Publikováno Říjen 31, 200915 r Ahoj. Tohle tema se tu resilo jen jednou, ale odkaz uz nefunguje :-( Muze mi prosim nekdo popsat kde se odtok nachazi, popr. dat foto? Nebo je snad normalni, ze kdyz vycistim klimu a nastrikam tam cely sprej, ze pod autem neni louzicka? Copak se vse odpari (v navodu je nastrikat, nechat 10min a pak pustit topeni na max)? Ani ve vytopene garazi a pustene klimatizaci na max. se nic neobjevilo. Venku je ted zima, takze tam uz to nevyzkousim. Diky. Upraveno Říjen 31, 200915 r od cartmanko
Říjen 31, 200915 r Autor Zkus si to poradne precist - odkaz NEFUNGUJE! Je uveden i v prehledu vice temat o klimatizaci... Asi tak. Tyhle rady "miluju"
Říjen 31, 200915 r Odtok se nachází na oddělovací stěně motoru, kape to přímo na plech nad výfukem. Ale mám dojem, že při čištění klimy tudy asi nic nevyteče. Aspoň já používám pěnu a ta se celá odpaří. Jinak klima u Fabie obecně celkem málo kape. Navíc to kape na ten ochraný tepelný kryt od výfuku, takže se většina odpaří. A aby vůbec něco kapalo musí být > 30°C a klima naplno.
Říjen 31, 200915 r Autor rkonf, Maluch - Mnohokrat vam dekuji Mel jsem to na zvedaku a tak nejak jsem tusil, ze to bude blizko krytu vyfuku, ale potreboval jsem jistotu Proc se vubec ptam na odtok... Dvakrat uz jsem to totiz cistil penou a bylo to spis horsi nebo stejne. Smrdelo i topeni bez zaple klimy... Ted jsem to cistil potreti, padnul na to cely sprej. Zkontroloval jsem i nasavaci prostor v motoru, ted to mam cerstve vycistene a snad i potvrzene ze odtok je ok. Jestli to smrdi zjistim az zitra nebo behem tydne, posledni moznost je netesnici kryt a smrad od motoru, coz by bylo zajimave, protoze ted mi to spis pripadalo jako plisen nez vyfuk...
Listopad 4, 200915 r ospravedlnujem sa, myslel som ze v teme nefunguje nejaky odkaz a nie ze na samotnu temu nefunguje odkaz. dam do toho prispevku odkaz na tuto temu. este raz sorry.
Listopad 4, 200915 r A aby vůbec něco kapalo musí být > 30°C a klima naplno. první den co jsem koupil fabku jsem vzal rodinku na výlet - plný auto, teplota venku nad 30°C a klima na plno...při parkování mi stekl kondenzát na výfuk (to jsem v tu chvíli samosebou nevěděl:D) a z haupny se vyvalila pára.....hnedka jsem žhavil drát a telefonoval původnímu majiteli co může být s autem - chudák byl z toho vytřeštěnej víc jak já, ale asi po deseti minutách mě to trklo a musel jsem se smát sám sobě
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.