Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte Fabiaci mam jeden lama dotaz .. vyrabali sa fabie 1,9 TDI ci uz 74 kw alebo 96 kw v bielej farbe ?? lebo nasiel som jednu fabiu (uvazujem kupit )je sice v cz ale ma napisane 1,9 TDi mne sa zda ze je to len 1,4 TDI tak sa opytam ..radsej vas skusenych diki ;)

Fabie RS (96kW) se bílé nedělaly. Pokud vím tak jenom v stříbrné diamantové metalíze, žluté Lemon, červené Corrida a černé Magic s perleťovým efektem + limitovaná edice modrá race.

Fabie TDI 74kW se určitě bílé dělat mohly. Sám mám bílého dvoulitra a nevidím žádný důvod proč by si někdo nemohl objednat bílou TDI.

pred nasim domom stoji facelift combi 1,9 tdi (sluzobak)

Nedam za to ruku do ohne,ale prej cca 2ks RS v bile se udelalo.

Pro VIP lidi.

• Autor

Adam ale ja som myslel kratke fabie ..combi viem ze su..a o tych farbach viem v akej sa RS vyrabali ...

Když to víš ,tak proč se ptáš? :D jinou 96 jak RS nekoupiš. MOžná nějakou předělávku. A kdo chtěl 74 v bílé barvě, tak si ju objednal

• Autor

no ja som len chcel vediet ci nahodou niekto vie o nejakej fabie co ma TDI motor 74 KW ..pripadne 96 kw to si myslim ze nikto nema ale radsej som sa opytal a o RS farby mi neide.. ide mi len cisto o tu bielu farbu.. na kratkej fabii s motorom TDI !!!

Fabia Hatchback/Combi se delali v bile a s motorizace 1.9TDI PD 74KW

Fabia Hatchback 1.9 TDI PD 96KW, byla v provedeni pouze RS a v bile barve se oficialne nedelala, jak nekdo psal 2kousky na zakazku jinak NE

Fabia Combi 1.9 TDI PD 96KW se nevyrabela a pokud je nekde na netu tak je to chipovany nebo je tam dany motor z Fabia RS, tim bych to tady asi ukoncil

• Autor

Ok diki za odpoved chlapci ale ako pozeram tak najviac je bielych combi :(

Ano to mas pravdu, je to z duvodu casto sluzebnich aut, takze bila a zakladni modra jako nepriplatkove barvy jsou castou barvu na techto aute a obzvlast ve verzi combi :)

• Autor

jj ... no co uz :(

Kamarád měl taky služebáka FI combi TDI 74kw v bílé, pak byl na prodej a teď má to stejný, jen v FII ;) Takže určitě jsou, jen jich moc není...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.