Publikováno Listopad 18, 200915 r Zdravím všechny, mám feldu benzín 1.3, jednobodové vstřikování, a po dešti potvora nestartuje. Starter hrká ale zkrátka nechytne. Do felicie mi neteče, pojistková skříň suchá, v motorové části žádné viditelné vlhko. Jakmile vyschne jede dobře. Poraďte prosím nějaké tipy kde hledat příčinu a já ji pak nějak zkusím . Mám podezření na kostru někde, ale ani nevím kde všude je ukostřena, poradíte? Díky za rady...
Listopad 23, 200915 r Zdravím všechny, mám feldu benzín 1.3, jednobodové vstřikování, a po dešti potvora nestartuje. Starter hrká ale zkrátka nechytne. Do felicie mi neteče, pojistková skříň suchá, v motorové části žádné viditelné vlhko. Jakmile vyschne jede dobře. Poraďte prosím nějaké tipy kde hledat příčinu a já ji pak nějak zkusím . Mám podezření na kostru někde, ale ani nevím kde všude je ukostřena, poradíte? Díky za rady... Ahoj, zkus proměřit nebo půjčit a vyměnit na zkoušku hallův snímač otáček nad převodovkou a čidlo teploty a pak mi sem napiš. čiao
Listopad 25, 200915 r Autor Ahoj, zkus proměřit nebo půjčit a vyměnit na zkoušku hallův snímač otáček nad převodovkou a čidlo teploty a pak mi sem napiš. čiao Ahoj, máš nějakou zkušenost že by tyto součástky byly vadné nebo do nich zatékalo? Ani jedna věc se mi nějak nezdá moc logická- problém je při dešti resp vlhku...
Listopad 26, 200915 r Když to nejde tak zkus vyfénovat víčko rozdělovače. Ideální je když máš ještě jedno v teple domova ;-)
Prosinec 2, 200915 r nazdar hosi, mam ten podobny problem, startuje za studena normalne, akonahle sa motor zohreje uz nechce naskocit, dik za kazdu radu... dakujem Upraveno Prosinec 2, 200915 r od danibar2
Prosinec 2, 200915 r Danibar2 zkontroluj čidlo teploty na vagu jestli se teplota mění postupně a neskáčou tam nějaké blbosti. Pak také kabeláž ke vstřikovací jednotce ( jestli tam není špatný kontakt ).
Prosinec 2, 200915 r přesně tak a to čidlo bych myslím koupil hned, nestojí majland a výměna 2minuty pro zkušenýho člověka 4minuty pro blba (je to to čidlo u termostatu ne na chladiči) Upraveno Prosinec 2, 200915 r od Smajda
Prosinec 2, 200915 r Zdravím všechny, mám feldu benzín 1.3, jednobodové vstřikování, a po dešti potvora nestartuje. Starter hrká ale zkrátka nechytne. Do felicie mi neteče, pojistková skříň suchá, v motorové části žádné viditelné vlhko. Jakmile vyschne jede dobře. Poraďte prosím nějaké tipy kde hledat příčinu a já ji pak nějak zkusím . Mám podezření na kostru někde, ale ani nevím kde všude je ukostřena, poradíte? Díky za rady... skús iné vysokonapeťové trafo, to moje malo mikroskopické trhliny a robilo mi toto isté. Po výmene 100% spokojnosť.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.