homy Vloženo 31. Říjen 2009 Vloženo 31. Říjen 2009 Zdravím Vás, jak mám vyměnit manžetu ruční brzdy, kterou jsem koupil zde na foru? Dost inzerátů, které zde jsou obsahují i ten mechanismus ručky, já mám bohužel jen tu koženou manžetu. Jde to prostě a jednoduše jen vyměnit? Díky Citovat
homy Vloženo 9. Listopad 2009 Autor Vloženo 9. Listopad 2009 To opravdu nikdo neví jak na to? Citovat
Kubiik Vloženo 9. Listopad 2009 Vloženo 9. Listopad 2009 zespodu na ty gumovy u takovyho toho zahybu je vyrizla obdelnikova dira - do ty strc sroubovak a vyhni ten obdelnik smerem od rucni brzdy a stahni manzetu smerem dopredu... Citovat
eda1 Vloženo 23. Listopad 2009 Vloženo 23. Listopad 2009 Ahoj Já koupil koženou ručku i s mechanismem, ale nechce se mi rozdělávat tunel. Jak se sundá kůže, když tam není žádná pojistka? Dík Citovat
homy Vloženo 23. Listopad 2009 Autor Vloženo 23. Listopad 2009 zespodu na ty gumovy u takovyho toho zahybu je vyrizla obdelnikova dira - do ty strc sroubovak a vyhni ten obdelnik smerem od rucni brzdy a stahni manzetu smerem dopredu... Díky moc za radu, chystám se na to... Citovat
blizard Vloženo 24. Listopad 2009 Vloženo 24. Listopad 2009 Ať nezakládám nové téma, jak se vytahuje čudlik na ruční brzdě? Mám chromovaný, ale bohužel je nějaký uvolněný a při jízdě po horší cestě strašně vrzá. Citovat
Woody Vloženo 24. Listopad 2009 Vloženo 24. Listopad 2009 Kombinačky a páčit přes hadr, ať se nepodře Citovat
nohic Vloženo 24. Listopad 2009 Vloženo 24. Listopad 2009 Kombinačky a páčit přes hadr, ať se nepodře no me taky vrze ten cudlik na rucce pri jizde po nerovnostech... pockej, to ho mam chytit pres kombinacky a tahat na silu ven? a novej tam potom jak narvu? ) Citovat
nohic Vloženo 24. Listopad 2009 Vloženo 24. Listopad 2009 hmmm, tak to ho jeste nekde sehnat :-D Citovat
olisoft Vloženo 25. Listopad 2009 Vloženo 25. Listopad 2009 Samostatne ten cudlik nekupis, jedine v bazari tu alebo inde, skodovka to predava aj s tiahlom (kus drotu) za tusim 6Eur... Citovat
Woody Vloženo 25. Listopad 2009 Vloženo 25. Listopad 2009 Táhlo je plastové je jen na něm pružinka http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1205057 Citovat
olisoft Vloženo 25. Listopad 2009 Vloženo 25. Listopad 2009 Tak to ja som videl nejaku zvlastnu variantu. Kovove tiahlo a pruzinka na nom, plastovy koniec (s cuplikom). Citovat
eda1 Vloženo 9. Prosinec 2009 Vloženo 9. Prosinec 2009 Opravdu nikdo neví jak sundat kožené obšití ruční brzdy? Nějaká pojistka zevnitř nebo tak něco? Příspěvek č. 4 Dík Citovat
notobi Vloženo 9. Prosinec 2009 Vloženo 9. Prosinec 2009 Opravdu nikdo neví jak sundat kožené obšití ruční brzdy? Nějaká pojistka zevnitř nebo tak něco?Příspěvek č. 4 Dík Pokud máš rv 01 a výš: jestli máš loketku sundat boční plasty loketky povolit 13klíčem šroub sundat leketku, vyndat zadní popelník povolit dva šrouby na 20 torx zbednout co nejvíc ručku odpojit zapalovač stáhnout zadní díl střed panelu a pak už na ručku můžeš krásně Citovat
Woody Vloženo 9. Prosinec 2009 Vloženo 9. Prosinec 2009 Nevím jak je to u octy, ale u fabky je zespod jak držíš při zatahováni takova dira -obdelnikova, strč tam šroubovák a uvolníš zobáček co to drží Citovat
eda1 Vloženo 10. Prosinec 2009 Vloženo 10. Prosinec 2009 notobi: Tento postup znám, ale nechce se mi přehazovat celý mechanizmus ruční brzdy. Woody: Na plastovém madle je. Na koženém nikoli. Možná je pod kůží stejná západka, ale nechci to roztrhat. Kdyby to někdo věděl přesně. Citovat
spineshank Vloženo 10. Prosinec 2009 Vloženo 10. Prosinec 2009 jakmile tam nasadíš koženej tak to nesundáš ten nemá díru,takže smolík. Citovat
Woody Vloženo 10. Prosinec 2009 Vloženo 10. Prosinec 2009 no, já taky při výměně nevěděl, jak to sundat. Tak jsem chyt ručku a škubl smerem ka palubce a ona povolila a nic se nezlomilo Citovat
eda1 Vloženo 10. Prosinec 2009 Vloženo 10. Prosinec 2009 Tak to budu muset rozebrat celé. Jinak dík Citovat
Kubiik Vloženo 10. Prosinec 2009 Vloženo 10. Prosinec 2009 notobi: Tento postup znám, ale nechce se mi přehazovat celý mechanizmus ruční brzdy.Woody: Na plastovém madle je. Na koženém nikoli. Možná je pod kůží stejná západka, ale nechci to roztrhat. Kdyby to někdo věděl přesně. packa tam je, ale musis proriznout tu kuzi... Citovat
SPOY Vloženo 29. leden 2010 Vloženo 29. leden 2010 Tak jsem kopil pouze chromový čudl na OCTU zde: http://www.cc-autodily.cz/packa-rucni-brzdy-rozp.html cena: 159,- s DPH číslo dílu: 1J0711323D 2ZZ Snad se to bude nekomu hodit Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.