Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj borci,

mám takový problém s osvětlením SPZ. Žárovky mi svítí jen trochu jako by tam byly 24v, ale jinak vše ostatní je OK.

Kde je problém?

:aggressive::aggressive:

• Autor

A kde ji najdu?

Vyšroubuj světýlka-jak když chceš zkontrolovat-vyměnit žároky a tam máš drátky a ty zkotroluj. Nebo se mrkni jestli Okta nemá kostru přes šroub-tak opucuj rez. Pokud chceš tak ti to blejsknu, ale jen Fabču.

Mrkni sem, je tam fotka, když sem měnil žárovky.

Mas zlomene kable v prechodke medzi strechou a 5 .dverami-kufrom. Prechodku najdes po otvoreni kufra na Lavej strane hore. ;):)

Když už existuje tohle téma, zajímalo by mne, jestli každému popraskal plast těch lampiček od horka žárovek jako mně? Šmejd jeden... :angry:

PS bacha na ty žárovky, objímky prý velice rády zapadnou dovnitř, a pak se musí vykuchat celý ten plast.

No ono záleží co tam máš za žárovky, celoskla se dělají 5W a 3W, osobně bych doporučoval 3W, svítí o malinko míň ale o dost míň hřejí.

Viktor: to se stalo mne, ale neni tak hrozny sundat ten plast a dat ho zpatky, takze pohoda :palec2: jen jsme to delali dva, sam bych to asi nenasadil

Upraveno od houmik

Viktor: to se stalo mne, ale neni tak hrozny sundat ten plast a dat ho zpatky, takze pohoda :palec2: jen jsme to delali dva, sam bych to asi nenasadil

No chce to trošku grifu a pak to nasadíš i v jednom (zvlášť když není další pár rukou poblíž) jen to nechce zapomenout protáhnout to madélko na zabouchnutí, to pak nas... to dělat znova.

Osobně bych se také přikláněl v přechodovém odporu směrem ke kostřícímu bodu, ale chce to vzít do ruky měřák a měřit.

Jinak co se týče těch popálených krytek, tak to nevím. Osobně už je tam mám min. šest let a zatím v poho. Horší to je se šroubky, ty reznou jako sviňa.

No ono záleží co tam máš za žárovky, celoskla se dělají 5W a 3W, osobně bych doporučoval 3W, svítí o malinko míň ale o dost míň hřejí.

Tak teď jsem nahlédl do manuálu, a origo tam mají být W5W, takže tyhle... S těma W3W je to dobrý nápad, kdysi jsem pro tyhle účely koupil LED a někde zašantročil :) , takže jestli je nenajdu nebo budou svítit málo, půjdou tam W3W.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.