto-Fabii, je třeba si k němu vybírat i správné ženské :wub::wub::wub:

Vloženo

Zdravím Vás tu Všechny! SEX ve Fabii jde, ale doporucuji na zadnich sedadlech! Minimalně je dobre si nechat vykouřit to jde i v předu! :o)), Nicmene Felcka se osvedcila lepe! :palec2:

Vloženo
Zdravím Vás tu Všechny! SEX ve Fabii jde, ale doporucuji na zadnich sedadlech! Minimalně je dobre si nechat vykouřit to jde i v předu! :o)), Nicmene Felcka se osvedcila lepe! :palec2:

:smich::smich::smich:

Vloženo

Mno tak jak se tu pokračuje v té souloži? už to má někdo prubnutý? Krom pár VIP lidi :D A hlavne jak a kde,sklopene sedačky nebo položené zadní sedačky a mit mega prostor tak akord na to :D-_-

Vloženo
Mno tak jak se tu pokračuje v té souloži? už to má někdo prubnutý? Krom pár VIP lidi :D A hlavne jak a kde,sklopene sedačky nebo položené zadní sedačky a mit mega prostor tak akord na to :D-_-

přední pravá :p

Vloženo
A co potom Škodovky klasiky (120M)...tam se dovádělo-sklopily se přední sedačky a vytvořilo se rovné lůžko, páč dřív ještě o anatomii sedaček nic nevěděli tak tě nic netlačilo :D Ale problém byl (ale to je ve skoro každém autě) když jsi tam s jinou než s tou SVOJÍ. To si pak musíš dát pozor jestli se opírá nohama o přední sklo-protože to tam nechá otisky ale ty jsou vidět jen při následným zamlžení okna. No a když pak takhle po ránu vyjedeš s mladou na nákup po nějaký vydařený pařbě s "kamarádem z vojny", přední okno se trochu zamlží, tak se pak ty ťápance na okně špatně vysvětlujou.....osobní zkušenost ;) Ale jinak autosexu zdar. Jo a docela si jednou přeju zažít takovej ten náhodnej sex se stopařkou-ještě se mi to nepoštěstilo. Většinou se chtěj nechat vozit takový studentky ve vodrbaných svetříkách a 20 beďarama, na který fakt není chuť :angry:

přesně :-)) náhodou to s tou stopařkou bych taky chtěl zažít, náhodou super :t

Vloženo
Hele, nenarazil jste někdo na problém s loketkou? Jak si jí za jízdy užívám, tak mě tam občas docela irituje kol10

laktovka je v tomto prípade úúúúplne nevhodný doplnok auta, preto v mojom prípade len na zadných a žiadne vyrovnavanie sedačiek

• o 4 týdny později...
Vloženo
mischicka:Reprezentaci čeho? Že by na srazech :prc::prc::prc::prc::p

Tak vůbec :t To víš, černej intoš tam je hned každý smítko vidět :t Ale na srazy tak jako divák, Hrášek už sice je téměř podle mých představ, ale není to žádná převařená kapota, snížení, atd., takže by tam byl jako popelka :t

Vloženo

ale taková dvanácet troska 1203 - tam to jde jak v hotelovým pokoji lollol:smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...