MartinRS Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Vany pane jasná věc....:-))) jestli jde namontovat to nevím zřejmě ne protože je uplně jiné (uchyt)senzor je 100%nepoužitelný pro OI a zrcátko jestli půjde přecvaknout to také asi ne kulička má tusím jiný rozměr.......:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Sikovne to rucicky pane! jj jinak to dopadlo přehozením zařízení a vše sladěno a OK......známej naštěstí super člověk a pochopil problematiku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Vany pane jasná věc....:-)))jestli jde namontovat to nevím zřejmě ne protože je uplně jiné (uchyt)senzor je 100%nepoužitelný pro OI a zrcátko jestli půjde přecvaknout to také asi ne kulička má tusím jiný rozměr.......:-)))) Kruci to sem koupil teda blbe ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 18. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Nejspíč ano pokud to tam někdo nepřebastlí :-))))jde o to co máš v autě ....na dešták je potřeba i jiné okno má to jiný uchyt a OI se od OII liší už na pohled a to nemusíš nic důkladně zkoumat.......M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Okno mam od kaminku, tak sem objednal nove uz pro destak - okno neni problem, ted potrebuju zrcatko se senzorem ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 CIJOML.....tak jedině dej třeba se SUPA když chces el.zrcátko....to vše pasuje... VANY....spínač je doma tak se stavím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 19. Březen 2009 Sdílet Vloženo 19. Březen 2009 A nemas to ze supa a senzor co bude do O1 pasovat? Vymenim za komplet pro OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Bohužel nemám ale SUP pasuje vše.....poptám se ale neslibuji to hned.....!!!:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Hele pri nejaky montazi do OII to muzes zkusit pro me udat Co ja s tim, kdyz to nepasuje a OII nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 20. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 JJ to by ale musel ten dešták mít okna nepřehazuji kvůli držáku i když to umím dobře :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 JJ to by ale musel ten dešták mít okna nepřehazuji kvůli držáku i když to umím dobře :-)))) Mno snad po zime bude dost podobne postizenych jako ja co potkali kaminek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 1.8Turbo na výměnu termostatu....jedna z nejhorších variant umístění termostatu na tomto motoru.....je schován hluboko pod sáním.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas136 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jo to jsem také absolvoval...výborný přístup. Já jsem si vyndal altík, abych se tam dostal, ale možná to jde i spodem..nevím. Je to děs.... T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 (editace) JJ pane prácička blbá :-)))spodem jen u tdi.....tady spodem ani náhodou :-))))vadí tam sekundární čerpadlo vzduchu a jiné blbosti :-))))docela jsem se nad tím zasekl ale vše bez problemu udělal, hlavně mám radost s toho ventilku už to nedělá efekt 120 za studena :-)))a to je super konečně se to dá používat normálně.... PS dělal jsem to normálně vrchem jak je fotka jen jsem odstrojil lištu před sáním u měrky a potom pořádné světlo a zlámané ruce :-))))) Editováno: 23. Březen 2009, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufado Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 To Martin RS: Díky, žes poradil ohledně tý vodní pumpy, měnili mi ji teď doslova za pět minut dvanáct, brutálně ohoblovaná, z celýho lopatkovýho soukolí tam zbyly snad už jen dvě vcelku, ta už si koledovala o kousanec V servisu taky nechápali, proč to v autorizáku nevyměnili s rozvody na 180.tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 JJ hlavně že za včasu se povedlo vyměnit!!!!!....já jsem chtěl hodit foto té naší ale nemohu jí najít byla taky dost hustá :-)))ještě jsem k tomu dělal ten termostat tak ted snad bude zas pokoj....:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufado Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Foto ve 220tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Naše byla na tom velice podobně ne takhle ale skoro :-))))snad dotyčná osoba dobře vypláchla trubky......jinak hrozí defekt znovu.....:-)))M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufado Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Jojo, kompletně to protáhli, i mě ukazovali úlomky, který z toho vychytaly , odvzdušnili... Prostě zlatí garážisti, oproti velkýmu Klokočka saloonu Když jsem tam volal, řekli mi, že u benzínu mění jen tekoucí pumpu, když není přesně předepsaná, nebo na výslovné přání zákazníka. Já myslím, že byli jen shnilý kouknout do servisky...No co, pro příště budeme chytřejší, staroušku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ahoj Marťas potřebuju poradit se svojí závadou... Když zamknu auto tak mi centrál cvaká jako bych odemykal a zamykal ale auto zůstává uzamčený někdy to začne dělat hned jak zamknu jindy až po chvilce a někdy když nastartuju tak se hned samo zamkne... Díky za radu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 27. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Ahoj :-)))nevím jak to přesně myslíš ale asi bude některý zámek ko.....pokud to nedělá celé auto?????nebo domontovaný alarm...............??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revolic Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 (editace) Mám Problém že mi motor pri volnobehu beha nepravidelne, otacky mam pri 700, ale když auto stoji, tak sa ručička tak polmilimerta hybe dole aj hore, v servisu to spravili tak pol na pol, mal som poskodenu jednu hadicu kde sa dostaval do vnutra vzduch, tu mi opravili, , tiez mi vycistili škrtiacu klapku, od tedy sa mi ručička menej hybe pri volnobehu, ale predsaj sa trochu hybe..Martin vieš mi poradit? Tiez mi vypisoval VAG, pokles tlaku medzi turbom a klapkou, ale olej mi to nežere, cize ventil je ok. Editováno: 28. Březen 2009, autor: revolic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ahoj :-)))nevím jak to přesně myslíš ale asi bude některý zámek ko.....pokud to nedělá celé auto?????nebo domontovaný alarm...............??? Nornálně všechno funguje jde zamknout i odemknout jak zámkem tak dálkou jen se to občas zamkne samo když nastartuju a někdy v tom prostě cvaká ale neodemkne se. Alarm to nemá poze origo dálka v klíčku. Jak na to přijít kde je zrada sakra?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Pohladaj si tu temu s klucovym slovom "mikrospinac", predpokladam, ze su to mikrospinace v zamkoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 (editace) Octavia 99 na Dodělávku 3.Generace ..dopodsvětlení budíků zapojedí D-DOTU moc šikovná věc a celkové opravení elektroinstalace......... Editováno: 7. Říjen 2009, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.