PedrosCZ Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 (editace) Teď teda moc nechápu tvůj dotaz... ale dobře ještě jednou. Jakou máš jednotku momentálně v autě, to víš ?? Jestli ne, nejjednoduší zjištění přes diagnostiku. Nebo to rozeber a na tý jednotce a i kroužku je samozřejmě nalepenej štítek s kódem. Pak se můžem dál bavit...jinak ale, já měl v autě původně jednotku 1K0-953-549-AF což když si najdeš, tak je " midline " pro typ 2. Takže jsem prostě potřeboval nějakou "highline " je jedno jakou, jen musíš zachovat aby odpovídala typu, mě se povedlo sehnat - AQ. Takže to je OK ! Pak už to prostě jen prohodíš a nakodujes... Editováno: 27. Listopad 2014, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hustoles77 Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 (editace) No jasně, je mi to jasné, pokud mám typ 2, musím sehnat jakoukoli highline jednotku pro typ 2, jedno jestli AQ, G, AG atd.... O to mi přesně šlo, tak díky ! Editováno: 27. Listopad 2014, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Pánové Hustoles77 a PedrosCZ - necitujte přímo předcházející příspěvek - děláte to tady nepřehledným a navíc tímto porušujete pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedrosCZ Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Tak jsem rád že jsem nakonec pomohl...Jinak za ty citace se omlouvám, to jsem nevěděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hustoles77 Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Za citace sorry, za pomoc PedrosCZ díky !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 (editace) Kluci,chci se zeplat.Chci vyměnit plast.volant za multifunkční,před FL.Musím i do rádia zapojit nějaký kabel? Co vše potřebuji: MF volant,podvolantovou jednotku,kabeláž pod airbagem a nakodovat.Ještě něco??Může se stát při montáži mějaký závažný problém?? Mám tempomat a maxidot,jakou podvolantovku potřebuji,její číslo. Moc děkuji,. Editováno: 30. Listopad 2014, autor: Pavel S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 nepůjde ti servo a esp kvůli nastavení snímače volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 (editace) ESP nemám,mám jen ASR ,musí se měnit i ten kroužek?? Servo a snímač volantu se dá prece na diagnostice opět zprovoznit,nebo ne!! Editováno: 30. Listopad 2014, autor: Pavel S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 To je jedno, jde o to, že dáš novou podvolantovou jednotku a budeš muset znovu přiučit čidlo G85 a to bez diagnostiky nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 volant,tlacitka a podvolantovku mam,kdybys chtel tak napis,dohodnem se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 A co je to to čidlo G85 .Když jsem měnil př.tlumiče,tak taky přestalo jít servo .Pak jsme připojili diag., nějak točili volantem (podle diagn.) a servo zase začalo fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 1. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2014 foxdivemaster,mám možnost koupit volant s airbagem+kabeláž,podvolantovou jednotku vše za 3500kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 A ještě bych se chtěl zeptat,když mám tempomat,musím vyměnit i tu podvolantovou jednotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2014 Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 Tak MF už frčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomyzima Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Ahoj, mám takovej dotat, co mi leží v palici. Existuje na OII RS multifunkční volant?? Kdysi dávno jsem četl, že se dělal, ale pouze 4 ramenej. Je to pravda?? 3 ramínko RS ( klidně po fl ) ale bez pádel asi taky není šance, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunda Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product∏=365&menu=%C5%A0koda%7COctavia%20II%28A5%29%20facelift%7CVolanty co tento? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomyzima Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 Super, na skoda teile jsem koukal, ale asi jsem slepej díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smidzar Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Zdravim, Po prestudovani tohto vlakna, som sa rozhodol ze si aj ja skusim dat MF. Mam skodu octaviu 2 rocnik 2006 .Kupil som MF volant , novu podvolantovku 1K0-953-549-AG, mal som tam 1K0-953-549-AF. Kruzok na volante je 1K0-959-653-C. Riadil som sa tabulkov na tejto stranke http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Steering_Wheel_Control_Module_Versions Vsetko som nakodoval a nic. MF nefunguje neviete mi poradit co som spravil zle? Moze byt problem v konfortnej jednotke? alebo v radiu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 diagnostika ti nepíše žádnou chybu? Co kabel, jaký jsi použil na propojení volantu a tlačítek? regují tlačítka na tlačítko podsvitu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smidzar Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Zvazok som pouzil ako bolo popisovane v predchadzajucich konverzaciach http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3t0971584a-elektricky-svazek-oe-20321.html praveze na diagnostike mi nevyhadzuje nic a tlacitka vobec nereaguju ani jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Kde jsi koupil volant? Je jistota ze je funkcni? Videl bych to na umrtvenou jednotku MF volantu, stava se po bouchnuti bagu ... ale ted ti z hlavy nereknu jestli to pka hazi nejakou chybu ... posli komplet kodovani, at se zkontroluje ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 (editace) špatný kabel, musí se přepinovat, LIN je na úplně jiném pinu, to pak nepůjde nikdy Editováno: 1. Červenec 2015, autor: ka_r_los Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Asi FL ze ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Přesně tak, ale konektory jinak sedí, jen to přepíchnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.