Srpen 12, 200619 r Mno moc nemachruj Podle mě je to s těma zadníma sedačkama takový divný, uplně sklopit mi v mojí nový fabce sklopit nejdou sou v úhlu asi 25°-45° Malo to provozujes..Neboj casem si sednou
Srpen 19, 200619 r Jo, přesně jak říka Dundee. Posunout přední sedačky dopředu a najednou se vzadu máš jako král.
Srpen 20, 200619 r Jo, přesně jak říka Dundee. Posunout přední sedačky dopředu a najednou se vzadu máš jako král. ale zas když se ta pravá atmosféra rozvine ve předu tak je blbý se přesunovat
Srpen 21, 200619 r Jo, přesně jak říka Dundee. Posunout přední sedačky dopředu a najednou se vzadu máš jako král. ale zas když se ta pravá atmosféra rozvine ve předu tak je blbý se přesunovat No, naopak.... je to docela sranda.
Srpen 31, 200619 r Tak se nekdo obetujte a natocte názorné video ze to je mozné nebo aspon fotky Ja na to m*dam
Srpen 31, 200619 r Tak se nekdo obetujte a natocte názorné video ze to je mozné nebo aspon fotky V tom případě by se toto fórum stalo pro tebe nepřístupné, pak by teprve bylo opravdu až od 18
Srpen 31, 200619 r Tak se nekdo obetujte a natocte názorné video ze to je mozné nebo aspon fotky To musíš na jiné fórum:-)
Srpen 31, 200619 r debilní zakony,drdat muzu uz od 15ti,tak proc se nato nedivat ? kdo dela ty zakony
Srpen 31, 200619 r Kua koukám, že vy fábiáci mrdáte v autě jak o život u nás Octavií se takovéto téma moc neujalo a přitom máme větší auta Upraveno Srpen 31, 200619 r od zabiak
Srpen 31, 200619 r Kua koukám, že vy fábiáci mrdáte v autě jak o život u nás Octavií se takovéto téma moc neujalo a přitom máme větší auta čím menší tim lepší atmosfra Tělo na tělo Upraveno Srpen 31, 200619 r od kodemi
Srpen 31, 200619 r @Kodemi : Nebuď tak nadrženej Je fakt že taky nechápu proč jsou některý časopisy od 18ti když už od 15ti máš všechno co je v nich povolený, ale tak to už je.... Ale jestli chceš něco "vidět" tak běž fakt na jiný stránky...teda pokud nejsi autofil
Srpen 31, 200619 r Bohosu: Autofil nejsem ale dokazu si to predstavit ve fabii Bobik: A ty nedelej ze te to neláká taky.... Nebo tu sem takovej jenom já?
Srpen 31, 200619 r no fuj kluci,fackovat dite,to mate rozmazlovat a ne fackovat!!! Tak to já mám jiný výchovný metody než by sis přál Tak Bobíku konec legrace, pojď , jdeme meditovat a uvolnit mysl Upraveno Srpen 31, 200619 r od Bohosu
Září 18, 200618 r tak co uz to nekdo otestoval? snad to nenechate na chudakovi kodemim,asi bude muset zase vse udelat sam co
Září 18, 200618 r tak co uz to nekdo otestoval? snad to nenechate na chudakovi kodemim,asi bude muset zase vse udelat sam co Sam to zmaknes v klidu i v Cinquecentu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.