Přejít na obsah

Sex ve Fabii

peetr

Doporučené příspěvky

ne, protože jsou tu i tací, že je ženský nezajímají - májí hodně práce

Co to tady na náš zkoušíš Bobe? Randíš na Černém mostě....nebo to snad popřeš.-)?

:doh nechces radsi hodit do placu ten sex v okte??????????? to bude stopro zajimavejsi ;)

mmch, davaj ja, moje druhe ja a irena, super filmik, tak caaaaaaaau hosani :t

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty jedna....aj keď mám len kola 14ky????????? lollollollol

jaj škoda, asi to stroskota na tej disco muzike..to ja nemusim....ale za jeba.ku....hm....hehe

PROFOR

Dududududududuuuuuuuu, to musis pribrzdit, stahnout vokynko, vstrcit ven ruku, ale musi tam bejt kerka nejakyho poradnyho draka! a poradne vohulit diskarnu :D no a pak se ti budou holky skakat pred kola, ver mi

toliko k memu navodu o brzedi a baleni :rolleyes:B)

Odkaz ke komentáři

Ty jedna....aj keď mám len kola 14ky????????? lollollollol

jaj škoda, asi to stroskota na tej disco muzike..to ja nemusim....ale za jeba.ku....hm....hehe

PROFOR

Dududududududuuuuuuuu, to musis pribrzdit, stahnout vokynko, vstrcit ven ruku, ale musi tam bejt kerka nejakyho poradnyho draka! a poradne vohulit diskarnu :D no a pak se ti budou holky skakat pred kola, ver mi

toliko k memu navodu o brzedi a baleni :rolleyes:B)

na kolach nezalezi ;)

a co teda poslouchas????

a za JEBA.Ku ????????????????????? ....ty vase slovensky vyrazy, to je sileny :D

Odkaz ke komentáři

ok to je dobre že na kolach nezaleží :)

no čo je na tom šialene? lol tak sa to u nás hovorí, alebo s kolegom hovoríme že zasúvať alebo až po koreň :prc:lol

ja počúvam rock, pop a všetko okolo....

na kolach nezalezi ;)

a co teda poslouchas????

a za JEBA.Ku ????????????????????? ....ty vase slovensky vyrazy, to je sileny :D

Odkaz ke komentáři

ok to je dobre že na kolach nezaleží :)

no čo je na tom šialene? lol tak sa to u nás hovorí, alebo s kolegom hovoríme že zasúvať alebo až po koreň :prc:lol

ja počúvam rock, pop a všetko okolo....

jj, kola nejsou dulezity :)

:doh no, čo už.....

no vidis, rock, pop, dyt to je vpoho.......... pop je u me diskarna ;) nejaky balady od scorpiku a mas to (ji) doma

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...