Jump to content

osvětlení SPZ

sr5
 Share

Recommended Posts

Vyšroubuj světýlka-jak když chceš zkontrolovat-vyměnit žároky a tam máš drátky a ty zkotroluj. Nebo se mrkni jestli Okta nemá kostru přes šroub-tak opucuj rez. Pokud chceš tak ti to blejsknu, ale jen Fabču.

Mrkni sem, je tam fotka, když sem měnil žárovky.

Viktor: to se stalo mne, ale neni tak hrozny sundat ten plast a dat ho zpatky, takze pohoda :palec2: jen jsme to delali dva, sam bych to asi nenasadil

No chce to trošku grifu a pak to nasadíš i v jednom (zvlášť když není další pár rukou poblíž) jen to nechce zapomenout protáhnout to madélko na zabouchnutí, to pak nas... to dělat znova.

Osobně bych se také přikláněl v přechodovém odporu směrem ke kostřícímu bodu, ale chce to vzít do ruky měřák a měřit.

Jinak co se týče těch popálených krytek, tak to nevím. Osobně už je tam mám min. šest let a zatím v poho. Horší to je se šroubky, ty reznou jako sviňa.

No ono záleží co tam máš za žárovky, celoskla se dělají 5W a 3W, osobně bych doporučoval 3W, svítí o malinko míň ale o dost míň hřejí.

Tak teď jsem nahlédl do manuálu, a origo tam mají být W5W, takže tyhle... S těma W3W je to dobrý nápad, kdysi jsem pro tyhle účely koupil LED a někde zašantročil :) , takže jestli je nenajdu nebo budou svítit málo, půjdou tam W3W.