ramon Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Pekneee. Ako dlho si ho mal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 26. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Pekneee. Ako dlho si ho mal? No... Asi 5 let.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Jo, a jeste neco: taková perlička vyfotil jsem svůj starej vejfuk po namontování laďáku...už potřeboval vymněnit Tak ten je hustě v pwdeli, jsem zvědavej až pak vypitvaji ten můj původní. Vypadám to že nejspíš půjdu do toho laityngu, ale nejrači bych ho v tý fabce slyšel než to tam dám...abych nelitoval pak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura.mc Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 No jak se tak dívám na ty fotky toho starýho výfuku, tak ten můj vypadal po pěti letech ještě hůř ;-) Kvalita se pozná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 (editace) chtělo by to ladák...o něco decentnější než tenhle http://www.srandicky.cz/download/download....a&file=la_k.wmv Editováno: 27. Duben 2006, autor: Milos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 chtělo by to ladák...o něco decentnější než tenhlehttp://www.srandicky.cz/download/download....a&file=la_k.wmv Hmm, to asi jo, ale tenhle je docela dobrej... připomíná mi to Imprezu WRC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 chtělo by to ladák...o něco decentnější než tenhlehttp://www.srandicky.cz/download/download....a&file=la_k.wmv Hmm, to asi jo, ale tenhle je docela dobrej... připomíná mi to Imprezu WRC... A takhle nějak zní ten tvůj a nebo je to o něčem jiným? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Nic proti ale tento výfuk to je rachot ja ďas...v tom bych nechtěl jet po dálnici 130... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Nic proti ale tento výfuk to je rachot ja ďas...v tom bych nechtěl jet po dálnici 130... Toho se právě nejvíc bojím....že někam pojedu 130 po dálnici dvě hodiny v kuse a bude to děsnej kravál, i když z laityngu mě neustále ujišťujou že ten vejfuk na 1.2jce přímo na míru má příjemnej zvuk....abych tam pak po tejdnu ten starej nedával nazpátek..., bych se prostě potřeboval svézt s někým kdo má decentní laďáček...jaký to vlastně je uvnitř auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 chtělo by to ladák...o něco decentnější než tenhlehttp://www.srandicky.cz/download/download....a&file=la_k.wmv Hmm, to asi jo, ale tenhle je docela dobrej... připomíná mi to Imprezu WRC... A takhle nějak zní ten tvůj a nebo je to o něčem jiným? To nemyslíš vážně ne?! ... To ani náhodou... . Je to něco úplně jinýho. Ten můj má takovej dunivej zvouček, a né takovej "nakřáplej", jako ne tom videu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Nic proti ale tento výfuk to je rachot ja ďas...v tom bych nechtěl jet po dálnici 130... Souhlasim.. já taky ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Wertheim: A tak to nějak podobně natoč alespoň ve špatný kvalitě na dig foťák... dneska snad skoro každej nahrává video ze zvukem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Nic proti ale tento výfuk to je rachot ja ďas...v tom bych nechtěl jet po dálnici 130... Toho se právě nejvíc bojím....že někam pojedu 130 po dálnici dvě hodiny v kuse a bude to děsnej kravál, i když z laityngu mě neustále ujišťujou že ten vejfuk na 1.2jce přímo na míru má příjemnej zvuk....abych tam pak po tejdnu ten starej nedával nazpátek..., bych se prostě potřeboval svézt s někým kdo má decentní laďáček...jaký to vlastně je uvnitř auta Přijeď...Tě povozím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Wertheim: A tak to nějak podobně natoč alespoň ve špatný kvalitě na dig foťák... dneska snad skoro každej nahrává video ze zvukem Jo, to ten muj umí a docela dost kvalitně.. to by jste se divili... Zkusim to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Nic proti ale tento výfuk to je rachot ja ďas...v tom bych nechtěl jet po dálnici 130... Toho se právě nejvíc bojím....že někam pojedu 130 po dálnici dvě hodiny v kuse a bude to děsnej kravál, i když z laityngu mě neustále ujišťujou že ten vejfuk na 1.2jce přímo na míru má příjemnej zvuk....abych tam pak po tejdnu ten starej nedával nazpátek..., bych se prostě potřeboval svézt s někým kdo má decentní laďáček...jaký to vlastně je uvnitř auta Jo, uvnitř auta je to taky docela slyšet... Ale to si zvykneš... Je to totiž přííííjemnej zvuk.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Wertheim: mno už se těším na nahrávku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Wertheim: mno už se těším na nahrávku... Ok, ale nevim, jak to stihnu.. mam jeste dost prace.. PS: Jedes na mimon?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Lugo: To známe....povozím tě na ocásku..je v tý pohádce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Wertheim: mno už se těším na nahrávku... Ok, ale nevim, jak to stihnu.. mam jeste dost prace.. PS: Jedes na mimon?? Ještě na stopro to nevím jestli mi to vyjde, ale rád bych se tam kouknul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Wertheim: mno už se těším na nahrávku... Ok, ale nevim, jak to stihnu.. mam jeste dost prace.. PS: Jedes na mimon?? Ještě na stopro to nevím jestli mi to vyjde, ale rád bych se tam kouknul... Určitě přijeď.. dáme sprinta...jestli budeš chtít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Určitě přijeď.. dáme sprinta...jestli budeš chtít.. Ty woe sprinta dát můžeme..., když mi dáš náskok (tak 50 metrů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Určitě přijeď.. dáme sprinta...jestli budeš chtít.. Ty woe sprinta dát můžeme..., když mi dáš náskok (tak 50 metrů) Tak né, no...jenom, ze bys provetral laityng (jestli ho uz budes mit..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Lugo: To známe....povozím tě na ocásku..je v tý pohádce Nebylo by to jak v pohádce...před norou neboli před garážíi bych Tě zase vyhodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Lugo: To známe....povozím tě na ocásku..je v tý pohádce Nebylo by to jak v pohádce...před norou neboli před garážíi bych Tě zase vyhodil mno tak to joo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.