Přejít na obsah

Po prichodu stazeny vsechny okna

mmerlin

Doporučené příspěvky

Zdravim,

tak dneska se mi stala hodne podivna vec - prisel jsem k autu a vsechny ctyri okna byly uplne stazeny. Evidentne neslo o zadneho zlodeje apod. protoze v aute byly vsechny veci, nic poskozenyho apod. Asi taky pomohlo, ze uz byla tma, tak to nebylo tak videt. Nikdy se mi nic takovyho nestalo.

Stlo se to nekomu? Cim by to mohlo byt?

Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsem měl O1 z r. 97 s centrálem bez dálky, stalo se mi to také několikrát (s přidržením klíčku bylo možné všechna skla stáhnout a zase vytáhnout). Značkový servis tehdy řešil důkladným prostříkáním zámku WD 40 tak, aqby se zámek dobře otáčel a hlavně se lehce vracel do středové polohy. O této doby se to již nikdy běhe cca 7 let nestalo.

Odkaz ke komentáři

Zdravim,

tak dneska se mi stala hodne podivna vec - prisel jsem k autu a vsechny ctyri okna byly uplne stazeny. Evidentne neslo o zadneho zlodeje apod. protoze v aute byly vsechny veci, nic poskozenyho apod. Asi taky pomohlo, ze uz byla tma, tak to nebylo tak videt. Nikdy se mi nic takovyho nestalo.

Stlo se to nekomu? Cim by to mohlo byt?

Diky

Cau, nebo pokud opravdu neprijdeš na technickou závadu,je možné a ne zřídka se stává,že si zloději auto otevřou a někdo je vyruší,že ho nechají jak je a mizí.Bohužel octaviána otevře i malé dítě tyčkou od nanuku a pokud ten zámek otočíš moc,otevřeš si tím kromě centrálu i okna.

Odkaz ke komentáři

Cau, nebo pokud opravdu neprijdeš na technickou závadu,je možné a ne zřídka se stává,že si zloději auto otevřou a někdo je vyruší,že ho nechají jak je a mizí.Bohužel octaviána otevře i malé dítě tyčkou od nanuku a pokud ten zámek otočíš moc,otevřeš si tím kromě centrálu i okna.

ne moc, ale pokud ten klic podrzis dyl v otevreny poloze, stejne tak je zas vytahnes, pokud klic podrzis v zamknuty poloze ...

Ale nekdo mi kdysi rikal, ze se dala oktavka odemknout a stahnout okna jeste vyzkratovanim bocnich blinkru? nejak pres alarm, ze stacilo spustit alarm, ale ten ani nepip, protoze se jednotka vyzkratovala a nouzove otevrela auto nebo co, nevim co je na tom pravdy, na svym to zkouset nechci :oD

Odkaz ke komentáři

:)

Cca před rokem jsem řešil stejný problém, okna mi sjížděla dolů, někdy hodinu, někdy pár hodin po zamčení.

U mě to způsobila voda, která částečně zalila řídící jednotku ve dveřích řidiče......

Takže pokud to nebude nějaký nevracející se zámek, tak máš další tip! :wacko:

Odkaz ke komentáři

OMG - jedno lepsi nez druhy. Tak to abych chodil kazdou hodinu auto kontrolovat :) No, asi zkusim to promazani zamku WD 40kou. Jen mi jeste nikdo nerek, jak na to - normalne to nastrikam dovnitr do zamku?

Jinak je pravda, ze do dveri mi tece, ale do zadnich - to je dalsi vec, kterou budu muset poresit v jinym topicu :wacko:

Editováno: , autor: mmerlin
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Mel jsem stejny problem, u mne to byla ohla oska v ridicove zamku, zjistis to tak, ze zamek vytahnes ven, muj byl do vrtule, asi nejaky lapka pacil.

Nepravidelne mi to otviralo auto a stahovalo okna, treba jednou za hodku, jednou za den, 5x za den apod.

Dal jsem do predu zaslepky a dodelal dalku a je klid.

GOOD LUCK

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...