Host V/// RS Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 uz tu dlho nebola nijake zmena tak posielam nejaky vt tuning ktory sa mi velmi paci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 a este sa mi celkom paci tato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 ta prvni je vyborna jen bych tam dal jine koncovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bogdan Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Nemohli byste mi sehnat fabie v dobrým rozlišení????? Vždycky jsou buď rozmazané nebo daleko!!! Když nějaké seženete domluvím Vt!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 Nemohli byste mi sehnat fabie v dobrým rozlišení????? Vždycky jsou buď rozmazané nebo daleko!!! Když nějaké seženete domluvím Vt!!! Mrkni sem... na tý stránce je pár obrázků v docela slušnym rozlišení... http://virtual.tuning-czech.net/viewforum....f25d1c991676174 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bogdan Vloženo 14. Květen 2006 Sdílet Vloženo 14. Květen 2006 JJ To je synovo fórum!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 JJ To je synovo fórum!!! Tak v tom přípaďe chválím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 I já přidávám chválu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boy ms Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Moje hodně stará práce (asi 8 měsíců) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 9. Červen 2006 Sdílet Vloženo 9. Červen 2006 Moje hodně stará práce (asi 8 měsíců) Pekna pracicka,len tie svetla mi tam nesedia,zvolil by som mensiu cocku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Moje hodně stará práce (asi 8 měsíců) Tak k tomuhle nejní co dodat!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Moje hodně stará práce (asi 8 měsíců) SUPER - opravdová nádhera, gratuluiji výborná práce, moc se mi to líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boy ms Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Díky, sem rád, že se líbí, přestože už neni nejnovější tahle práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 Hmm..pchvala.. v Photoshopu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 P E K N E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal71717 Vloženo 17. Červen 2006 Sdílet Vloženo 17. Červen 2006 Práce pierra z mojeho webu. Snad nebude nadávat!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Práce pierra z mojeho webu. Snad nebude nadávat!!! Zamiloval jsem se do te barvy na prvni pohled a k celku neni co dodat ...nadhera.-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Práce pierra z mojeho webu. Snad nebude nadávat!!! krasny kola a barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 jj konecne kvalitni prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 No tak ty kola sou monstrózní... Co je to za kolesa?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 ta prva nema chybu, super ale viac foto nie je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Práce pierra z mojeho webu. Snad nebude nadávat!!! ta maska je best Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 mnooo fešný nechal bych si libit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 v modry by bylo fesnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.