Duben 22, 200619 r Autor původně jsem chtěl nalakovat čidla do barvy a umístit je na klasické místo...
Duben 22, 200619 r Autor hmmmm............................................................................. Zdravim pane kolego..............
Duben 22, 200619 r Autor Tažné odskoušeno proměřeno vše OK..... PCD nakodovano nastaveno .....vše OK.....
Květen 11, 200619 r Autor mě se to taky líbí. O obou věcech taky uvažuji. Přesně ....obojí jsou praktické
Květen 13, 200619 r jak je moc složité při montáži TZ zapojení elektriky? Budu přendavat tažný z mámy na svojí Octu. Je možné vyměnit zámek na tažném? zlomil jsem tam klíč :-(
Květen 16, 200619 r Autor jak je moc složité při montáži TZ zapojení elektriky? Budu přendavat tažný z mámy na svojí Octu.Je možné vyměnit zámek na tažném? zlomil jsem tam klíč :-( zamek jde objednat samotny ve škodě.....a tažné přemontuješ je to přeci stavebnice.......
Květen 31, 200619 r Chlape, o kolik je levnejsi nechat si to tazne namontovat sam nez v servisu? PDC mam a super. S milackem zaparkuju i tam, kam bych si netroufnul ani s predchozi Astrou F... ;-)
Červen 1, 200619 r Autor Chlape, o kolik je levnejsi nechat si to tazne namontovat sam nez v servisu?PDC mam a super. S milackem zaparkuju i tam, kam bych si netroufnul ani s predchozi Astrou F... ;-) určo ušetříš dost když tomu věnuješ svůj čas ja jsem to montoval obojí celej den do večera uplně sám........
Červenec 24, 200619 r Autor wauu a kdopak je ten šťastný komu jsi to montoval ? Nazdárek pane montoval jsem to tatovi....
Červen 27, 200718 r Autor Nějaké dálší ukázky práce jak jsem ted domontovával dvě autí na PDC.......:-))))
Červen 27, 200718 r Autor už se těšim až to bude pan profík montovat na moje autí nejsem profik :-)))))ale díky.....:-)))))
Červen 27, 200718 r Ten "pípák" dáváš na B sloupek? Až půjdu do lišt v barvě tak chci přejít na origo lakované čidla a přemýšlel jsem, kam se to dává.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.