Přejít na obsah

Řadička O1

MarkS

Doporučené příspěvky

Včera jsem zakoupil kožennou řadičku na O1 ale byl jsem zklamán. Sice ji nasadím na tyč řezení ale rámeček je větši než ten původní. Proto se chci zeptat jestli maji Octavie (nový model 2000) ty díry pro uchycení rámečku větši nebo jsem koupil uplne neco jiného? Popřípadě jestli to nekdo zkoušel předelat? Myslím jako tu díru pro rámeček.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem zakoupil kožennou řadičku na O1 ale byl jsem zklamán. Sice ji nasadím na tyč řezení ale rámeček je větši než ten původní. Proto se chci zeptat jestli maji Octavie (nový model 2000) ty díry pro uchycení rámečku větši nebo jsem koupil uplne neco jiného? Popřípadě jestli to nekdo zkoušel předelat? Myslím jako tu díru pro rámeček.

Prohoď jen samotnou kouli a máš to. Ta je tam přidělána jen takový jednoduchým mechanizmečkem, který se vycvakne.

Odkaz ke komentáři

Rada to je dobrá to každopádně ale chtel jsem vymnenit koplet to znamena celou řadičku i s tou kožennou manžetou protože ta co tam byla už je v hrozném stavu. Takže pod je na faceliftované octavii větší díra asi budu muset koupit nový středový díl nebo to nějak vyříznout. :D

Odkaz ke komentáři

Rada to je dobrá to každopádně ale chtel jsem vymnenit koplet to znamena celou řadičku i s tou kožennou manžetou protože ta co tam byla už je v hrozném stavu. Takže pod je na faceliftované octavii větší díra asi budu muset koupit nový středový díl nebo to nějak vyříznout. :D

no nevím přesně jak je tam ten rámeček přidělaný k tý kůži, myslí, že je to sešitý sponkama. Tak si myslím, že kdyby jsi si s tím hodně popiplal, tak by jsi možná mohl prohodit rámečky. Ale bacha! Jestli je tam velkej velikostní rozdíl mezi rámečky, tak by jsi mohl dopadnou tak, že by ti rámeček při řazení vyskakoval ven. Kůže musí mít trošku vůli, která jí umožní řadit. Tak teď nevím, jestli z toho budeš moudrej :D

Odkaz ke komentáři

Pilačka by to byla každopádně ale rámeček by vyskakovat neměl protože ta nová má rámeček větší takže manžeta bude taky větši. Zkusím to nějaky vyšpekulovat. akorát zas bude problém vtom že ta nová manžeta bude mít větší obvod když byla na větším rámečku. No uvidíme.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...