MarkS Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Včera jsem zakoupil kožennou řadičku na O1 ale byl jsem zklamán. Sice ji nasadím na tyč řezení ale rámeček je větši než ten původní. Proto se chci zeptat jestli maji Octavie (nový model 2000) ty díry pro uchycení rámečku větši nebo jsem koupil uplne neco jiného? Popřípadě jestli to nekdo zkoušel předelat? Myslím jako tu díru pro rámeček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Včera jsem zakoupil kožennou řadičku na O1 ale byl jsem zklamán. Sice ji nasadím na tyč řezení ale rámeček je větši než ten původní. Proto se chci zeptat jestli maji Octavie (nový model 2000) ty díry pro uchycení rámečku větši nebo jsem koupil uplne neco jiného? Popřípadě jestli to nekdo zkoušel předelat? Myslím jako tu díru pro rámeček. Prohoď jen samotnou kouli a máš to. Ta je tam přidělána jen takový jednoduchým mechanizmečkem, který se vycvakne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkS Vloženo 22. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Rada to je dobrá to každopádně ale chtel jsem vymnenit koplet to znamena celou řadičku i s tou kožennou manžetou protože ta co tam byla už je v hrozném stavu. Takže pod je na faceliftované octavii větší díra asi budu muset koupit nový středový díl nebo to nějak vyříznout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Rada to je dobrá to každopádně ale chtel jsem vymnenit koplet to znamena celou řadičku i s tou kožennou manžetou protože ta co tam byla už je v hrozném stavu. Takže pod je na faceliftované octavii větší díra asi budu muset koupit nový středový díl nebo to nějak vyříznout. no nevím přesně jak je tam ten rámeček přidělaný k tý kůži, myslí, že je to sešitý sponkama. Tak si myslím, že kdyby jsi si s tím hodně popiplal, tak by jsi možná mohl prohodit rámečky. Ale bacha! Jestli je tam velkej velikostní rozdíl mezi rámečky, tak by jsi mohl dopadnou tak, že by ti rámeček při řazení vyskakoval ven. Kůže musí mít trošku vůli, která jí umožní řadit. Tak teď nevím, jestli z toho budeš moudrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkS Vloženo 23. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Pilačka by to byla každopádně ale rámeček by vyskakovat neměl protože ta nová má rámeček větší takže manžeta bude taky větši. Zkusím to nějaky vyšpekulovat. akorát zas bude problém vtom že ta nová manžeta bude mít větší obvod když byla na větším rámečku. No uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 jde to,ja koupil rs a taky vetsi ramecek,je pridelany sponkama tak jsem ten ram sundal a presil pytel na ten muj stary ramecek.Chce si to poradne pohrat ale jde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkS Vloženo 23. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Tys přešival celý pytel nebo to stacilo jen tak šikovně připevnit na ten starý rámeček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 jen vymena ramecku ale nemel jsem sponkovac tak jsem ten starsi ramecek prisil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 ja to zase prilepil vterinakem...dva dny nechal zaschnout, kolickama na prdlo zpevnil a hotovo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 JJ vterinakem to drzi dobre http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/radickaRS.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkS Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Tak nakonec jsem to vyřešil tím lepidlem. Stačilo to na čtyřech mistech a zbytek ne podehnout je to v poho. Takže dík Pánové!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.