PROCHY603 Vloženo 22. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2009 (editace) má snahu, ale mockrát se neotočí, protože je baterka KO.. ale dal sem to na kabely a stater se začal točit víc, skoro jako kdyby to už naběhlo, ale zase nic.. Ono byl aj problém v káblech protože sem tam měl jednou 10V a podruhe 13,5 z kámošovy baterky. ta moje měla dnes jen 10 V.. přitom to ten muj kamard taky celý proměřil a v pohodě, nikde nic neucucává :-(ted nabiju baterku doplna takovým sovětským udělátkem, to donutí baterku aspon trošku vřit, protože ta moje kondičácká baterku ani nerozbuble. Baterku nabiju a uvidím jestli nastartuju. Jestli jo, tak by měl byt starter v pohodě (protože sem mazal jenom volnoběžku) a jestli ne, pak uvidím dál :-( Mas ZLU BATERKU-KUP SI NOVU!!!! 10Voltou je malo. TU MAS TEMU O STARTOVACICH KABLOCH : http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...50&start=50 Editováno: 22. Listopad 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 moc díky Prochy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 žádnej test nebude, baterka rozhodla za mě. Mám tam 65ah a nabíjel sem čtyřkovým proudem což je ještě menší jak 10%. odešla, nechť je jí zem lehká, takže mám vybranou novou baterku Varta Silver 63ah a 610 A startovák. Je hodně podobná mojí baterce, která vydžela 6 nebo 7 let :-) takže během týdne by měla dojít, doufám že ty problémy byly skrz batériu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelfelda Vloženo 23. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2009 BRCMAJKL. Skus si pozicat baterku od kamosa. Tvoju vyber a nahod tu kamosovu!!!! Ked auto nastartuje cez pozicanu baterku . Tak tvoja je ZLA. Ak nenastartujes z pozicanou baterkou tak chybu mas ti na aute- kable, starter. P.S: Nestartuj auto cez kable ALE JU NAMONTUJ NAMIESTO TVOJEJ BATERIE. Tak hoši teorie už bylo dost, zkus toto, volnoběžka ani baterka nejsou vadné, ale problém je ve startéru v části, kde jsou uhlíky. Mají tam být čtyři a pokud je jeden nebo dva zaseklý a nepřilnou přes pružinu na komutátor, startér nemá sílu, kontrolky pohasínají a baterie se tváří, že je v pr.. Nech vše tak jak je i se svojí baterkou a jen na zkoušku vyměň startér a já ti garantuju, že i na starou baterku už ti kontrolky nezeslábnou a budeš startovat jak bájný oř ržát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 žádnej test nebude, baterka rozhodla za mě. Mám tam 65ah a nabíjel sem čtyřkovým proudem což je ještě menší jak 10%. odešla, nechť je jí zem lehká, takže mám vybranou novou baterku Varta Silver 63ah a 610 A startovák. Je hodně podobná mojí baterce, která vydžela 6 nebo 7 let :-) takže během týdne by měla dojít, doufám že ty problémy byly skrz batériu :-) PAVELFERDA:Ked nieco napises tak si aspon precitaj o riadok vyssie co sa pise!!!! BATERKA MU ODISLA. :kuk: A ty napises ze BATERKOU TO NEBUDE!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2009 Tak hoši teorie už bylo dost, zkus toto, volnoběžka ani baterka nejsou vadné, ale problém je ve startéru v části, kde jsou uhlíky. Mají tam být čtyři a pokud je jeden nebo dva zaseklý a nepřilnou přes pružinu na komutátor, startér nemá sílu, kontrolky pohasínají a baterie se tváří, že je v pr.. Nech vše tak jak je i se svojí baterkou a jen na zkoušku vyměň startér a já ti garantuju, že i na starou baterku už ti kontrolky nezeslábnou a budeš startovat jak bájný oř ržát oř no, doufejme že to nebude tím, co si psal.. doufám že to bude jen tou baterkou a nebudu muset investovat ještě další prachy do dalších kravin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 Bylo to asi baterkou. Mám ji tam odedneška a má za sebou asi 7 startů a v pohodě.. Víc prozradí čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 btw., díky prochy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heretic Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Máte někdo zkušenosti, jak nejlépe vyndat baterii, pokud se mi u šroubu, který baterku drží, podařilo utrhnout závit a šroub se tak jen protáčí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.