xandrew Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Zjistil jsem ze mi vrzou zadni dvere pri otevirani ci zavirani. Namazani tukem ani WD40 nepomohlo (mazal jsem jak omezovac tak jsem zkousel striknout olej na panty). Mate nekdo zkusenost jak odstranit? A kdyz u jsem u tech dveri, tak spolujezdcovi jdou hure zavirat/otevirat - rovnez mazano, ale zmena zadna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Pomůže jedině výměna toho omezovače, údajně nikdy nemazat, pokud se jednou namaže, jen se to zhorší. To říkají v servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Chtěl jsem se zeptat, jestli je to drahý nebo složitý ten omezovač vyměnit. Tohle léto je to vrzání už k nesnesení. Jakmile otevřu dveře, vrže to tak, že se lidí otáčejí, co je to za šunku. Zajímavý je, že jakmile se trochu ochladí nebo třeba po umytí ty dveře nevržou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 v servise, minuli rok mi striekli do pant a bolo po vrzani.Vydrzalo to do jari.Myslim ,ze to bolo wurth ,alebo neak tak sa to volalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Jo jo taky mi vrzou.. musim s tim neco udelat... Premyslel jsem o nejake vazeline, jinak nevim... WD40 urcite nepomaha.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Halfi Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Pravda je, ze by se ten omezovac mazat nemel. Jinak jedine vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 No a o to mi právě šlo, jestli je to problém, ty omezovače vyměnit. To vrzání je šílený. Jediný dveře, které nevržou jsou u řidiče, tudíž teď proklínám všechny svý spolujezdce co otvírají ostatní dveře a vržou a vržou, když mě nic nevrže Já jim už začínam i nadávat, že ty dveře otvírají schválně pomalu aby to vrzalo co nejvíc , no co, jsem z toho už nešťastnej, takovej škopek přeci jenom ta fabinka neni a tak si nesmí něco takovýho dovolit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xandrew Vloženo 3. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Omezovac 235 bez DPH (predni i zadni ac maji jina katalogova cisla). Na pracnost at odpovi nekdo povolanejsi. Ja osobne to zatim mazu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Pomohl mi spray na povolování zarezlých šroubů.Prostříkat a pořádně,po třech dnech odrezování a otevírání dveří sem a tam se rozchodily.Po uvolnění jsem pant promazal olejem s Cu.Od podzimu dveře chodí jak po másle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Pomohl mi spray na povolování zarezlých šroubů.Prostříkat a pořádně,po třech dnech odrezování a otevírání dveří sem a tam se rozchodily.Po uvolnění jsem pant promazal olejem s Cu.Od podzimu dveře chodí jak po másle. Potvrzuji stejně jako milk . Napřed soprejem na povolování zarezivělých šroubů a až se to rozchodí po několika dnech teprve kvalitní mazivo ne WD40. Tekutá vazelina ve spreji a nebo ještě lepší jak dfoporučuje Mikl s obsahem CU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondaz Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 To je divný, já to čas od času stříknu WD-čkem a vše je OK, tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 Pomohl mi spray na povolování zarezlých šroubů.Prostříkat a pořádně,po třech dnech odrezování a otevírání dveří sem a tam se rozchodily.Po uvolnění jsem pant promazal olejem s Cu.Od podzimu dveře chodí jak po másle. Potvrzuji stejně jako milk . Napřed soprejem na povolování zarezivělých šroubů a až se to rozchodí po několika dnech teprve kvalitní mazivo ne WD40. Tekutá vazelina ve spreji a nebo ještě lepší jak dfoporučuje Mikl s obsahem CU mne to zacalo vrzgat tiez. co mam prestriekat sprayom na zarezle sroby? panty, alebo ten omezovac ? alebo vsetko ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 takze cistic : http://www.tectane.cz/produkty/tectane/1160.htm vazelina : http://www.tectane.cz/produkty/tectane/1350N.htm alebo http://www.denbraven.cz/produkty/0735v.htm a je to !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 wurth colins: malo by stacit iba panty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gasew Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Já jsem vše prostříkal WD a několikrát dveře zavřel a otevřel,po dvou dnech vše zopakoval znovu a vše je OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xandrew Vloženo 21. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Ano ja taky a pak znovu a znovu a znovu :-) Ac tedy interval mam delsi nez 2 dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 A já to vzal vazelínou ve spreji a vše ok, stačilo jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fifa Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 já jsem mazal teflonem ve spreji a na poprvé O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 9. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2006 nejhorší je to když to rozpalí slunko to pak vrže o sto šest, mazal jsem to a nic radši budu stát ve stínu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 17. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 teflon urcite pomaha, hlavne u zadnych to bolo uz na nevydrzanie, tak som prestrekol panty plus omedzovace a tichucko. m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 19. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2006 WD40 je na uvolneni treba zrezlejch sroubu, nebo tak. Zajed si do autorizovanyho servisu - udelaji ti to zdarma. Uz jsem to praktikoval. Jinak je to asi opravdu nejakej spray znacky Wurth. Ty mazadla - tuky jsou takovy divny... Ten v tom servise to udelal tak, ze to striknu dovnitr a hejbal dverma do zblbnuti.... Je po problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubi Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 wdcko nepouzivejte, to je sice proti vrzani a je i mastne ale moc nemaze...nejlepsi je bila vazelina ve spreji nebo teflonovy sprej http://www.olejservis.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Tak sem myslel, že fábie je každej kus originál a málokdy ne všech všechno pasuje stejně. Ale koukam, že mají přeci jenom hodně věcí společných.. Mam stejnej problém, zadní dveře vržou, že se to rozlíhá mezi domama. Šílený, ale jakmile se ochladí je klid. Tak jsem to teď máznul a uvidíme až se oteplí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Já se s tim taky trápil, ale vazelína ve spreji pomohla. Nastříkal jsem to začátkem července a od té doby si ani nevrzla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.