Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jeden o voze, druhý o koze... 

mluvím jasně nefunguje světlo když otevřu dveře ani jedny jinak manualně přepnu a svítí funguje i když vytáhnu klíč tak se rožne ale nikoli při otevření dveří

NOKDO NEVÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

ale víííí, ale nejdřív musíš zkusit pochopit otázku od Luďi, příspvek č 8

provedeno a nekvičí ani nesvítíííííííí

Tak máš v háji mikrospínače v zámcích.

ve všech čtyřech? to se mi nezdá že by odešly všechny

otestuj stav spinacu pres vag nebo rozhrabej dvere, stahovacku az se dostanes na zamek a spinac, vedou k nemu dva draty, hned budes vedet jak chodi nebo nechodi......

Moze byt ze mas vadne len 2. Ja na zadne nemam svetlo napojene. Len na predok...

--

Z mobilu

příští týden budu rozebírat dveře budu měnit centrál tak chcu mít jistotu jak to tam je udělané tak kouknu i na spinače  :kol-47:

jsem zvědavý, co na těch spínačích vykoukáš  :kol-28: mohly klidně odejít oba naráz.. náhoda je blbec

většinou teda z 90ti procent jsou vymačkané količky

• 2 měsíce později...

mam dotaz  kdyz otevru dvere auto se uvnitr rozsviti , kdyz vytahnu klicek ze spinaci skrinky auto se uvnitr nerozsviti , kde je chyba? diky

není to nakódované

Tak jsme zjistil chybu , nakodovane to je  , fungovalo to do doby nez se v aute vymenilo radio za radio , nove radio ma jinak usazene kabely a pri zapojeni se deaktivoval central na dalku a svetelka uvnitr v kabine.

a radio sa ti vypne ??? ten x kontakt moze byt zly.

jj vsechno se vypina jak ma radio hraje jak ma , vsechny funkce v aute jdou jak maji , denni sviceni , 3blik blinkru , central na klicek , rozsviceni kabiny na otevreni dveri , jen proste nejde rozsviceni kabyny po vytazeni klice ze zapal. skrinky a zamikani na dalku, ale kdyz to rozpojim ty svazky tak to zase sviti a zamyka jak ma, evidentne je nejaky kabel ve svazku od radia ve spatne pozici ze tto deaktivuje po spojeni se svazkem z auta. v nedeli to budu studovat a predelavat. tak uvidim kde je chyba.

pin 5 je zapojený?

mám podobný problém,co je na pin 5? díky

Uz je to komplet vyresene , musel jsem cerveny a zluty kabel spojit v jeden aby to drzelo stale plus a zustaly mi v pameti radio stanice, bez toho se to vymazavalo.Kdyz jsme to udelal tak jsem blbec jeste spojl i ten zluty k sobe a to byla ta chyba ten musi zustat rozpojeny. Takze u mne uz je vse v poradku.

• 3 týdny později...

to mi dělá když ho vytáhnu pomalu. když vytáhnu jakoby rychleji a lehce ho potlačím dolů tak spínačka jakoby cvakne a světlo se rožne nevím jestli tam je nějaký pružinový mechanizmus se spinačem nebo jak to je udělané

To ti ma ale udelat uplne normalne , to cvaknuti kdyz vytahnes klic , to cvaknuti znamena ze ti tam skocila pojistka. To cvknuti je proste bezne.

• 3 týdny později...

čaute .. tiež riešim jeden problém s elektrikou. Ked otvorim predné dvere spolujazdec alebo vodič tak sa mi nerozsvieti svetlo v interieri ani vo dverach svetla .. znamena to že obidva mikrospinače su v prdeli? .. no a druhá vec čo sa mi včera stala je že keď otvorím zadne dvere tak už nesvietia ani zadne lampičky nad dverami ..a pri zamykani centralom sa mi nerozsvietia smerovky .. ked odomykam tak dva krat bliknu aj sa mi zadne lampičky rozsvietili lebo som to mal nastavene na otvorenie dverí ale teraz nič .. zamknem a smerovky sa nerozsvietia .. zamkenm odomknem hore dole a lampičky v polohe otvorenia dveri len svietia nonstop ...neviem kde ako prve hladať chybu :/

• 5 měsíců později...

Ahoj, chcem sa opytat, ze ak mi nesvietia tie cervene svetielka na dverach, ale svieti mi stropne svetlo, kde moze byt chyba? Nesvietia mi ani na jednej strane, moze byt, ze mi odisli mikrospinace zamku? Alebo to bude niekde v kontakte? 

Dakujem

kdyby odešly mikrospínače, tak by se auto po otevření dveří zamykalo

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.