Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Vany pane jasná věc....:-)))

jestli jde namontovat to nevím zřejmě ne protože je uplně jiné (uchyt)senzor je 100%nepoužitelný pro OI a zrcátko jestli půjde přecvaknout to také asi ne kulička má tusím jiný rozměr.......:-))))

• Autor
:palec2: Sikovne to rucicky pane! :)

jj jinak to dopadlo přehozením zařízení a vše sladěno a OK......známej naštěstí super člověk a pochopil problematiku.....

Vany pane jasná věc....:-)))

jestli jde namontovat to nevím zřejmě ne protože je uplně jiné (uchyt)senzor je 100%nepoužitelný pro OI a zrcátko jestli půjde přecvaknout to také asi ne kulička má tusím jiný rozměr.......:-))))

Kruci to sem koupil teda blbe :((

• Autor

Nejspíč ano pokud to tam někdo nepřebastlí :-))))jde o to co máš v autě ....na dešták je potřeba i jiné okno má to jiný uchyt a OI se od OII liší už na pohled a to nemusíš nic důkladně zkoumat.......M.

Okno mam od kaminku, tak sem objednal nove uz pro destak - okno neni problem, ted potrebuju zrcatko se senzorem :))

• Autor

CIJOML.....tak jedině dej třeba se SUPA když chces el.zrcátko....to vše pasuje...

VANY....spínač je doma tak se stavím.....

A nemas to ze supa a senzor co bude do O1 pasovat? Vymenim za komplet pro OII :D

• Autor

Bohužel nemám ale SUP pasuje vše.....poptám se ale neslibuji to hned.....!!!:-))))

Hele pri nejaky montazi do OII to muzes zkusit pro me udat :) Co ja s tim, kdyz to nepasuje a OII nemam ;)

• Autor

JJ to by ale musel ten dešták mít okna nepřehazuji kvůli držáku i když to umím dobře :-))))

JJ to by ale musel ten dešták mít okna nepřehazuji kvůli držáku i když to umím dobře :-))))

Mno snad po zime bude dost podobne postizenych jako ja co potkali kaminek ;)

• Autor

1.8Turbo na výměnu termostatu....jedna z nejhorších variant umístění termostatu na tomto motoru.....je schován hluboko pod sáním....

post-208-1237751560_thumb.jpg

post-208-1237751567_thumb.jpg

post-208-1237751575_thumb.jpg

Jo to jsem také absolvoval...výborný přístup. Já jsem si vyndal altík, abych se tam dostal, ale možná to jde i spodem..nevím.

Je to děs....

T.

• Autor

JJ pane prácička blbá :-)))spodem jen u tdi.....tady spodem ani náhodou :-))))vadí tam sekundární čerpadlo vzduchu a jiné blbosti :-))))docela jsem se nad tím zasekl ale vše bez problemu udělal, hlavně mám radost s toho ventilku už to nedělá efekt 120 za studena :-)))a to je super konečně se to dá používat normálně....

PS dělal jsem to normálně vrchem jak je fotka jen jsem odstrojil lištu před sáním u měrky a potom pořádné světlo a zlámané ruce :-)))))

Upraveno od MartinRS

To Martin RS:

Díky, žes poradil ohledně tý vodní pumpy, měnili mi ji teď doslova za pět minut dvanáct, brutálně ohoblovaná, z celýho lopatkovýho soukolí tam zbyly snad už jen dvě vcelku, ta už si koledovala o kousanec :feve: V servisu taky nechápali, proč to v autorizáku nevyměnili s rozvody na 180.tis.

• Autor

JJ hlavně že za včasu se povedlo vyměnit!!!!!....já jsem chtěl hodit foto té naší ale nemohu jí najít byla taky dost hustá :-)))ještě jsem k tomu dělal ten termostat tak ted snad bude zas pokoj....:-))))

Foto ve 220tis :feve:

post-14838-1237962301_thumb.jpg

• Autor

Naše byla na tom velice podobně ne takhle ale skoro :-))))snad dotyčná osoba dobře vypláchla trubky......jinak hrozí defekt znovu.....:-)))M.

Jojo, kompletně to protáhli, i mě ukazovali úlomky, který z toho vychytaly :palec2:, odvzdušnili... :palec2: Prostě zlatí garážisti, oproti velkýmu Klokočka saloonu :aggressive: Když jsem tam volal, řekli mi, že u benzínu mění jen tekoucí pumpu, když není přesně předepsaná, nebo na výslovné přání zákazníka. Já myslím, že byli jen shnilý kouknout do servisky...No co, pro příště budeme chytřejší, staroušku :)

Ahoj Marťas potřebuju poradit se svojí závadou... :help:

Když zamknu auto tak mi centrál cvaká jako bych odemykal a zamykal ale auto zůstává uzamčený někdy to začne dělat hned jak zamknu jindy až po chvilce a někdy když nastartuju tak se hned samo zamkne...

Díky za radu!! :palec2:

• Autor

Ahoj :-)))nevím jak to přesně myslíš ale asi bude některý zámek ko.....pokud to nedělá celé auto?????nebo domontovaný alarm...............???

Mám Problém že mi motor pri volnobehu beha nepravidelne, otacky mam pri 700, ale když auto stoji, tak sa ručička tak polmilimerta hybe dole aj hore, v servisu to spravili tak pol na pol, mal som poskodenu jednu hadicu kde sa dostaval do vnutra vzduch, tu mi opravili, , tiez mi vycistili škrtiacu klapku, od tedy sa mi ručička menej hybe pri volnobehu, ale predsaj sa trochu hybe..Martin vieš mi poradit?

Tiez mi vypisoval VAG, pokles tlaku medzi turbom a klapkou, ale olej mi to nežere, cize ventil je ok.

Upraveno od revolic

Ahoj :-)))nevím jak to přesně myslíš ale asi bude některý zámek ko.....pokud to nedělá celé auto?????nebo domontovaný alarm...............???

Nornálně všechno funguje jde zamknout i odemknout jak zámkem tak dálkou jen se to občas zamkne samo když nastartuju a někdy v tom prostě cvaká ale neodemkne se.

Alarm to nemá poze origo dálka v klíčku.

Jak na to přijít kde je zrada sakra??

Pohladaj si tu temu s klucovym slovom "mikrospinac", predpokladam, ze su to mikrospinace v zamkoch. ;)

• Autor

Octavia 99 na Dodělávku 3.Generace ..dopodsvětlení budíků zapojedí D-DOTU moc šikovná věc a celkové opravení elektroinstalace.........

post-208-1238420998_thumb.jpg

post-208-1238421003_thumb.jpg

post-208-1238421010_thumb.jpg

post-208-1238421014_thumb.jpg

post-208-1238421064_thumb.jpg

Upraveno od MartinRS

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.