Listopad 24, 201410 r Teď teda moc nechápu tvůj dotaz... ale dobře ještě jednou. Jakou máš jednotku momentálně v autě, to víš ?? Jestli ne, nejjednoduší zjištění přes diagnostiku. Nebo to rozeber a na tý jednotce a i kroužku je samozřejmě nalepenej štítek s kódem. Pak se můžem dál bavit...jinak ale, já měl v autě původně jednotku 1K0-953-549-AF což když si najdeš, tak je " midline " pro typ 2. Takže jsem prostě potřeboval nějakou "highline " je jedno jakou, jen musíš zachovat aby odpovídala typu, mě se povedlo sehnat - AQ. Takže to je OK ! Pak už to prostě jen prohodíš a nakodujes... Upraveno Listopad 27, 201410 r od Pawouk Odstraněna citace.
Listopad 27, 201410 r No jasně, je mi to jasné, pokud mám typ 2, musím sehnat jakoukoli highline jednotku pro typ 2, jedno jestli AQ, G, AG atd.... O to mi přesně šlo, tak díky ! Upraveno Listopad 27, 201410 r od Pawouk Odstraněna citace.
Listopad 27, 201410 r Pánové Hustoles77 a PedrosCZ - necitujte přímo předcházející příspěvek - děláte to tady nepřehledným a navíc tímto porušujete pravidla fora.
Listopad 27, 201410 r Tak jsem rád že jsem nakonec pomohl...Jinak za ty citace se omlouvám, to jsem nevěděl
Listopad 30, 201410 r Kluci,chci se zeplat.Chci vyměnit plast.volant za multifunkční,před FL.Musím i do rádia zapojit nějaký kabel? Co vše potřebuji: MF volant,podvolantovou jednotku,kabeláž pod airbagem a nakodovat.Ještě něco??Může se stát při montáži mějaký závažný problém?? Mám tempomat a maxidot,jakou podvolantovku potřebuji,její číslo. Moc děkuji,. Upraveno Listopad 30, 201410 r od Pavel S
Listopad 30, 201410 r ESP nemám,mám jen ASR ,musí se měnit i ten kroužek?? Servo a snímač volantu se dá prece na diagnostice opět zprovoznit,nebo ne!! Upraveno Listopad 30, 201410 r od Pavel S
Listopad 30, 201410 r To je jedno, jde o to, že dáš novou podvolantovou jednotku a budeš muset znovu přiučit čidlo G85 a to bez diagnostiky nejde.
Prosinec 1, 201410 r A co je to to čidlo G85 .Když jsem měnil př.tlumiče,tak taky přestalo jít servo .Pak jsme připojili diag., nějak točili volantem (podle diagn.) a servo zase začalo fungovat.
Prosinec 1, 201410 r foxdivemaster,mám možnost koupit volant s airbagem+kabeláž,podvolantovou jednotku vše za 3500kč.
Prosinec 2, 201410 r A ještě bych se chtěl zeptat,když mám tempomat,musím vyměnit i tu podvolantovou jednotku?
Červen 17, 201510 r Ahoj, mám takovej dotat, co mi leží v palici. Existuje na OII RS multifunkční volant?? Kdysi dávno jsem četl, že se dělal, ale pouze 4 ramenej. Je to pravda?? 3 ramínko RS ( klidně po fl ) ale bez pádel asi taky není šance, že?
Červen 17, 201510 r http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product∏=365&menu=%C5%A0koda%7COctavia%20II%28A5%29%20facelift%7CVolanty co tento?
Červenec 1, 201510 r Zdravim, Po prestudovani tohto vlakna, som sa rozhodol ze si aj ja skusim dat MF. Mam skodu octaviu 2 rocnik 2006 .Kupil som MF volant , novu podvolantovku 1K0-953-549-AG, mal som tam 1K0-953-549-AF. Kruzok na volante je 1K0-959-653-C. Riadil som sa tabulkov na tejto stranke http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Steering_Wheel_Control_Module_Versions Vsetko som nakodoval a nic. MF nefunguje neviete mi poradit co som spravil zle? Moze byt problem v konfortnej jednotke? alebo v radiu?
Červenec 1, 201510 r diagnostika ti nepíše žádnou chybu? Co kabel, jaký jsi použil na propojení volantu a tlačítek? regují tlačítka na tlačítko podsvitu?
Červenec 1, 201510 r Zvazok som pouzil ako bolo popisovane v predchadzajucich konverzaciach http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3t0971584a-elektricky-svazek-oe-20321.html praveze na diagnostike mi nevyhadzuje nic a tlacitka vobec nereaguju ani jedno
Červenec 1, 201510 r Kde jsi koupil volant? Je jistota ze je funkcni? Videl bych to na umrtvenou jednotku MF volantu, stava se po bouchnuti bagu ... ale ted ti z hlavy nereknu jestli to pka hazi nejakou chybu ... posli komplet kodovani, at se zkontroluje ...
Červenec 1, 201510 r špatný kabel, musí se přepinovat, LIN je na úplně jiném pinu, to pak nepůjde nikdy Upraveno Červenec 1, 201510 r od ka_r_los
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.