Martyp Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Oprava po zlodějích.................moc přijemné luxovat sklo :-)))) A stejne to vsechno nevyluxujes.. Nakej stripek se najde jeste za rok..Vim,jak to mela segra na Fabuli,kdyz ji lupli radio.. Jinak to co si daval fotky toho kompalu,jak predelava kamrad..MAZEC jednim slovem..Ale aspon se nenudite kuciiiiii....Zlaty cesky rucicky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Oprava po zlodějích.................moc přijemné luxovat sklo :-)))) A stejne to vsechno nevyluxujes.. Nakej stripek se najde jeste za rok..Vim,jak to mela segra na Fabuli,kdyz ji lupli radio.. Jinak to co si daval fotky toho kompalu,jak predelava kamrad..MAZEC jednim slovem..Ale aspon se nenudite kuciiiiii....Zlaty cesky rucicky.. Ahoj pane .-))) jj nenudíme to každopádně :-))))) jinak ty střípky to je jasné že po autě něco najdeš bylo to všude.....no koment.....hlavně jsem udělal dveře fakt důkladně a nebylo to jednoduché ve spodních rohách dveří dost nedostupné!!!!jen kvůli střepům jsem to čistil 3 hodiny!!!samotné nastrojení nového okna a zámku netrvá tak dlouho......to je hned....:-))))))))) M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 31. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Oprava Sedačky ELEGANCE ....opravovala se jak bederka tak výhřev spodku......dečka přehořelá bederka komplet rozlámaná.......:-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 31. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Foto rozebrané sedačky jsem nedělal nebyl foták :-)))))) práce nic moc !!! Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Foto rozebrané sedačky jsem nedělal nebyl foták :-)))))) práce nic moc !!!Mrs. prace je to pekna, oddychova, proste se neda spechat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 31. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Foto rozebrané sedačky jsem nedělal nebyl foták :-)))))) práce nic moc !!!Mrs. prace je to pekna, oddychova, proste se neda spechat jj oddychovka k telce :-)))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 1. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 Octavia RS modifikace H4/Xenon............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 (editace) Tak se dostalo už konečně na Oktavii II :-))))) Montoval se kožený interier Zadní reproduktory do dveří a zadní el.okna Vyhřívané sedačky Podsvětlení bílo / červené Radio STREAM se nahradilo NOVOU NAVIGACÍ H4 se nahradilo XENONY...... Maxidoty...... Samozřejmě pan majitel dostrojil RS nárazníčky....... nějaké fotky s průběhu Editováno: 12. Listopad 2007, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 (editace) do B sloupku se musel dostat konektor 8POL....který tam nebyl slouží pro repro a napájení oken.......atd Editováno: 12. Listopad 2007, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 (editace) Konečné fotky různé pohledy .............. Editováno: 12. Listopad 2007, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 (editace) Maxidot a jeho možnosti........ Editováno: 12. Listopad 2007, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 (editace) Navi a stručný přehled menu........ Editováno: 12. Listopad 2007, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 (editace) Tak dost už s těma fotkama že :-)))) Editováno: 12. Listopad 2007, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Martine, PARÁDA! mooc pekny intros.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Martine, PARÁDA! mooc pekny intros.. JJ pan majitel si dodal moc pěkný sedačky také se mě moc zamlouvá celek.Ted už to je auto předtím to byla základní výbava klimatronic,2x el. okna ,tempomat , stream 2 repro, centrál dálka mlhovky..............1.9TDI 77KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 to hej, parada...len by ma aj zaujimala cena... vyjde to vyhodnejsie u teba ako z vyroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 to hej, parada...len by ma aj zaujimala cena... vyjde to vyhodnejsie u teba ako z vyroby? Těžko říci dodatečná montáž čehokoli je na hraně něco určitě jde levněji a něco zas stojí ale to se takhle nedá říci:-))))ale ne asi určitě.....ale je to práce která se musí ocenit na autě jsem dělal cca přes týden a ještě nějaké drobnosti musím doladit......prostě to ještě něco zabere.....a hlavně je to pro mne něco nového holt člověk se bude učit stále :-)))))aspon neusnem na vavřínech :-)))))))............... naštěstí kamarád je v poho a auto dal na 2týdny......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 (editace) Týden??No ale pokud po odpolednech tak jo.Já dělal zadní okna jednou a trvalo mi to 5 hodin,ale je fakt,že jsem měl vše připravené zhruba předem. Editováno: 12. Listopad 2007, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Martine, praca je to paradna a urcite k nedoceneni. Ja len uvazujem preco ludia kupuju zaklad a potom si to davaju domontovavat ak to vychadza drahsie...len proste sa na to snazim prist. Ale je jasne ze to nie je sranda a ze t zaberie cas. Inak super pracicka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 MartinRS: Vezmu to strucne - opet klobouk dolu pred tvyma dovednostma pane! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Se zase chválíš? Tady něco smrdí. Obě ruce máš levý a chceš nám tady něco namlouvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Se zase chválíš? Tady něco smrdí. Obě ruce máš levý a chceš nám tady něco namlouvat Jako bych tě neznal šéfe :-))))))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Děkuji.....pane :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 MartinRS: Vezmu to strucne - opet klobouk dolu pred tvyma dovednostma pane! Děkuji.....ale zase klídek a raději to nepřehánějte je to proste normální práce.....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.