vinklec Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Doufám že mě neukřižujete za tohle téma!!!Jen se chci zeptat jaké auto (značku) by jste si vybrali krom vozů ŠKODA.Omezeni financema do 250tis.Nedávno jsem řešil tuhle otázku protože manželka si přála nové (ojeté) auto aby mělo větší a dobře přístupný kufr než octavia. Potřebuje ho k podnikání.A určitě něco v naftě protože za rok najezdíme tak cca.60tis. km. Nakonec jsme tedy vybrali Ford mondeo combi 2,0 TDDI 85kW (r.v.2001).Co říkáte na tuhle volbu???Doufám že mi moc nenadáte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Nuž, Ford Mondeo kombi by som bral, ale iba ten novší model, asi ten čo je aj v tvojom prípade. Neviem od koľkého roku ho vyrábajú, ale ten posledný model by som bral určite, je pekný a na môj vkus má super interiér. Druhá avšak oveľa lacnejšia varianta by bol Opel Vectra combi. Asi tak, môj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Tak Octavia Combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Ale mondeo je taky pěkné auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Jestli jí nestačí velikost kufru octavie, tak mondeo je volba, kterou bych učinil také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Co BMW 5. řady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 No asi tak Mondeo prostorově v kombiku není špatný,ale ta spolehlivost, aby za chvíli neříkala manželka zlatá okta. z jinejch značek , celkem bawa sou držáky ale málokdy v týhle ceně k mání, VW golf variant,Passat kombi,atd, Audiny,co se týče praktičnosti není špatná třeba i Citroen Xsara kombi (má nízkou nákladovou hranu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 15. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 No asi tak Mondeo prostorově v kombiku není špatný,ale ta spolehlivost, aby za chvíli neříkala manželka zlatá okta. z jinejch značek , celkem bawa sou držáky ale málokdy v týhle ceně k mání, VW golf variant,Passat kombi,atd, Audiny,co se týče praktičnosti není špatná třeba i Citroen Xsara kombi (má nízkou nákladovou hranu) No já nevim ale všude píšou že mondea jsou spolehlivá tak uvidím jak to bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Mira Vloženo 15. Duben 2006 Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Já bych řekl, že celkem dobrá volba, ale naftové motory jsou bezproblémové až od 7/2003, neboť se již jedná o II generaci, označení Tdci u Peugeotu Hdi jinak je to úplně stejný motor. Prostor a výbava auta je super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 15. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2006 Já bych řekl, že celkem dobrá volba, ale naftové motory jsou bezproblémové až od 7/2003, neboť se již jedná o II generaci, označení Tdci u Peugeotu Hdi jinak je to úplně stejný motor. Prostor a výbava auta je super. Motor TDCi se začal dávat do mondea už v roce 2001 a tam byl velký problém se vstřikováním Comon rail a s turbem.Záleželo to hodně na kvalitě nafty.Já mám motor TDDI ten je starší a není tak náchylný.Je fakt že je o něco hlučnější než TDCI.Ale zatim se mi zdá jako dobrý motor!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitek Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Známému se mondeo sere od novoty a ulevil si až ho konečně po 3 letech prodal. Tak asi páteční kousek a nebo nevím nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 (editace) Před tejdnem jsme dotahly švarovy Mondeo combi 02 v naftě z Belgie vešlo se do 200tis kufr to má fakt obrovskej vybava kromě kuže vše jediná nevyhoda na tomhle autě pokud se nebude srat je dost velkej cenovej pokles když vezmu kolik to asi stalo novy tak za každej rok možná 100tis.dole.Jenom pro srovnaní vybavenou naftovou octavku 02 v komajnu za ty prachy asi neseženeš.Ale auto je to fakt pěkny. Editováno: 27. Duben 2006, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.