mytrix Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Jen pozor na to, ze nektere prohlidky, napriklad 30tis je nutna u znackoveho servisu v opacnem pripade ti nemuseji uznat zaruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 To Michal79: Kde jsi přišel na cenu 3500-4000 za servisku? Já tam nechávám max. 2500... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 klasicka cena, dneska jsem se se objednavat do servisu na garancku 30k a naprosto stejna cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 A výměnu oleje mohu dělat sám, aniž ztratím záruku? Roční prohlídky samozřejmě v aut. serv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 olej můžeš sám, bylo mi to řečeno v servisu vedoucím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bady Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Vie mi niekto povedat, co vsetko mi budu menit pri prehliadke pri 90 tis. km? Mam 1,4 MPi 50 kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Jak je to tedy s těmi prohlídkami? Hledal jsem tady na fóru a našel jen kusé informace. Můžu si tedy vyměnit olej sám, filtry, svíčky, případně kotouče, destičky... a do servisu přijet jen na servisní prohlídku, kde mi auto jen prohlédnou, udělají zápis do servisní knížky a prodlouží záruku na karoserii a záruku mobility? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 pODLE MĚ SI MŮŽEŠ VYMĚNIT VŠE, CO NENÍ SOUČÁSTÍ SERV. PROHLÍDEK. oLEJ, FILTRY TI STEJNĚ PŘI ROČNÍ VYMĚNÍ... jDE UDĚLAT ROČNÍ SERV. PROHL. BEZ VÝMĚNY OLEJE? mĚ NIL JSEM HO TOTIŽ NEDÁVNO, ALE SÁM... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 prohlídku ti udělaj, ale do servisky ti napíšou, že nebyl měně olej a to na Tvojí žádost, aby se vyhnuli případným problémům....tímto se chrání před reklamací...kdyby se něco stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.