Březen 18, 200916 r Autor Vany pane jasná věc....:-))) jestli jde namontovat to nevím zřejmě ne protože je uplně jiné (uchyt)senzor je 100%nepoužitelný pro OI a zrcátko jestli půjde přecvaknout to také asi ne kulička má tusím jiný rozměr.......:-))))
Březen 18, 200916 r Autor Sikovne to rucicky pane! jj jinak to dopadlo přehozením zařízení a vše sladěno a OK......známej naštěstí super člověk a pochopil problematiku.....
Březen 18, 200916 r Vany pane jasná věc....:-)))jestli jde namontovat to nevím zřejmě ne protože je uplně jiné (uchyt)senzor je 100%nepoužitelný pro OI a zrcátko jestli půjde přecvaknout to také asi ne kulička má tusím jiný rozměr.......:-)))) Kruci to sem koupil teda blbe (
Březen 18, 200916 r Autor Nejspíč ano pokud to tam někdo nepřebastlí :-))))jde o to co máš v autě ....na dešták je potřeba i jiné okno má to jiný uchyt a OI se od OII liší už na pohled a to nemusíš nic důkladně zkoumat.......M.
Březen 18, 200916 r Okno mam od kaminku, tak sem objednal nove uz pro destak - okno neni problem, ted potrebuju zrcatko se senzorem )
Březen 19, 200916 r Autor CIJOML.....tak jedině dej třeba se SUPA když chces el.zrcátko....to vše pasuje... VANY....spínač je doma tak se stavím.....
Březen 20, 200916 r Autor Bohužel nemám ale SUP pasuje vše.....poptám se ale neslibuji to hned.....!!!:-))))
Březen 20, 200916 r Hele pri nejaky montazi do OII to muzes zkusit pro me udat Co ja s tim, kdyz to nepasuje a OII nemam
Březen 20, 200916 r Autor JJ to by ale musel ten dešták mít okna nepřehazuji kvůli držáku i když to umím dobře :-))))
Březen 20, 200916 r JJ to by ale musel ten dešták mít okna nepřehazuji kvůli držáku i když to umím dobře :-)))) Mno snad po zime bude dost podobne postizenych jako ja co potkali kaminek
Březen 22, 200916 r Autor 1.8Turbo na výměnu termostatu....jedna z nejhorších variant umístění termostatu na tomto motoru.....je schován hluboko pod sáním....
Březen 22, 200916 r Jo to jsem také absolvoval...výborný přístup. Já jsem si vyndal altík, abych se tam dostal, ale možná to jde i spodem..nevím. Je to děs.... T.
Březen 23, 200916 r Autor JJ pane prácička blbá :-)))spodem jen u tdi.....tady spodem ani náhodou :-))))vadí tam sekundární čerpadlo vzduchu a jiné blbosti :-))))docela jsem se nad tím zasekl ale vše bez problemu udělal, hlavně mám radost s toho ventilku už to nedělá efekt 120 za studena :-)))a to je super konečně se to dá používat normálně.... PS dělal jsem to normálně vrchem jak je fotka jen jsem odstrojil lištu před sáním u měrky a potom pořádné světlo a zlámané ruce :-))))) Upraveno Březen 23, 200916 r od MartinRS
Březen 24, 200916 r To Martin RS: Díky, žes poradil ohledně tý vodní pumpy, měnili mi ji teď doslova za pět minut dvanáct, brutálně ohoblovaná, z celýho lopatkovýho soukolí tam zbyly snad už jen dvě vcelku, ta už si koledovala o kousanec V servisu taky nechápali, proč to v autorizáku nevyměnili s rozvody na 180.tis.
Březen 24, 200916 r Autor JJ hlavně že za včasu se povedlo vyměnit!!!!!....já jsem chtěl hodit foto té naší ale nemohu jí najít byla taky dost hustá :-)))ještě jsem k tomu dělal ten termostat tak ted snad bude zas pokoj....:-))))
Březen 25, 200916 r Autor Naše byla na tom velice podobně ne takhle ale skoro :-))))snad dotyčná osoba dobře vypláchla trubky......jinak hrozí defekt znovu.....:-)))M.
Březen 25, 200916 r Jojo, kompletně to protáhli, i mě ukazovali úlomky, který z toho vychytaly , odvzdušnili... Prostě zlatí garážisti, oproti velkýmu Klokočka saloonu Když jsem tam volal, řekli mi, že u benzínu mění jen tekoucí pumpu, když není přesně předepsaná, nebo na výslovné přání zákazníka. Já myslím, že byli jen shnilý kouknout do servisky...No co, pro příště budeme chytřejší, staroušku
Březen 26, 200916 r Ahoj Marťas potřebuju poradit se svojí závadou... Když zamknu auto tak mi centrál cvaká jako bych odemykal a zamykal ale auto zůstává uzamčený někdy to začne dělat hned jak zamknu jindy až po chvilce a někdy když nastartuju tak se hned samo zamkne... Díky za radu!!
Březen 27, 200916 r Autor Ahoj :-)))nevím jak to přesně myslíš ale asi bude některý zámek ko.....pokud to nedělá celé auto?????nebo domontovaný alarm...............???
Březen 27, 200916 r Mám Problém že mi motor pri volnobehu beha nepravidelne, otacky mam pri 700, ale když auto stoji, tak sa ručička tak polmilimerta hybe dole aj hore, v servisu to spravili tak pol na pol, mal som poskodenu jednu hadicu kde sa dostaval do vnutra vzduch, tu mi opravili, , tiez mi vycistili škrtiacu klapku, od tedy sa mi ručička menej hybe pri volnobehu, ale predsaj sa trochu hybe..Martin vieš mi poradit? Tiez mi vypisoval VAG, pokles tlaku medzi turbom a klapkou, ale olej mi to nežere, cize ventil je ok. Upraveno Březen 28, 200916 r od revolic
Březen 28, 200916 r Ahoj :-)))nevím jak to přesně myslíš ale asi bude některý zámek ko.....pokud to nedělá celé auto?????nebo domontovaný alarm...............??? Nornálně všechno funguje jde zamknout i odemknout jak zámkem tak dálkou jen se to občas zamkne samo když nastartuju a někdy v tom prostě cvaká ale neodemkne se. Alarm to nemá poze origo dálka v klíčku. Jak na to přijít kde je zrada sakra??
Březen 28, 200916 r Pohladaj si tu temu s klucovym slovom "mikrospinac", predpokladam, ze su to mikrospinace v zamkoch.
Březen 30, 200916 r Autor Octavia 99 na Dodělávku 3.Generace ..dopodsvětlení budíků zapojedí D-DOTU moc šikovná věc a celkové opravení elektroinstalace......... Upraveno Říjen 7, 200915 r od MartinRS
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.