Jump to content

Hluk od zadních kol

Guest Makyn20
 Share

Recommended Posts

Guest Makyn20

Ahoj, prosím poraďte mi když jedu tak někdy slyším od zadních kol jakoby takové hučení stále stejné intenzity ale je to asi na jenom nějakých silnicích. Myslíte že to můžou dělat zimní pneumatiky? Koupil jsem nově matador MP52 nebo je něco s ložiskama ale to je na zadních kolech asi nepravděpodobný co? Mám Fabii II.

Guest Makyn20

Děkuji Vám pánové za rady. Byl jsem u známého mechanika a tak jsem se sním o tom bavil a prej to budou pneumatiky prej za ním těd jezdí každej kdo přezul že mu to divně hučí:-)

Guest Makyn20
hod auto na hever a zatoc kolem. Jestli mas chyceny loziska uslysis. :)

jo to jsem včera zkoušel ho zvednout a zatočit a je klid kolo nevydá ani zvůček. I hrkat sním a nic. Jde o to jesstli třeba nemůže hučet až když je zatížený? i když je fakt, že to kolo je trochu zatížený i když je zvedlí. asi to moc moc řeším

Edited by Makyn20

spíš podle citu, jestli nemusíš ten zaběr přetláčet.Ale musíš zdělat kolo a točit jen za buben, chce to ale cvik.

Prochy-na tym odkazu se nezjistí kolik % prodají tych čínských :palec2: Já si myslím, že to dělají pneu, mně to dělá taky a nejhlučnejší je to na asfaltu co spravovali tím stříkáním.

• 11 months later...
Guest Makyn20

S předníma kolama jde otáčet trochu tíž než se zadníma ale to je asi normální co? Ale není tam slyšet žádný chrčení nebo dření. Spíš sním jde trochu tíž otáčet než se zadníma. Obě přední kola jdou stejně

Když točíš zadkem, točíš jen kolem, bubnem nebo kotoučem (podle provedení) a nábojem kola s ložiskem. Fertig, víc hmoty tam není. Zato když kroutíš předkem, je tam kolo, kotouč, poloosa, diferák, převodovka až po stromeček - a všecko jde v oleji a na zuby... Spočítej všecky ložiska a další odpory, který musíš překonat, než tím všeckem otočíš a budeš doma.

• 2 months later...