Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím všechny, mám feldu benzín 1.3, jednobodové vstřikování, a po dešti potvora nestartuje. Starter hrká ale zkrátka nechytne. Do felicie mi neteče, pojistková skříň suchá, v motorové části žádné viditelné vlhko. Jakmile vyschne jede dobře.

Poraďte prosím nějaké tipy kde hledat příčinu a já ji pak nějak zkusím :prc: . Mám podezření na kostru někde, ale ani nevím kde všude je ukostřena, poradíte?

Díky za rady...

Vloženo
Zdravím všechny, mám feldu benzín 1.3, jednobodové vstřikování, a po dešti potvora nestartuje. Starter hrká ale zkrátka nechytne. Do felicie mi neteče, pojistková skříň suchá, v motorové části žádné viditelné vlhko. Jakmile vyschne jede dobře.

Poraďte prosím nějaké tipy kde hledat příčinu a já ji pak nějak zkusím :prc: . Mám podezření na kostru někde, ale ani nevím kde všude je ukostřena, poradíte?

Díky za rady...

Ahoj, zkus proměřit nebo půjčit a vyměnit na zkoušku hallův snímač otáček nad převodovkou a čidlo teploty a pak mi sem napiš. čiao

Vloženo
Ahoj, zkus proměřit nebo půjčit a vyměnit na zkoušku hallův snímač otáček nad převodovkou a čidlo teploty a pak mi sem napiš. čiao

Ahoj, máš nějakou zkušenost že by tyto součástky byly vadné nebo do nich zatékalo? Ani jedna věc se mi nějak nezdá moc logická- problém je při dešti resp vlhku...

Vloženo (editace)

nazdar hosi, mam ten podobny problem, startuje za studena normalne, akonahle sa motor zohreje uz nechce naskocit, dik za kazdu radu... :feve: dakujem

Editováno: , autor: danibar2
Vloženo

Danibar2 zkontroluj čidlo teploty na vagu jestli se teplota mění postupně a neskáčou tam nějaké blbosti. Pak také kabeláž ke vstřikovací jednotce ( jestli tam není špatný kontakt ).

Vloženo (editace)

přesně tak :) a to čidlo bych myslím koupil hned, nestojí majland a výměna 2minuty pro zkušenýho člověka 4minuty pro blba :) (je to to čidlo u termostatu ne na chladiči)

Editováno: , autor: Smajda
Vloženo

Díky za rady...

skús iné vysokonapeťové trafo, to moje malo mikroskopické trhliny a robilo mi toto isté. Po výmene 100% spokojnosť.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...