Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Teď teda moc nechápu tvůj dotaz... :kol-32:  ale dobře ještě jednou. Jakou máš jednotku momentálně v autě, to víš ?? Jestli ne, nejjednoduší zjištění přes diagnostiku. Nebo to rozeber a na tý jednotce a i kroužku je samozřejmě nalepenej štítek s kódem. Pak se můžem dál bavit...jinak ale,

já měl v autě původně jednotku 1K0-953-549-AF což když si najdeš, tak je " midline " pro typ 2. Takže jsem prostě potřeboval nějakou "highline " je jedno jakou, jen musíš zachovat aby odpovídala typu, mě se povedlo sehnat - AQ. Takže to je OK !

Pak už to prostě jen prohodíš a nakodujes...

Upraveno od Pawouk
Odstraněna citace.

No jasně, je mi to jasné, pokud mám typ 2, musím sehnat jakoukoli highline jednotku pro typ 2, jedno jestli AQ, G, AG atd....

O to mi přesně šlo, tak díky !

Upraveno od Pawouk
Odstraněna citace.

Pánové Hustoles77 a PedrosCZ - necitujte přímo předcházející příspěvek - děláte to tady nepřehledným a navíc tímto porušujete pravidla fora. ;)

Tak jsem rád že jsem nakonec pomohl...Jinak za ty citace se omlouvám, to jsem nevěděl  :kol-32:

Za citace sorry, za pomoc PedrosCZ díky !!! :kol-135::kol-142::kol-47:

Kluci,chci se zeplat.Chci vyměnit plast.volant za multifunkční,před FL.Musím i do rádia zapojit nějaký kabel?

Co vše potřebuji:

MF volant,podvolantovou jednotku,kabeláž pod airbagem a nakodovat.Ještě něco??Může se stát při montáži mějaký závažný problém??

Mám tempomat a maxidot,jakou podvolantovku potřebuji,její číslo.

Moc děkuji,.

Upraveno od Pavel S

nepůjde ti servo a esp kvůli nastavení snímače volantu

ESP nemám,mám jen ASR ,musí se měnit i ten kroužek??

Servo a snímač volantu se dá prece  na diagnostice opět zprovoznit,nebo ne!!

Upraveno od Pavel S

To je jedno, jde o to, že dáš novou podvolantovou jednotku a budeš muset znovu přiučit čidlo G85 a to bez diagnostiky nejde.

volant,tlacitka a podvolantovku mam,kdybys chtel tak napis,dohodnem se

A co je to to čidlo G85 .Když jsem měnil př.tlumiče,tak taky přestalo jít servo .Pak jsme připojili diag., nějak točili volantem (podle diagn.) a servo zase začalo fungovat.

foxdivemaster,mám možnost koupit volant s  airbagem+kabeláž,podvolantovou jednotku vše za 3500kč.

A ještě bych se chtěl zeptat,když mám tempomat,musím vyměnit i tu podvolantovou jednotku?

• 2 týdny později...

Tak MF už frčí :kol-28:

• 6 měsíců později...

Ahoj, mám takovej dotat, co mi leží v palici. Existuje na OII RS multifunkční volant?? Kdysi dávno jsem četl, že se dělal, ale pouze 4 ramenej. Je to pravda?? 3 ramínko RS ( klidně po fl ) ale bez pádel asi taky není šance, že?

Super, na skoda teile jsem koukal, ale asi jsem slepej :) díky

• 2 týdny později...

Zdravim,

Po prestudovani tohto vlakna, som sa rozhodol ze si aj ja skusim dat MF. Mam skodu octaviu 2 rocnik 2006 .Kupil som  MF volant , novu podvolantovku 1K0-953-549-AG, mal som tam 1K0-953-549-AF.

Kruzok na volante je 1K0-959-653-C.

Riadil som sa tabulkov na tejto stranke

http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Steering_Wheel_Control_Module_Versions

Vsetko som nakodoval a nic. MF nefunguje neviete mi poradit co som spravil zle? Moze byt problem v konfortnej jednotke? alebo v radiu?

post-24892-0-66514500-1435763838_thumb.p

diagnostika ti nepíše žádnou chybu? Co kabel, jaký jsi použil na propojení volantu a tlačítek? regují tlačítka na tlačítko podsvitu?

Kde jsi koupil volant? Je jistota ze je funkcni? Videl bych to na umrtvenou jednotku MF volantu, stava se po bouchnuti bagu ... ale ted ti z hlavy nereknu jestli to pka hazi nejakou chybu ... posli komplet kodovani, at se zkontroluje ...

špatný kabel, musí se přepinovat, LIN je na úplně jiném pinu, to pak nepůjde nikdy

Upraveno od ka_r_los

Asi FL ze ...

Přesně tak, ale konektory jinak sedí, jen to přepíchnout.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.