Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

xtrack : ještě malej detail, téma bylo, sex ve fabii a s tím zkušenost mám, tak jsem se přidala, to, že mě baví není zas tak podstatný B):vamp (ten upírek se mi líbí)

to, že mě baví i auta a tuning !§ tam mělo bejt :doh

že mě baví i auta a tuning !§ tam mělo bejt :doh

:smich:

Upraveno od mischicka

kodemi:nene neni moje ani jedna-ta na sedaku ma hezci spodek i kastli a auto ma navic ode mne stresni okynko-ale obe bych bral-bez debat,foto me bylo poslano mailem s dotazem jestli to neni moje

bobo: :D hehe to ta dotycna jak ti psala ten dotaz musela bejt trochu mimo :D kor kdyby to byla sestra,matka dotycne osoby aktery :)

prdelky????????????? B)

prdelky????????????? B)

srandičky :smich: legrácky :smich: provokace :smich:

prdelky????????????? B)

nemusíš psát nic na svoji obhajobu.... je to mazec kdyby mladou taky zajímaly auta

:( a nepletla si brzdu-plyn :D

Mno jo...tuning má být uvnitř -_- nic není větší mazec než nadupaná seriovka....a já to neřeším jak píšeš stojí to prachy a ty moc nejsou tak držím palec at pěkně autko vyšpěrkuješ minimálně LÍP :D než Mischicka lentilku -_- ¨ta barva je prostě super!!!!

xtrack : ještě malej detail, téma bylo, sex ve fabii a s tím zkušenost mám, tak jsem se přidala, to, že mě baví není zas tak podstatný  B)  :vamp  (ten upírek se mi líbí)

to, že mě baví i auta a tuning !§ tam mělo bejt :doh

:D:D:D:D-_-

prdelky????????????? B)

nemusíš psát nic na svoji obhajobu.... je to mazec kdyby mladou taky zajímaly auta

:( a nepletla si brzdu-plyn :D

Mno jo...tuning má být uvnitř -_- nic není větší mazec než nadupaná seriovka....a já to neřeším jak píšeš stojí to prachy a ty moc nejsou tak držím palec at pěkně autko vyšpěrkuješ minimálně LÍP :D než Mischicka lentilku -_- ¨ta barva je prostě super!!!!

ahojky, víš, je fakt, že ženský neříděj zrovna nejlíp. Prostě to nemáme v krvi :angry: , jenže je taky fakt, že ani všichni chlapi, to zrovna nezvládaj. Když vidím, co tady některý předváděj, tak se můžu vzteknout. Mmch, já jsem v autě strašně sprostá a drsná :ph34r: kolik tam řeknu sprostejch slov, to neřeknu za celej život :D

A ještě k tomu tuningu, já nechci vylepšovat autino kvůli výkonu, úplně mi stačí, že chudinka strašně řve, když má jet 130 :scooter: já mít silnější auto, tak sem dávno mrtvá. Myslím, že tohle je pro mě ideál :palec2: Mě se hrozně líbí, když je auto v první řadě čistý a pak se mi líbí, když má někdo udělanej interiér, pěknej, čistej a hlavně, jinej, než všichni ostatní ;)

A ad3, já vůbec netuším, o jaký barvě mluvíš, nejsem schopná se tady orientovat, takže vůbec nechápu, kde můžu vidět vaše fotky, kam dát moje, proč mi tam nic nejde nahrát, proč nemůžu na forum a taaaaaaaak a to prosím fakt nejsem blondýna :doh

Staci kontaktovat niektoreho z adminov ale moderatorov.velmi radi ti pomozeme a poradime.Pokial mas problem s fotkami,mozes mi ich poslat a ja ti ich nasukam do vlakna

prdelky????????????? B)

no počkej zajíčku, znáš to, kdo se směje naposled............... B)

Staci kontaktovat niektoreho z adminov ale moderatorov.velmi radi ti pomozeme a poradime.Pokial mas problem s fotkami,mozes mi ich poslat a ja ti ich nasukam do vlakna

ahoj, ty jsi můj osobní andílek???? :) tak mociny děkuju, napíšu Ti SZ, s čím potřebuju pomoct ju? A ještě jednou díky. Tak kluci, dneska už jdu chrnět, ráno vstávám ve 4!! :disgust: dobrou noc a pěkné sny :sleep:

Z těch smajlů tady jsem úplně na větvi :D

prdelky????????????? B)

no počkej zajíčku, znáš to, kdo se směje naposled............... B)

Zajíčku :wub: ? No z toho asi dneska neusnu :p i když bych už měl, mám jen necelé 4 hodiny na spánek <_<

A klidně napiš i mě, sice nejsem admin, ale co bych pro Tebe neuděl ;)

Btw tohle téma se jmenuje Sex ve Fabii :p:p:p takže jsme všichni solidně odbočili :p

Upraveno od mischicka

Btw tohle téma se jmenuje Sex ve Fabii :p  :p  :p takže jsme všichni solidně odbočili :p

dobre rano všem, no tak se k tomu tématu vrátíme ne????? Svoje dve "oblibeny" polohy jsem tu už popsala, teď je řada na vás :t mmch, co se mě týká, v autě je to rozhodně větší akce, než se válet doma v pelechu B) tak pěknej den

A "zajíčku" z tebe já mám slušnej hokej. Tak máš fabku? oktávku? nebo, co to je za pixlu? :t

Upraveno od drncice

dobre rano všem, no tak se k tomu tématu vrátíme ne????? Svoje dve "oblibeny" polohy jsem tu už popsala, teď je řada na vás :t mmch, co se mě týká, v autě je to rozhodně větší akce, než se válet doma v pelechu B) tak pěknej den

A "zajíčku" z tebe já mám slušnej hokej. Tak máš fabku? oktávku? nebo, co to je za pixlu? :t

Okinku "tygřice", ale předtím jsem měl Fabii, zaregistroval se do clubu a než mi stihla přijít kartička, už jí má brácha a já Okinu, takže teď tady mám tak nějak dvojí identitu, než proběhne má registrace do Octavia clubu a mou registraci ve Fabia clubu převedou na bráchu :D

A já už se tu k tématu taky rozepsal, možná víc než dost :p Souhlasím, že lepší auto než gauč plus TV, u auta se dá vymyslet spousta věcí :p

dobre rano všem, no tak se k tomu tématu vrátíme ne????? Svoje dve "oblibeny" polohy jsem tu už popsala, teď je řada na vás  :t mmch, co se mě týká, v autě je to rozhodně větší akce, než se válet doma v pelechu  B) tak pěknej den

A "zajíčku" z tebe já mám slušnej hokej. Tak máš fabku? oktávku?  nebo, co to je za pixlu?  :t

Okinku "tygřice", ale předtím jsem měl Fabii, zaregistroval se do clubu a než mi stihla přijít kartička, už jí má brácha a já Okinu, takže teď tady mám tak nějak dvojí identitu, než proběhne má registrace do Octavia clubu a mou registraci ve Fabia clubu převedou na bráchu :D

A já už se tu k tématu taky rozepsal, možná víc než dost :p Souhlasím, že lepší auto než gauč plus TV, u auta se dá vymyslet spousta věcí :p

tygrice, hmmmmmmmmm B)

a to je jasnacka, ze v aute je to skvely, adrenalinovej sport, nikdy nevite, kdo na vas cumi B):t to se vam v obyvaku nestane :D az na to, ze je pak clovek fakt zkroucenej, ale otazka znela, jestli to jde a my se tady schodli, ze jde :palec2:

tygrice, hmmmmmmmmm B)

a to je jasnacka, ze v aute je to skvely, adrenalinovej sport, nikdy nevite, kdo na vas cumi B):t to se vam v obyvaku nestane :D az na to, ze je pak clovek fakt zkroucenej, ale otazka znela, jestli to jde a my se tady schodli, ze jde :palec2:

Záleží jestli seš ve vlastním nebo jiném obýváku :smich:

Fuuuuha tu sa to zvrháva ;) len tak ďalej :prc::prc:

A drncice, priniesla si nám tu do toho stereotypu nové svetlo, len tak ďalej.... :palec2:

A na Bemouška dávaj bacha, je to švárny chlapec ale vie byť aj drsňák :smich::smich:

Bemo peace - a nezoznámim aj tak :smich::smich:

A drncice, priniesla si nám tu do toho stereotypu nové svetlo, len tak ďalej.... :palec2:

A na Bemouška dávaj bacha, je to švárny chlapec ale vie byť aj drsňák :smich::smich:

Nezvrhává, jen se tu konečně řeší :prc: co se tu řešit má :smich:

A díky drncici to není tak přiteplený jako to tu bylo, huráááá kol110

A jediný slušný chlapec jsem tu já :palec2:

Bemo peace - a nezoznámim aj tak :smich::smich:

ahojky, diky diky, jen je hloupy, ze tohle tema se rychle vycerpa. Vlastne, vsechno, co jsem k tomu mohla rict, jsem rekla a zadny novinky asi nebudou :unsure: Leda, ze bych sbalila mladase a sli bysme vyzkouset nejaky novinky primo do terenu, ale fotit nebudu !!!!!!! tak pekn, jako fotka slecny, co tu probehla, by to fakt nebylo B)

A BEMO???????? proste BEMO ;)

Fuuuuha tu sa to zvrháva  ;)  len tak ďalej  :prc:  :prc:

A na Bemouška dávaj bacha, je to švárny chlapec ale vie byť aj drsňák :smich:  :smich:

Nezvrhává, jen se tu konečně řeší :prc: co se tu řešit má :smich:

A díky drncici to není tak přiteplený jako to tu bylo, huráááá kol110

A jediný slušný chlapec jsem tu já :palec2:

ahoj Misko, co ty vis???????????,, Treba v tom aute trenuju s nejakou slecinkou :DB)

Co je to sex? :smich::smich:lol

Co je to sex? :smich::smich:lol

Jak se na tohle muze nekdo zeptat..... :blbec:

Co je to sex?  :smich:  :smich:  lol

Jak se na tohle muze nekdo zeptat..... :blbec:

Já jsem jenom zkoušel jestli je někdo schopnej mi vůbec odpovědět...když to tu každej probírá :D:t

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.