Host Makyn20 Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Ahoj, prosím poraďte mi když jedu tak někdy slyším od zadních kol jakoby takové hučení stále stejné intenzity ale je to asi na jenom nějakých silnicích. Myslíte že to můžou dělat zimní pneumatiky? Koupil jsem nově matador MP52 nebo je něco s ložiskama ale to je na zadních kolech asi nepravděpodobný co? Mám Fabii II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Mozu to robit aj tie zimne pneumatiky . Alebo aj loziska na zadnej naprave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 zkušenost ze zakrytýma ložiskama made-in slovakia?Dobrá, ale po koupi vyloupnout krytky a dát vazelínu.Zjistit jaký škoda používá ložiska a podle toho jednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pipista78 Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 To budú najskôr tie pneumatiky ja mam F2 a tiež tie matadory MP52 Nordicca a hlučnosť sa zvýšila na oboch nápravách. Treba si to všímať keď budú nahodené letné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Makyn20 Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Děkuji Vám pánové za rady. Byl jsem u známého mechanika a tak jsem se sním o tom bavil a prej to budou pneumatiky prej za ním těd jezdí každej kdo přezul že mu to divně hučí:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romo33 Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 No ja som prezul na Firestone WINTERHAWK 2 a musim povedat ze letne pneu hucia o hodne viac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 hod auto na hever a zatoc kolem. Jestli mas chyceny loziska uslysis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 (editace) zkušenost ze zakrytýma ložiskama made-in slovakia?Dobrá, ale po koupi vyloupnout krytky a dát vazelínu.Zjistit jaký škoda používá ložiska a podle toho jednat. LOZISKA SU TAM fag Made in germany. TU MAS LINK NA LOZISKA: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6q05...ia-fabia-2.html Editováno: 18. Listopad 2009, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Makyn20 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 (editace) hod auto na hever a zatoc kolem. Jestli mas chyceny loziska uslysis. jo to jsem včera zkoušel ho zvednout a zatočit a je klid kolo nevydá ani zvůček. I hrkat sním a nic. Jde o to jesstli třeba nemůže hučet až když je zatížený? i když je fakt, že to kolo je trochu zatížený i když je zvedlí. asi to moc moc řeším Editováno: 19. Listopad 2009, autor: Makyn20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 jelikož píšeš,že hučení slyšíš nepravidelně,tak to bude gumama a hlavně povrchem vozovky ono bohužel v ČR co 100metru to jiná směs asfaltu či betonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Makyn20 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 hod auto na hever a zatoc kolem. Jestli mas chyceny loziska uslysis. to by jakoby chrčeli? jako kdyby tma byl písek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 mnoo to bys poznal, kdyz dre kov o kov, proste takovy huceni, susteni, dreni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 21. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2009 spíš podle citu, jestli nemusíš ten zaběr přetláčet.Ale musíš zdělat kolo a točit jen za buben, chce to ale cvik. Prochy-na tym odkazu se nezjistí kolik % prodají tych čínských Já si myslím, že to dělají pneu, mně to dělá taky a nejhlučnejší je to na asfaltu co spravovali tím stříkáním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Makyn20 Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 S předníma kolama jde otáčet trochu tíž než se zadníma ale to je asi normální co? Ale není tam slyšet žádný chrčení nebo dření. Spíš sním jde trochu tíž otáčet než se zadníma. Obě přední kola jdou stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 Když točíš zadkem, točíš jen kolem, bubnem nebo kotoučem (podle provedení) a nábojem kola s ložiskem. Fertig, víc hmoty tam není. Zato když kroutíš předkem, je tam kolo, kotouč, poloosa, diferák, převodovka až po stromeček - a všecko jde v oleji a na zuby... Spočítej všecky ložiska a další odpory, který musíš překonat, než tím všeckem otočíš a budeš doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belper Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 To delaji zimaky. To neres. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.