MartinRS Vloženo 22. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 čidlo je cca o 5cm víš než orig. montované....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 22. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 původně jsem chtěl nalakovat čidla do barvy a umístit je na klasické místo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 22. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 hmmmm............................................................................. Zdravim pane kolego.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 nazdar.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 22. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 Tažné odskoušeno proměřeno vše OK..... PCD nakodovano nastaveno .....vše OK..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 To je mooooc pěkný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_servisak Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 ČISTÁ práce!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 23. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Děkuji moc také to pohltilo více času ale stálo to za to...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Jako luxusni pracicka !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 pekne pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maja19 Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 mě se to taky líbí. O obou věcech taky uvažuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 11. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 mě se to taky líbí. O obou věcech taky uvažuji. Přesně ....obojí jsou praktické Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin 82 Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 jak je moc složité při montáži TZ zapojení elektriky? Budu přendavat tažný z mámy na svojí Octu. Je možné vyměnit zámek na tažném? zlomil jsem tam klíč :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin 82 Vloženo 13. Květen 2006 Sdílet Vloženo 13. Květen 2006 ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 16. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2006 jak je moc složité při montáži TZ zapojení elektriky? Budu přendavat tažný z mámy na svojí Octu.Je možné vyměnit zámek na tažném? zlomil jsem tam klíč :-( zamek jde objednat samotny ve škodě.....a tažné přemontuješ je to přeci stavebnice....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Chlape, o kolik je levnejsi nechat si to tazne namontovat sam nez v servisu? PDC mam a super. S milackem zaparkuju i tam, kam bych si netroufnul ani s predchozi Astrou F... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 1. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Chlape, o kolik je levnejsi nechat si to tazne namontovat sam nez v servisu?PDC mam a super. S milackem zaparkuju i tam, kam bych si netroufnul ani s predchozi Astrou F... ;-) určo ušetříš dost když tomu věnuješ svůj čas ja jsem to montoval obojí celej den do večera uplně sám........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 24. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Aktualizace nějak se to posunulo nakonec..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 wauu a kdopak je ten šťastný komu jsi to montoval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 24. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 wauu a kdopak je ten šťastný komu jsi to montoval ? Nazdárek pane montoval jsem to tatovi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 27. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Nějaké dálší ukázky práce jak jsem ted domontovával dvě autí na PDC.......:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 27. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 A druhá cerná limuzínka :-))))) foto jen zvenku ostatní je stejné:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 už se těšim až to bude pan profík montovat na moje autí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 27. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 už se těšim až to bude pan profík montovat na moje autí nejsem profik :-)))))ale díky.....:-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Ten "pípák" dáváš na B sloupek? Až půjdu do lišt v barvě tak chci přejít na origo lakované čidla a přemýšlel jsem, kam se to dává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.