wladko1307 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Ahojte mám vážny problém, týkajúci sa pripojenia k RJ imobilizéru, Airbagu a Prístrojovej dosky, ostatné pripojenia mi idú napr. 01 motor, centrálne zamykanie... Minule som sa pripájal a došla mi baterka počas pripojenia s autom, čiže sa mi vypol notebook. A od vtedy mi to hápruje. Už som skúšal aj odpojiť baterku na 12hod. a nepomohlo. Neviete kde by mohol byť problém???? Mám octaviu 1.6 74kw, r.v.99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 OI nemá samostatně jednotku imobilizéru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladko1307 Vloženo 19. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 OI nemá samostatně jednotku imobilizéru Jak nemá ked predtým som sa pripájal a islo to v pohode, nejde mi prístrojovka a ani na airbag sa nemôžem pripojiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.