Publikováno Listopad 2, 200915 r Ahojte Fabiaci mam jeden lama dotaz .. vyrabali sa fabie 1,9 TDI ci uz 74 kw alebo 96 kw v bielej farbe ?? lebo nasiel som jednu fabiu (uvazujem kupit )je sice v cz ale ma napisane 1,9 TDi mne sa zda ze je to len 1,4 TDI tak sa opytam ..radsej vas skusenych diki
Listopad 2, 200915 r Fabie RS (96kW) se bílé nedělaly. Pokud vím tak jenom v stříbrné diamantové metalíze, žluté Lemon, červené Corrida a černé Magic s perleťovým efektem + limitovaná edice modrá race. Fabie TDI 74kW se určitě bílé dělat mohly. Sám mám bílého dvoulitra a nevidím žádný důvod proč by si někdo nemohl objednat bílou TDI.
Listopad 2, 200915 r Autor Adam ale ja som myslel kratke fabie ..combi viem ze su..a o tych farbach viem v akej sa RS vyrabali ...
Listopad 3, 200915 r Když to víš ,tak proč se ptáš? jinou 96 jak RS nekoupiš. MOžná nějakou předělávku. A kdo chtěl 74 v bílé barvě, tak si ju objednal
Listopad 3, 200915 r Autor no ja som len chcel vediet ci nahodou niekto vie o nejakej fabie co ma TDI motor 74 KW ..pripadne 96 kw to si myslim ze nikto nema ale radsej som sa opytal a o RS farby mi neide.. ide mi len cisto o tu bielu farbu.. na kratkej fabii s motorom TDI !!!
Listopad 4, 200915 r Fabia Hatchback/Combi se delali v bile a s motorizace 1.9TDI PD 74KW Fabia Hatchback 1.9 TDI PD 96KW, byla v provedeni pouze RS a v bile barve se oficialne nedelala, jak nekdo psal 2kousky na zakazku jinak NE Fabia Combi 1.9 TDI PD 96KW se nevyrabela a pokud je nekde na netu tak je to chipovany nebo je tam dany motor z Fabia RS, tim bych to tady asi ukoncil
Listopad 4, 200915 r Ano to mas pravdu, je to z duvodu casto sluzebnich aut, takze bila a zakladni modra jako nepriplatkove barvy jsou castou barvu na techto aute a obzvlast ve verzi combi
Listopad 10, 200915 r Kamarád měl taky služebáka FI combi TDI 74kw v bílé, pak byl na prodej a teď má to stejný, jen v FII Takže určitě jsou, jen jich moc není...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.