Hrkala Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Ahoj chtěl bych se zeptat při jízdě s feldou 1.3 mpi se uzývá ze zadu takové divné vrzání a skřípání dělá to víc při menší rychlosti a když je zatížený zadek.Ložiska v kolech i tlumiče vypadají ok už nevím čím by to mohlo být.díky všem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noneac Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 musím se přidat, mám stejný problém, a tlumiče jsem vyměnil. budu nejspíš měnit ložiska pro ujištění. Nemá s tím už někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 překontrolujte, zda máte tlumič nahoře dobře utažený a rovněž zda máte dobře uložený ten gumový silentblok. Pokud je zkřiva dokáže pěkně vrzat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noneac Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 překontrolujte, zda máte tlumič nahoře dobře utažený a rovněž zda máte dobře uložený ten gumový silentblok. Pokud je zkřiva dokáže pěkně vrzat. popravdě to dělalo už před výměnou, ale i tak raději překontorluju, něco na tom předsi jen být může. V mém případě to vrže jen při prudkém průjezdu ostřejší zatáčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lils Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Mne to tiež vŕzgalo vzadu na Felícii a boli to tie silenbloky na tlmičoch , tá guma bola zostarnutá asi tak preto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P1azer Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 (editace) Zdravím, trošku mi to taky vrže. Ale kam přesně to stříknout? Ale spíš mi příjde, že teď v zimě jakoby šly tlumiče ztuha. Cítím v autě každou nerovnost, bude to na výměnu? Editováno: 15. Prosinec 2012, autor: P1azer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.