ludevik Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Ty si myslel ten na tej modrej,ze?No ten je tiez v poho... Ja som myslel ten dvojity,este zohnat taky zadny naraznik,jak ma ten na tej striebornej fabke,ale cierny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=165713Fotka, kde jsou tri typy vyfuku . . . Co je zač ten na tý modrý fabce...to je přesně co hledám zdravim .. tak ten vyfuk na te modre fabce je muj .. je od firmy Laityng .. skoro stejny typ jako ma Lugo .. je to cely koncovy tlumic a je zabudovan do serioveho narazniku .. muzu jen doporucit .. kdybych si ho ted kupoval znovu tak bych asi zakoupil ten samy,ale do obsahu do 1600 nebot ja mam do 1400 a pri vyssich otackach je docela hlucny .. ale ja jsem si zvykl tak nelituji .. komplet i s montazi jsem platil 5040 Kc coz si myslim je solidni .. jednani firmy super,preciznost bajecna,jak rikam mohu jen doporucit .. prikladam fotecku .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludevik Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=165713Fotka, kde jsou tri typy vyfuku . . . Co je zač ten na tý modrý fabce...to je přesně co hledám zdravim .. tak ten vyfuk na te modre fabce je muj .. je od firmy Laityng .. skoro stejny typ jako ma Lugo .. je to cely koncovy tlumic a je zabudovan do serioveho narazniku .. muzu jen doporucit .. kdybych si ho ted kupoval znovu tak bych asi zakoupil ten samy,ale do obsahu do 1600 nebot ja mam do 1400 a pri vyssich otackach je docela hlucny .. ale ja jsem si zvykl tak nelituji .. komplet i s montazi jsem platil 5040 Kc coz si myslim je solidni .. jednani firmy super,preciznost bajecna,jak rikam mohu jen doporucit .. prikladam fotecku .. Nooooooooooo Super,mas na nich kontakt?Please Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Muzu potvrdit, vypada fakt hezky . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Muzu potvrdit, vypada fakt hezky . . . Johny .. dekuji,potesil jsi me .. ten duplex take neni spatny,ale ja jsem chtel neco decentniho .. tak jsem volil takto .. za tu cenu super .. ale jek rikam duplex je take gooooood .. P.S. doufam,ze se uvidime na Mimoni a budeme stat zase spolecne s Lugem a tebou v jedne linii .. P.S. 2 ... jdi do tech RS kolecek vypadaji moooc pekne na tve fabce .. v jednoduchosti je krasa ja to rikam porad .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=165713Fotka, kde jsou tri typy vyfuku . . . Co je zač ten na tý modrý fabce...to je přesně co hledám zdravim .. tak ten vyfuk na te modre fabce je muj .. je od firmy Laityng .. skoro stejny typ jako ma Lugo .. je to cely koncovy tlumic a je zabudovan do serioveho narazniku .. muzu jen doporucit .. kdybych si ho ted kupoval znovu tak bych asi zakoupil ten samy,ale do obsahu do 1600 nebot ja mam do 1400 a pri vyssich otackach je docela hlucny .. ale ja jsem si zvykl tak nelituji .. komplet i s montazi jsem platil 5040 Kc coz si myslim je solidni .. jednani firmy super,preciznost bajecna,jak rikam mohu jen doporucit .. prikladam fotecku .. Nooooooooooo Super,mas na nich kontakt?Please muzu dat kontakt,maji vice pobocek,jelikoz jsem z Pardubic tak jsem mel nejblize Chlumec nad Cidlinou .. jinak Lugo si to nechal delat v Brne a take spokojenost .. maji www stranky .. http://www.laityng.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 19. Duben 2006 Sdílet Vloženo 19. Duben 2006 Muzu potvrdit, vypada fakt hezky . . . Johny .. dekuji,potesil jsi me .. ten duplex take neni spatny,ale ja jsem chtel neco decentniho .. tak jsem volil takto .. za tu cenu super .. ale jek rikam duplex je take gooooood .. P.S. doufam,ze se uvidime na Mimoni a budeme stat zase spolecne s Lugem a tebou v jedne linii .. P.S. 2 ... jdi do tech RS kolecek vypadaji moooc pekne na tve fabce .. v jednoduchosti je krasa ja to rikam porad .. Diky diky, na mimon bych chtel jet, takze to vypada dobre. Jinak kolecka byli jen na okruh, ted tam mam zase svoje 15tky. Ale kola z FRS jsou kola z FRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 20. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Dneska jedu do firmy SPEI koupit si a nechat rovnou namontovat tlumic.. jeste nevim presne jaky, ale pry se urcite nejaky najde.. Pak kdyztak hodim foto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 20. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Muzu potvrdit, vypada fakt hezky . . . Johny .. dekuji,potesil jsi me .. ten duplex take neni spatny,ale ja jsem chtel neco decentniho .. tak jsem volil takto .. za tu cenu super .. ale jek rikam duplex je take gooooood .. P.S. doufam,ze se uvidime na Mimoni a budeme stat zase spolecne s Lugem a tebou v jedne linii .. P.S. 2 ... jdi do tech RS kolecek vypadaji moooc pekne na tve fabce .. v jednoduchosti je krasa ja to rikam porad .. Taky doufam, se ze tam uvidime... PS: napadlo mne, ze na sprinty by bylo dobrý kromě vyndání rezervy atd taky vyndat zadní sedačky.. jsou docela těžké...a motoru 1,4 by to určitě pomohlo... co říkáte?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 bajdik1...: tak řikáš je že hlučnej při vyšších otáčkách, mno musím to ještě u někoho okouknout, zase s tím docela jezdím tak bych chtěl opravdu něco decentního, ale jinak je to skvělej lauf... Koukám nejbližší zastoupení Laityngu je pro mě v Praze u Auto-moto-Riegger... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 laityng mužu taky doporučit, měl jsem ho na felině, hlavně se dělá přímo i na fábku-žadnej univerzál, takže pohoda!! hlavně prej se dá u nich i domluvit jakej chceš aby to dělalo rámus-oni podle toho nastavěj přepážky v tlumiči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 jestli jde ten randál nastavit mno tak je to v pohodě....chci opravdu jen decentně. A předpokládáme že laityng má taky atesty, myslím že to někde bylo i na těch stránkách, akorád je ještě otázka kde to nechám udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 myslim že nějaký atesty má, jinak já bejt tebou tak zavolám přímo do laityngu, řekl bych jim co si přeju a nechal si to poslat poštou(takle mi kdysy udělaly zakázkovku uplně v poho) a pak bych si to případně nechal namontovat v nějakym(slusny) auto servisu(páč na fábce je vejfuck vcelku myslim?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Muzu potvrdit, vypada fakt hezky . . . Johny .. dekuji,potesil jsi me .. ten duplex take neni spatny,ale ja jsem chtel neco decentniho .. tak jsem volil takto .. za tu cenu super .. ale jek rikam duplex je take gooooood .. P.S. doufam,ze se uvidime na Mimoni a budeme stat zase spolecne s Lugem a tebou v jedne linii .. P.S. 2 ... jdi do tech RS kolecek vypadaji moooc pekne na tve fabce .. v jednoduchosti je krasa ja to rikam porad .. Taky doufam, se ze tam uvidime... PS: napadlo mne, ze na sprinty by bylo dobrý kromě vyndání rezervy atd taky vyndat zadní sedačky.. jsou docela těžké...a motoru 1,4 by to určitě pomohlo... co říkáte?! Na sprinty bych vytahl z auta co se da, otazka co budou dovolovat pravidla . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 myslim že nějaký atesty má, jinak já bejt tebou tak zavolám přímo do laityngu, řekl bych jim co si přeju a nechal si to poslat poštou(takle mi kdysy udělaly zakázkovku uplně v poho) a pak bych si to případně nechal namontovat v nějakym(slusny) auto servisu(páč na fábce je vejfuck vcelku myslim?) asi to tak bude nejlepší, tu mám doma jeden místní celkem spolehlivej servis, stejně těď čekám jako s těma foliema, až se mi vrátěj prachy z nějakýho kšeftu...což bude tak do měsíce takže zatím stejně nic, ale aspoň už chci mít vybráno a bejt rozhodnutej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Bajdik1..opravdu tam jde hodit bez úpravy nárazníku? Na přiloženém fotu vidím seříznutou hranku blatníku A nebo po ránu špatně vidím Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 bajdik1...: tak řikáš je že hlučnej při vyšších otáčkách, mno musím to ještě u někoho okouknout, zase s tím docela jezdím tak bych chtěl opravdu něco decentního, ale jinak je to skvělej lauf... Koukám nejbližší zastoupení Laityngu je pro mě v Praze u Auto-moto-Riegger... hlucnejsi je kolem 3000 ot/min .. pak uz se zase ta hlucnost snizuje,ale jak rikam jinak je to zvuk krasny .. Lugo zakoupil podobny jak uz jsem psal,ale s tim rozdilem,ze on ma do 1600 coz tu hlucnost snizuje .. tak asi takto .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Bajdik1..opravdu tam jde hodit bez úpravy nárazníku? Na přiloženém fotu vidím seříznutou hranku blatníku A nebo po ránu špatně vidím Dikes naraznik se jemne zarizl .. bez toho zariznuti by se mi to nezamlouvalo,bylo by to takove divne,uz kdyz jsem o vyfuku uvazoval tak jsem vedel,ze se bude muset rezat,ale neni to nic drastickeho .. a byla to opravdu precizni prace .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 (páč na fábce je vejfuck vcelku myslim?) to je jen z prvovyroby. for je totiz v tom, ze pokud bys chtel cely kus, tak bys musel dat pri zmene pryc celou zadni napravu. tzn pri vymene ( i originalniho kusu ) se v servisu uz navaruje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Bajdik1..opravdu tam jde hodit bez úpravy nárazníku? Na přiloženém fotu vidím seříznutou hranku blatníku A nebo po ránu špatně vidím Dikes naraznik se jemne zarizl .. bez toho zariznuti by se mi to nezamlouvalo,bylo by to takove divne,uz kdyz jsem o vyfuku uvazoval tak jsem vedel,ze se bude muset rezat,ale neni to nic drastickeho .. a byla to opravdu precizni prace .. jak si tam rezal do toho narazniku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Bajdik1..opravdu tam jde hodit bez úpravy nárazníku? Na přiloženém fotu vidím seříznutou hranku blatníku A nebo po ránu špatně vidím Dikes naraznik se jemne zarizl .. bez toho zariznuti by se mi to nezamlouvalo,bylo by to takove divne,uz kdyz jsem o vyfuku uvazoval tak jsem vedel,ze se bude muset rezat,ale neni to nic drastickeho .. a byla to opravdu precizni prace .. jak si tam rezal do toho narazniku? Misane .. delali mi to v tom Laityngu,by jsem u toho,mel na to takovou malou brusku s malinkatym kotouckem,slo to jak kdyz rezes do masla .. a pak to zabrousil do hladka,ten rez neni vubec videt .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Misane .. delali mi to v tom Laityngu,by jsem u toho,mel na to takovou malou brusku s malinkatym kotouckem,slo to jak kdyz rezes do masla .. a pak to zabrousil do hladka,ten rez neni vubec videt .. A u Laityngu kde přímo? někde v Praze jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Mám obavu, že pokud si to nenechám udělat přímo u Laityngu (čili někde jinde v servise jak psal Kláca) tak mi to zkurvěj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 Bajdik1..opravdu tam jde hodit bez úpravy nárazníku? Na přiloženém fotu vidím seříznutou hranku blatníku A nebo po ránu špatně vidím Dikes naraznik se jemne zarizl .. bez toho zariznuti by se mi to nezamlouvalo,bylo by to takove divne,uz kdyz jsem o vyfuku uvazoval tak jsem vedel,ze se bude muset rezat,ale neni to nic drastickeho .. a byla to opravdu precizni prace .. jak si tam rezal do toho narazniku? Misane .. delali mi to v tom Laityngu,by jsem u toho,mel na to takovou malou brusku s malinkatym kotouckem,slo to jak kdyz rezes do masla .. a pak to zabrousil do hladka,ten rez neni vubec videt .. a co cena? koukal jsem tam na cenu vyfuku. budiz cca 3700 penez. a ta montaz pak byla za kolik? zatim jen sonduju, pak tam zavolam a zeptam se primo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 20. Duben 2006 Sdílet Vloženo 20. Duben 2006 miISHA. bajdik1 psal, komplet za 5040 Kč i s montáží a má vejfuk do 1400ccm, čili cena kolem těch cca 3500Kč za výfuk, takže montáž nějakých 1500kč se vším všudy.Je to pouze má dedukce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.