Publikováno Duben 21, 200619 r prosím o radu,poslední tři dny když ráno nastartuju tak mi zůstane svítit kontrolka ABS,popojedu kus pak vypnu motor a nastartuju znova rozjedu se a ještě asi deset sekund svítí a pak zhasne co s tím je dík za radu
Duben 21, 200619 r tipoval bych, že Ti odešlo jedno z čidel měl jsem to samé zhruba před třemi týdny...po chvíli mi to taky zhaslo a začalo ABS samo od sebe reagovat no dal jsem to ke Garnymu a vida levý přední čidlo bylo v háji dosloužilo chudinka
Duben 21, 200619 r Autor jo dík moc,já si to taky myslel že by to mohlo být tohle,kolik ta sranda stojí
Duben 22, 200619 r ja si ho nechal poslat odtud : http://www.autodilykrc.cz/index.php?strana=prodejna a spokojenostjen me stalo pred pul rokem o petikilo vic nez ted.
Duben 22, 200619 r Právě dnes jsem ho měnil na pravém předním kole. Čekal jsem půl hoďky práce, ale dost se to protáhlo. Staré nešlo vyndat tak musela přijít hrubá síla. Nové i po očištění čepu od rzi muselo docela silou dovnitř, ale nakonec se to poddalo. Výmaz chyby č.00285. Koupil jsem ho na www.skoda-dily.cz a neslo značku Siemens. Cena 448,-Kč. Nejdřív to ale načti ať víš, že je to opravdu čidlo. Hodně zdaru
Květen 2, 200619 r Zdravim chlapy, chtěl bych s tím také poradit. Dneska ráno jsem startoval a poprvé mi také nezhasla kontrolka. Ukáže VAG jasně které čidlo je v tahu?
Květen 2, 200619 r Napíše.ale před výměnou bych to staré dobře očistil.po zimě na něm může být maras a přestane snímat
Květen 2, 200619 r Díky Cosby, vyzkouším. Zajímala by mě ještě jedna věc, jsou ty čidla na přední a zadní nápravě stejné? Měnil jsem nápravu - buben za kotuč a mám dvě zadní náhradní.
Květen 7, 200619 r Mě zlobilo ABS půl roku. VAG napsal akorád tak kulový. Čidla jsem vyčistil, zkontroloval svorkovnice a nic. Když mi na palubce svítila kontrolka ABS, nešli mi blinkry. Pak elektrika zkolabovala úplně celá. Jen náhodou jsem zjistil, že zdroj problému byla spínací skříňka!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.