Přejít na obsah

Zaslepení zámku


TicTac

Doporučené příspěvky

Zdravim

Vsimnul jsem si, ze nekteri z vas maji odstranene a zaslepene zamky. Celkem me to zajima, kvuli zlodejum je to asi good. Rad si prectu nejake nazory pro i proti. A jestli to nekdo delal tak at napise co je na to treba a jak se to ve zkratce provede.

Diky za nazory. TT.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na zadni zamek jsem si nechal utocit zatku a to tam narazil, cimz neni videt ze tam je, ale v pripade ze by mi nefingovala baterka v klicku tak se tam mam jak dostat.

Zamek u ridice, potrebujes krytku co je u zamku spoluzezdce, nalakovat, zamek vyhodit a je to

jenže samotná plastová krytka je na :p ještě tam něco chybí ne :D sakra jak se tomu dílu říká

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nechci vam kazit iluze,ale krytky tam mam taky a zlodeji ji stejne vytrhli

nic je nezastavi ... k.r.y

Muj pripad... Kdyz jsem kupoval auto, chtel jsem to zaslepit jeste v salonu pred prevzetim a bylo mi receno, at za to zbytecne nevyhazuji prachy, ze je to stejne na nic. Dloubal to vydloubne a nebrani mu nic... Ale kazdeho vec jak to chce, tak si to udela! ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hledejte nave starších diskusích. Totio se tu už několikrát řešilo. Je to věc názoru. Ale samotná krytka opravdu nic neřeší. Je ještě třeba nalepit něco (třeba desetník) dovnitř na ovládání zámku, tak aby tam nešel zasunou šroubovák a tím odemčít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

už se to tom psalo opravdu spoustu.Záslepky nic neřeší,spíš je to jen takový vnitřní klid v člověku,ale to nikomu nepomůže.trošku pomůže zaslepení samotného zámku,ale je tu zase další ale.Zloděj tam sice šroubovák nestrčí,ale co bude dělat dál??????Půjde vedle do auta nebo pro šutr????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro mě byla krytka jen řešením jak zadělat díru po vypáčeném zámku. Nový se mi kupovat nechtělo. Myslím, že zloděj půjde spíš do dveří se zámkem než s krytkou. Pokud máte výstavní kousek, tak jste i tak v pytli. Víte někdo jak se páčí Construct? Zdá se mi docela účinný. Neumím si to představit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem dával do autí záslepku od HT Car System http://www.htcarsystem.cz/new2/index.php?akce=safeplus. Je zde přiložená i šablona kam vrtnout zajišťovací šroubek. Novější Octy už ani nemusí vrtat. Jedná se ale jen o zaslepení dveří řidiče, či spolujezdce. Práce na 10 min. Jiank co se týče otevření motoru a zařazení rychlosti Defend Lock - http://www.defend.cz/HP/Aktualita/Defend-H...la-v-kufru.html má novinku. Přídavné zámky kapoty či kufru, ovládané různými způsoby, třeba i čipem čímž se zase dostaneme o kus dál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...