Publikováno Říjen 22, 200915 r Cus lidi. Mam na vas dotaz. Koupil jsem zrcatka z Fiatu Stilo a jsou v el a maji i vyhrev. Zapojim to do Fabky tak aby to fachalo. Moje origo zrcatka nejsou v el. Dik
Říjen 22, 200915 r Asi to nějak půjde, ale předpokládám, že na originální zapojení to fachat nebude (komunikace mezi L a P zrcátkem jde přes dveřní jednotky)
Říjen 22, 200915 r Ta elektrika se bude muset bastlit, urcite to nepujde jen jakoby kus za kus a navic bude problem, ze pokud jsi tam nemel vyhrev doted, tak dodelavat to tam nevim no, to bude problem jeste navic to chce nejakyho autoelektrikare
Říjen 22, 200915 r Autor Tak na vyhrev prdim ale chtel bych aspon ty el. zrcatka no. Jinak se urco obratim na MartinaRS,uz jsem mu to rikal tak snad udela
Říjen 22, 200915 r no prave ten vyhrev bude z eletrikarskeho hlediska jednouzsi nez ta polohvatelnost.. vyhrev jsou ve sve podstate dva draty zapnuto/vypnuto, ale polohovatelnost a to jeste predpokladam ze chces pres origo ovladac, to je orisek uz
Říjen 22, 200915 r Autor Kolik jde z těch italských zrcátek drátů? Fabia má 2 na výhřev a 3 na ovládání. No je tam 9 dratu.
Říjen 25, 200915 r Že se pouštíš do takovejch experimentů? To mi nejde do kebule, možná jestli jsou ty zrcátka zadarmo možná. Já to měnil nedávno a nové zrcátko mě vyšlo na 860 Kč za KS. A Nové!!!!!!!!! http://www.cc-autodily.cz A když napíšeš "jeldovi" nick z fora tak máš ještě slevu. Jen jsem vyměnil překryty zrcátek, který jsem měl na autě v barvě pár drátú, novej ovladača krytka u spolujezdce a vše v pohodě.
Říjen 25, 200915 r No ja nevim tedy ja mu psal koncem tydne (22) a dosud neodpovedel, ackoliv tu byl snad kazdej den.. Pokud se neozve v dohledny dobe, budu muset jit ke konkurenci
Říjen 27, 200915 r Autor Že se pouštíš do takovejch experimentů? To mi nejde do kebule, možná jestli jsou ty zrcátka zadarmo možná. Já to měnil nedávno a nové zrcátko mě vyšlo na 860 Kč za KS. A Nové!!!!!!!!!http://www.cc-autodily.cz A když napíšeš "jeldovi" nick z fora tak máš ještě slevu. Jen jsem vyměnil překryty zrcátek, který jsem měl na autě v barvě pár drátú, novej ovladača krytka u spolujezdce a vše v pohodě. Cus. Dal jsem jine zrcatka proto, ze mi slo o jejich vzhled. Mohl jsem koupit origo Fabia WRC ale v nich nebylo nic videt a tyto byly hodne podobne.
Říjen 27, 200915 r Autor No ja nevim tedy ja mu psal koncem tydne (22) a dosud neodpovedel, ackoliv tu byl snad kazdej den.. Pokud se neozve v dohledny dobe, budu muset jit ke konkurenci Cus. Omlouvam se ze jsem ti neodpovedel. Ale myslel jsem ze jak jsem psal ze to dam k MartinoviRS ze je ti odpovedel. Urcite to budu chtit dat na origo ovladace.Musim dokoupit vse co k tomu patri(novej ovladača krytka u spolujezdce atd.) Urcite napisu jak jsem dopadl.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.