Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Cus lidi.

Mam na vas dotaz.

Koupil jsem zrcatka z Fiatu Stilo a jsou v el a maji i vyhrev.

Zapojim to do Fabky tak aby to fachalo.

Moje origo zrcatka nejsou v el.

Dik

Vloženo

Ta elektrika se bude muset bastlit, urcite to nepujde jen jakoby kus za kus a navic bude problem, ze pokud jsi tam nemel vyhrev doted, tak dodelavat to tam nevim no, to bude problem jeste navic :( to chce nejakyho autoelektrikare

Vloženo

no prave ten vyhrev bude z eletrikarskeho hlediska jednouzsi nez ta polohvatelnost..

vyhrev jsou ve sve podstate dva draty zapnuto/vypnuto, ale polohovatelnost a to jeste predpokladam ze chces pres origo ovladac, to je orisek uz

Vloženo

Že se pouštíš do takovejch experimentů? To mi nejde do kebule, možná jestli jsou ty zrcátka zadarmo možná. Já to měnil nedávno a nové zrcátko mě vyšlo na 860 Kč za KS. A Nové!!!!!!!!!

http://www.cc-autodily.cz

A když napíšeš "jeldovi" nick z fora tak máš ještě slevu.

Jen jsem vyměnil překryty zrcátek, který jsem měl na autě v barvě pár drátú, novej ovladača krytka u spolujezdce a vše v pohodě.

Vloženo
Že se pouštíš do takovejch experimentů? To mi nejde do kebule, možná jestli jsou ty zrcátka zadarmo možná. Já to měnil nedávno a nové zrcátko mě vyšlo na 860 Kč za KS. A Nové!!!!!!!!!

http://www.cc-autodily.cz

A když napíšeš "jeldovi" nick z fora tak máš ještě slevu.

Jen jsem vyměnil překryty zrcátek, který jsem měl na autě v barvě pár drátú, novej ovladača krytka u spolujezdce a vše v pohodě.

Cus.

Dal jsem jine zrcatka proto, ze mi slo o jejich vzhled.

Mohl jsem koupit origo Fabia WRC ale v nich nebylo nic videt a tyto byly hodne podobne. :)

Vloženo
No ja nevim tedy :D ja mu psal koncem tydne (22) a dosud neodpovedel, ackoliv tu byl snad kazdej den.. Pokud se neozve v dohledny dobe, budu muset jit ke konkurenci :)

Cus.

Omlouvam se ze jsem ti neodpovedel.

Ale myslel jsem ze jak jsem psal ze to dam k MartinoviRS ze je ti odpovedel. :)

Urcite to budu chtit dat na origo ovladace.Musim dokoupit vse co k tomu patri(novej ovladača krytka u spolujezdce atd.)

Urcite napisu jak jsem dopadl. ;)

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...