Prosinec 24, 200816 r Zdarec, dneska jsem tankoval do plna, tzn. že benzín byl asi centimetr od horní hrany hrdla, ještě před tou klapkou, dojezd dle PP byl 130 km, a narval jsem tam 44.44 l. ( 999.9Kč -> 22.50 Kč/litr). Fakt nevím kam jsem to narval. Ale je to tam. Jinak první cvaknutí pistole bylo na cca 37l.
Prosinec 26, 200816 r narval, jsi to do nádobky s uhlím a do trubice, která vede od hrdla do nádrže, já být tebou, tak bych už víckrát víc jak do 1 cvaknutí víc natankoval, ničíš si tím auto
Leden 3, 200916 r Tak dneska jsem tankoval u Benziny,abych zjistil jestli to na Shellce víc pění. Dojezd dle PP-40km Dopadlo to ještě hůř-1.cvaknutí pistole už při cca 23l,další při 33l a dál už to cvakalo po sekundě... Tak jsem vždycky zmáčkl odvzdušňovací ventilek,bylo slyšet jak odešel vzduch a tankoval jsem dál(takhle jsem to opakoval zmáčkl-pustil-tankoval...) a povedlo se mi tam dostat 41l.Což už by tak nějak odpovídalo. Takže nejspíš je chyba v tom odzdušňovacím ventilku....
Leden 5, 200916 r Já tankuji, asi 30 až 40 km po rozsvícení rezervy a do prvního cvaknutí se mi tam veje cca 41 l. Maximálně jsem natankoval 44,6 l. V knížce opravy Fábií uvádějí obsah nádrže 45l. A ještě bych sem přidal jednu zkušenost (již jsem ji publikoval jinde). Tankoval jsem zase plnou a docvrkával jsem abych dorovnal peníze až mi benzín vystříkl ven z hrdla. Po dvou km mi auto hlásilo poruchu. Zajeljsem do servisu a tam zjistili, že mi natekl benzín do nádobky s aktivním uhlím a to se dostalo do čerpadýlka, které vrací sražené benzínové výpary zpět do oběhu. Oprava mě přišla na 6.500--. Tak pozor. Poučili mě, že při prvním vycvaknutí pistole musím bezpodmínečně přestat tankovat!
Leden 5, 200916 r Palubak mi ukazoval 30 km do konce nadrze. Natankoval jsem stim ze chci videt benzin az u hrdla Takze 43,5 litru a to jsem se snazil Ty skvrny co jsou jeste ted u pumpy me mrzi jelikoz jdou pry spatne sundat )))) Mam Fabia 1,4 16V combajn elegance 10/2004 NEVERIM ZE TAM NEKDO MOHL NACPAT VIC BENZINU JEDINE ZE BY MEL PRIDAVNOU NADRZ HIHI
Leden 5, 200916 r Já tankuji, asi 30 až 40 km po rozsvícení rezervy a do prvního cvaknutí se mi tam veje cca 41 l. Maximálně jsem natankoval 44,6 l. V knížce opravy Fábií uvádějí obsah nádrže 45l.A ještě bych sem přidal jednu zkušenost (již jsem ji publikoval jinde). Tankoval jsem zase plnou a docvrkával jsem abych dorovnal peníze až mi benzín vystříkl ven z hrdla. Po dvou km mi auto hlásilo poruchu. Zajeljsem do servisu a tam zjistili, že mi natekl benzín do nádobky s aktivním uhlím a to se dostalo do čerpadýlka, které vrací sražené benzínové výpary zpět do oběhu. Oprava mě přišla na 6.500--. Tak pozor. Poučili mě, že při prvním vycvaknutí pistole musím bezpodmínečně přestat tankovat! Zdravím a musim konstatovat že jsi měl sakra pech. Už nějaký čas jezdím fyremními Fabkami 1,4 16v, kdy se do ní vždy tankuje úúúplně max plno - do cvaknutí + stlačení odvzduš. ventilu a opět co se vejde. Neříkám že to je pro to auto "zdravý", z nějakýho důvodu tam asi to"vycvaknutí"tankovací pistole bude, ALE...fyremní fábule má nalítáno cca 350 000km, další nějakých 80 000km a žádnej problém se doposud neprojevil . Skrátka jsi musel mít velký "štěstí"
Říjen 19, 200915 r v navode k autu sa pise ,ze nevozit zbytocnu zataz v aute, - aby nasa fabka aj tak dost tazka,nebola este tazsia. ked natankujem o 20l menej som lahci o 13.8 kg. samezrejme,ked cestujem na dovelenku tak to neriesim.to ma len tak napadlo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.