Royce Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 jeden o voze, druhý o koze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 mluvím jasně nefunguje světlo když otevřu dveře ani jedny jinak manualně přepnu a svítí funguje i když vytáhnu klíč tak se rožne ale nikoli při otevření dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 NOKDO NEVÍÍÍÍÍÍÍÍÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 ale víííí, ale nejdřív musíš zkusit pochopit otázku od Luďi, příspvek č 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 provedeno a nekvičí ani nesvítíííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Tak máš v háji mikrospínače v zámcích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 ve všech čtyřech? to se mi nezdá že by odešly všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 otestuj stav spinacu pres vag nebo rozhrabej dvere, stahovacku az se dostanes na zamek a spinac, vedou k nemu dva draty, hned budes vedet jak chodi nebo nechodi...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Moze byt ze mas vadne len 2. Ja na zadne nemam svetlo napojene. Len na predok... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 příští týden budu rozebírat dveře budu měnit centrál tak chcu mít jistotu jak to tam je udělané tak kouknu i na spinače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 jsem zvědavý, co na těch spínačích vykoukáš mohly klidně odejít oba naráz.. náhoda je blbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 17. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2013 většinou teda z 90ti procent jsou vymačkané količky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peposu Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 mam dotaz kdyz otevru dvere auto se uvnitr rozsviti , kdyz vytahnu klicek ze spinaci skrinky auto se uvnitr nerozsviti , kde je chyba? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 není to nakódované Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peposu Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Tak jsme zjistil chybu , nakodovane to je , fungovalo to do doby nez se v aute vymenilo radio za radio , nove radio ma jinak usazene kabely a pri zapojeni se deaktivoval central na dalku a svetelka uvnitr v kabine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 a radio sa ti vypne ??? ten x kontakt moze byt zly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peposu Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 jj vsechno se vypina jak ma radio hraje jak ma , vsechny funkce v aute jdou jak maji , denni sviceni , 3blik blinkru , central na klicek , rozsviceni kabiny na otevreni dveri , jen proste nejde rozsviceni kabyny po vytazeni klice ze zapal. skrinky a zamikani na dalku, ale kdyz to rozpojim ty svazky tak to zase sviti a zamyka jak ma, evidentne je nejaky kabel ve svazku od radia ve spatne pozici ze tto deaktivuje po spojeni se svazkem z auta. v nedeli to budu studovat a predelavat. tak uvidim kde je chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 pin 5 je zapojený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George77 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 mám podobný problém,co je na pin 5? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peposu Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Uz je to komplet vyresene , musel jsem cerveny a zluty kabel spojit v jeden aby to drzelo stale plus a zustaly mi v pameti radio stanice, bez toho se to vymazavalo.Kdyz jsme to udelal tak jsem blbec jeste spojl i ten zluty k sobe a to byla ta chyba ten musi zustat rozpojeny. Takze u mne uz je vse v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidos21 Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 to mi dělá když ho vytáhnu pomalu. když vytáhnu jakoby rychleji a lehce ho potlačím dolů tak spínačka jakoby cvakne a světlo se rožne nevím jestli tam je nějaký pružinový mechanizmus se spinačem nebo jak to je udělané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peposu Vloženo 4. Březen 2014 Sdílet Vloženo 4. Březen 2014 To ti ma ale udelat uplne normalne , to cvaknuti kdyz vytahnes klic , to cvaknuti znamena ze ti tam skocila pojistka. To cvknuti je proste bezne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 čaute .. tiež riešim jeden problém s elektrikou. Ked otvorim predné dvere spolujazdec alebo vodič tak sa mi nerozsvieti svetlo v interieri ani vo dverach svetla .. znamena to že obidva mikrospinače su v prdeli? .. no a druhá vec čo sa mi včera stala je že keď otvorím zadne dvere tak už nesvietia ani zadne lampičky nad dverami ..a pri zamykani centralom sa mi nerozsvietia smerovky .. ked odomykam tak dva krat bliknu aj sa mi zadne lampičky rozsvietili lebo som to mal nastavene na otvorenie dverí ale teraz nič .. zamknem a smerovky sa nerozsvietia .. zamkenm odomknem hore dole a lampičky v polohe otvorenia dveri len svietia nonstop ...neviem kde ako prve hladať chybu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chamaco Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 Ahoj, chcem sa opytat, ze ak mi nesvietia tie cervene svetielka na dverach, ale svieti mi stropne svetlo, kde moze byt chyba? Nesvietia mi ani na jednej strane, moze byt, ze mi odisli mikrospinace zamku? Alebo to bude niekde v kontakte? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Září 2014 Sdílet Vloženo 4. Září 2014 kdyby odešly mikrospínače, tak by se auto po otevření dveří zamykalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.