wejw Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 premyslim ze si poridim autoradio ALPINE CDE-9880R takze nejdriv sem se chtel zeptat jestli snim ma nekdo zkusenosti, ve foru sem hledal ale nenasel sem ho odkaz treba zde : http://www.prohifi.cz/autoradia-s-cd/alpine-cde-9880r diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Tak Alipny tradicne kvalitni radia tam se neda sahnout vedle zalezi co od toho ocekavas zda casem budes delat komplet hudbu a nebo na normlani poslech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 no chtel bych urcite casem aby to melo poradne grady :-) jsem priznivcem tanecni hudby tak bych byl rad, aby to aspon hralo kvalitne, ale nebylo to zase tak drahe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 tak sem tu nakonec neco nasel o tomto radio, ale nic o jeho funcnosti jen nejake foto jak nekdo instaloval tak prosim nekamenovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Pokud budes chtit opravdu delat hudbu, tak se dyztak porad s nekym kdo uz neco stavel , jinak pak to bude cenova kategorie 8-12tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 oj myslis ale jen samotne radio vid ? no zase nepotrebuju aby mi auto skakalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Ano myslel jsem jen samotne radio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Nevím co přesně by jsi chtěl o radiu vědět. Mám ho něco málo přes rok a nemám mu co vytknout. Když jsem ho kupoval bral jsem k němu i nové přední repro a ovály do zadního plata a zároveň tlumil přední dveře. Takže radia s původním repro jsem si moc neužil, ale mezi původním MS402 byl propastný rozdíl . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil4n Vloženo 5. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 Tohle autoradio je jedno z nasich nejprodavanejsich a vsichni moc spokojeni. Jednoduse velmi kvalitni zvuk, pekny design, jednoduche ovladani, vyborne zpracovani. Prekvapuje me i, ze na nej jeste nemame jedinou reklamaci na to, kolik se jich prodalo. Takze jednoznacne velmi dobra volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wejw Vloženo 5. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2009 parada diky vsem dokonce ziram ze je tu nekdo přímo z té firmy nejaka sleva pro clena by nebyla ? tak do nej pujdu, a nedoporucil bys mi zrovna i nejake repro ktomu staci mi zatim jen dopredu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil4n Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 To vis, my jsme vsude :-) A pro cleny Skodahome fora se vzdy snazime o nejakou lepsi cenu. Mrknu na to a cvaknu PMku... Reproduktory jsou otazkou financi a spravne montazni hloubky. Doporucil bych jedny z techto: http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta...l-f-165-neo-25s http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/powerbass-s-6c http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/dls-reference-rs6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmk Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Ja pouzivam vo svojej fabii Alpanie CDE-9882Ri a som velmy spokojny co si tika zvuku a rychlosti nacitania CD MP3 alebo usb kluca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.