tdikarlos Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Má někdo zkušenosti s výměnou celého panelu ovladačů klimy (mech) a topení z faceliftu do O II 2006. Jde mi o to jestli lze vyměnit celý panel i s ovladači( ve faceliftu jsou ůplně o něčem jiném). Dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 To by mi také zajímalo...ve faceliftu jsou o hodně luxusnější :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 29. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 To by mi také zajímalo...ve faceliftu jsou o hodně luxusnější :palec2: No však právě...vypadají super............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Climatic ve FL má jeden servomotorek naví, takže přehození panelů vyžaduje doplnění tohoto servomotorku - to už je lepší přestavět na climatronic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 29. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Climatic ve FL má jeden servomotorek naví, takže přehození panelů vyžaduje doplnění tohoto servomotorku - to už je lepší přestavět na climatronic A mech . klima jde přestavět na klimatronic a za kolik cca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviatdi Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 A mech . klima jde přestavět na klimatronic a za kolik cca. Me delal rolbar MF volant,Climatornic,podsvetleni nohou,odkodovani Nexuse,tlaky pneu,tempomat a novou packu pro maxik..vyslo to kolem 17 000,- .. tusim za prestavbu na climatornic chtel 10 000,- coz je super cena.. ptal sem se ve Skodovce a tam za to chteli 41tisic a nejake drobne..takze co dodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlosm Vloženo 24. leden 2012 Sdílet Vloženo 24. leden 2012 nevíte kde sehnat samostatné tlačítko OFF (prostřední - vrchní) na klimatronic Oct II Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dvořáček Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 Me delal rolbar MF volant,Climatornic,podsvetleni nohou,odkodovani Nexuse,tlaky pneu,tempomat a novou packu pro maxik..vyslo to kolem 17 000,- .. tusim za prestavbu na climatornic chtel 10 000,- coz je super cena.. ptal sem se ve Skodovce a tam za to chteli 41tisic a nejake drobne..takze co dodat Mohu se zeptat ten rolbar to je kdo tkay bych chtěl předělat octu z climatucu na climatronic. Tak jestli by šlo napsat kde se nachází ten rolbar ať se mužu spojit. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Nikl Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 Zdravim Vas, chtel jsem se zeptat, zda je mozne u octavie II r.v. 2004 (pred FL) vymenit ovladani topeni, vetraku, klimatizace za ovladani, ktere ma Octavia II po faceliftu? aktualni vzhled: dil na ovladani vyhrivani by mel mit oznaceni 1Z0820047K pokud jsem to dohledal spravne. ma tedy jen tyto funkce: - regulace teploty - regulace vykonu vetraku - regulace smeru pro vyvod vzduchu - tlacitko pro zapnuti klimatizace - tlacitko pro vnitrni cirkulaci vzduchu - tlacitko pro vyhrev zadniho okna dole jsou pote tlacika: - vypnuti/zapnuti ASR - neco co se tvari jako tlacitko ale je to jen "dioda" ktera sviti pokud je vypnut airbag spolujezdce ceho bych chtel dosahnout: Co jsem tak zkoumal, tak by to melo jit. Jestli vse dobre chapu, tak budu potrebovat: - 3T0820047M - novy ramecek panelu (ten jsem zatim nenasel) bude to stacit a bude vse kompatibilni a funkcni nebo ne? dekuji za odpovedi. t. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 To už se tu řešilo, trochu pohledej nehledal sem moc http://forum.skodahome.cz/topic/118469-vymena-manualni-klima-o2-rv05-za-o2-fl-manual/ http://forum.skodahome.cz/topic/77503-v%C3%BDm%C4%9Bna-ovlada%C4%8D%C5%AF-mech-klima-z-facelifta/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Nikl Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 To už se tu řešilo, trochu pohledej nehledal sem moc http://forum.skodahome.cz/topic/118469-vymena-manualni-klima-o2-rv05-za-o2-fl-manual/ http://forum.skodahome.cz/topic/77503-v%C3%BDm%C4%9Bna-ovlada%C4%8D%C5%AF-mech-klima-z-facelifta/ dekuju, zkusim pohledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Až si rozmyslíš, v kterém tématu chceš pokračovat, dej vědět, spojím to dohromady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Nikl Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 Až si rozmyslíš, v kterém tématu chceš pokračovat, dej vědět, spojím to dohromady. dekuju, ale nakonec nebudu pokracovat nikde.. vzhledem k tem problemum a komplikacim ktere s tim budou to necham tak jak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Březen 2015 Sdílet Vloženo 1. Březen 2015 OK, ale já to s něčím spojím, aby to zde zůstalo jako informace pro další zájemce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.