Únor 6, 200817 r Při druhém střiku možno jako dezert... uaaaaaaaaaaaaaa, sem po obede, kocoure, zkusime to za hodku ju?
Únor 6, 200817 r uaaaaaaaaaaaaaa, sem po obede, kocoure, zkusime to za hodku ju? To už bude půlšestá...
Únor 6, 200817 r No tak například teď je tady něco kolem dvanácté... aha, tak to je mi lito, nemuzu slouzit, sem "plna" .......... po obede
Únor 6, 200817 r aha, tak to je mi lito, nemuzu slouzit, sem "plna" .......... po obede No nevadí, já se s tím tady nějak poperu...
Únor 6, 200817 r No právě že je ta středa... tak tak, zastrckovej den, ja sem ale v praci az do pulnoci, takze az ve ctvrtek
Únor 6, 200817 r tak tak, zastrckovej den, ja sem ale v praci az do pulnoci, takze az ve ctvrtek No já dneska taky nic...
Únor 6, 200817 r o čom je to tu?????? lol No přece o Z Fábie jsme se sice přesunuli do Octafky, ale to neva A když už se tu ujasnilo kdo s kým, jak a kde, tak my ostatní, co se na nás nedostalo, slintáme z venku na okna a sháníme, kde vzít na čumilovný
Únor 6, 200817 r No přece o Z Fábie jsme se sice přesunuli do Octafky, ale to neva A když už se tu ujasnilo kdo s kým, jak a kde, tak my ostatní, co se na nás nedostalo, slintáme z venku na okna a sháníme, kde vzít na čumilovný Myslis,ze sa aj na nas dostane?Ze nam z toho neco kapne ? :smich: lol
Únor 6, 200817 r Supéééééér jen si odskočím na 1 den pracovně na Moravu a už nás je 10 Chudák Renča nebo vlastně "výherkyně" Renča? Těším se!
Únor 7, 200817 r Supéééééér jen si odskočím na 1 den pracovně na Moravu a už nás je 10 Chudák Renča nebo vlastně "výherkyně" Renča? Těším se! no pockej, pockej, co ja????????? ja mazu housky
Únor 7, 200817 r Myslis,ze sa aj na nas dostane?Ze nam z toho neco kapne ? :smich: lol jo a nekomu mozna kapne......
Únor 7, 200817 r no pockej, pockej, co ja????????? ja mazu housky najednou budeš mazat housky ... a v příspěvku 689 píšeš že jsi to ještě nedělala
Únor 7, 200817 r najednou budeš mazat housky ... a v příspěvku 689 píšeš že jsi to ještě nedělala hohoooooo nedelala jsem to NAJEDNOU s jinou cinnosti
Únor 7, 200817 r Drnci ty uz myslis na ukapavanie Toz kazdy myslime na nieco Btw. takze taka vsetstranna baba ,pri sexe bezne nevysavas?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.