Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jeden kámoš si myslí, že to bude škrtící klapka...

protože se mi stane, že jak to začne kolísat a já přidám plyn tak to nereaguje.

JE TO KLAPKA,stačí vyčistit,řešil jsem to na 1.8T mockrát

• Autor

Kolik stojí vyčištění?

Kolik stojí vyčištění?

do 500

• 3 týdny později...
o palivech tady uz bylo psano hodne... viz taky treba, jak dopadly testy COI vs benzinove pumpy... napr. Shell dopadnul velmi spatne :p

kenny: zkus to cidlo..

fiser: a jak jsi problem vyresil?

Zdravim,

Da sa to cidlo vymenit aj v garazi podla navodu? alebo je nutne ist do servisu? Rad by som ho vymenil tiez a priestory na to su, len neviem kde ho najdem a ci to pojde.

Dikes,

Zdravim,

Da sa to cidlo vymenit aj v garazi podla navodu? alebo je nutne ist do servisu? Rad by som ho vymenil tiez a priestory na to su, len neviem kde ho najdem a ci to pojde.

Dikes,

Tak já jsem dneska čistil klapu,myslím,ýe se tomu říka i EGR ventil a také měnil to čidlo teploty chladíci kapiliny,tak jsem sám zvědavý,jestli všechny tyto problémy byly způsobene tímto,možná to poznám hned zítra,když hlási po ránu mráz,potom dám echo.

Hodně štěstí všem.

Tak já jsem dneska čistil klapu,myslím,ýe se tomu říka i EGR ventil a také měnil to čidlo teploty chladíci kapiliny,tak jsem sám zvědavý,jestli všechny tyto problémy byly způsobene tímto,možná to poznám hned zítra,když hlási po ránu mráz,potom dám echo.

Hodně štěstí všem.

klapka a EGR je něco jiné

klapka a EGR je něco jiné

No tak už to teda vím,díkec za info co je co,ono tam je tolik těch věcí v tom motoru,že člověk je z toho potom Janek.

Jinak me se to kolísaní otaček tak zhoršilo,že mi to pak dělalo i za jízdy a ještě se to dusilo,ventily byly slyšet,dým z výfuku,tak jsem to hodil u kolegy ve Škodovce na VAG a bšhem chvíle byl problém vyřešený,odešla mi totiž váha vzduch,kterou jsem sehnal originál od Bosche za 2000 a teď po žádnem kolísáni ani památka.

• 3 týdny později...

Zdravim,nemate někdo tip kde se da dobře koupit vaha vzduchu na 1.6 75 kw?Nechci ale činu ale original,nějaky tip na internetovy obchod?Děkuji za připadne odpovědi ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.