Publikováno Duben 20, 200619 r Dobrý den, neví někdo z Vás, zda se do superba montuje volant jako do octavie II a do nové fabie? Dělají ho i multifunkční? Díky
Duben 22, 200619 r Jo ten novej volant v Superbu už je pěkný....k světu...ten starý byl podle mě dost otřesný...i když si to teď už moc nevybavuju
Duben 22, 200619 r Ten starý si netreba nejako extra vybavovať. Je to klasika koncernový volant, ktorý sa používal v Octavii I, Golfe IV, Fabii Junior, ...
Duben 22, 200619 r Ten starý si netreba nejako extra vybavovať. Je to klasika koncernový volant, ktorý sa používal v Octavii I, Golfe IV, Fabii Junior, ... neni taky isty ma len rovnaky tvar ale ma uplne iny povrch..
Duben 22, 200619 r To sú už len detaily. Ale veľkosť a tvar sú identické a to mi stačí. Škaredý je ten starý volant tak či tak.
Duben 22, 200619 r To sú už len detaily. Ale veľkosť a tvar sú identické a to mi stačí. Škaredý je ten starý volant tak či tak. Ano ano..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.