Řehoř Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Martine, díky za odpověď. Měl bych dotaz (který si, myslím, že by mohl zajímat i ostatní, proto to píšu sem...): GSM anténa nebude mít problém s kvalitou signálu, když ji někam schovám... Ale co GPS? Ta by měla vidět na oblohu ne? Když ji dám pod palubovku, tak mám pochybnost, jestli to bude mít dobrý příjem... Ale na druhou stranu, tak jak to mám teď, nalepené na čelní sklo, tak to by zloděj měl naprosto v pohodě. Urvat a jede a já vím kulový, kde auto je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) JJ je mne jasné že tady máme podobné příhody......já ted dělal něco na jednom autě člen fora ví :-) a světe div se nechal si vyměnit tlumiče a brzdy a když přijel a řešíme jiný problem tak koukám uplně náhodou že na pravé straně spodní čep dotažený rukou a seklá manžeta čepu a čep řízení nedotažený tak 4mm vakl (při utahování se jim sekla matka a protočilo se to a jak bylo jasné že jim to bylo jedno a nezájem HOTOVO)a to bylo v aut.servisu..... Editováno: 13. Květen 2009, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 (editace) Ahoj Pane, jasná věc GSM a GPS schovat ...............pod plastem GPS chodí normálně vrch palubky neni problem a můžeš schovat pod někam ....kdyžtak zavolej.....:-)M. hmm krátká O2 to je super... zato combi to je mazec .. . takovejch šroubku .... jsem dlouho neviděl .. No to ještě jde i když....ale NEW BEATLE NA PDC tak to jsem měl plný kýbl šroubů..... Editováno: 13. Květen 2009, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 13. Květen 2009 Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Ahoj, Martine, tak jsem si byl pro držák na čidlo xenonu dozadu na 4x4... Za kousek plechu, táhlo a klemu po mně chtěla nejdřív 2500 Kč. Na tom fleku jsem se tam málem vyvrátil a když jí říkám, že tolik peněz nemám ani v peněžence, jestli by to nenapsala na servis, co je naproti, tak už to dělalo 2259 Kč. A to už se dalo vzít. To by jeden . Žádný šrotovný, pěkně krizi na ně a pěkně dusit a dusit a dusit... Třeba jim to dojde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 13. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2009 Tak tolik jsem netušil ani já když jsem koukal do etky tak ten největší hlavní díl byl přes tisíc......bohužel vše nové origo je jasné s cenou....mrzí mne že to neměl ten známej výměnou to by pak bylo za 0.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) Jedna Octavěnka na dotunění ..... montáž PDC , montáž ALARMU , uprava podsvětlení , montáž MAXIDOTU , demontáž starého HF a oprava ISO konektorů (klasika), zaslepení zámků , výměna 4rameného volantu za RS .......... PS nekomentujte PDC zákazník si to takto přál bez lakování (později bude lakovak celek) později se bude dodělávat klimatronic a origo radio s propojením na max... Editováno: 19. Květen 2009, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 (editace) OII RS TDI.....na maxi dodělávky snad všeho :-))))HIFI + DVD + TV + LCD do opěrek hlavy....foto se bude doplnovat postupem ted jen nějaké to odstrojování....... Editováno: 25. Květen 2009, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Jedna moc moc pěkná laurinka z roku 2001 a tak zachovalé auto jsem dlouho nepotkal.....na montáž PDC,okna na dálku,diagnostika,upgrade ECU přeci jenom rezerva výkonu je potřeba........:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 MRS si udělal radost a stávající RS volant zaměnil za věnec R32.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 tak to je pecka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Ahoj Martas..... jestli myslíš ten volant R32 tak jo :-))))když jsem já dával rs volant tehdává tak jsem ho mohl koupit upně za stejnou cenu jako rs.....ale řikám si no nechci dám origo škoda pak mě to mrzelo a ted jsem to realizoval uplně náhodně .......:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zofre Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Za tu Laurinku 2001 (model 2002) ještě jednou Martinovi moc díky!!! Je vážně profík! Precizně odvedená práce a zároveň i příjemné popovídání Mohu jen doporučit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Ahoj Petře i já děkuji.......:-))M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanous Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Tak ten volant je mazec !!! Fakt parada !!!! To sem ani necekal ze to bude takhle vypadat ! Nadhera ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ten volant je super . A díky za opravu padajících ručiček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 JJ volant je zajímavej :-)))))a také děkuji hlavně at to maká :-)) M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 29. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Pokračování RSII TDI......postupně to přibejvá ale jde to pomalu.....:-))Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Aaa hele, uz je to tady. Slicovani vypada perfektne!! Tak uz vim na ktery auto si chtel ty ledky do klicek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ahoj pane, jj je to vše na toto auto....to u mne bude ještě nějaký ten pátek parkovat je na tom práce až až člověk si objednal sice hodně uprav ale zase je smířen že to nebude hned......a hlavně auto má jiné...:-))děkuji za napasované LCD.....mazec..... :-))M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 (editace) Tomáš a jeho stounka :-))) na repro vylepšení :-))))opravení drnčící stahovačky stržení igelitů a nalepení new folie facelift 2003nahoru .... Editováno: 1. Červen 2009, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 RS pokračování podsvětlení kliček a prokabelování sedaček k monitorům..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 FRS na upgrade volantu z OII ....přehození uprava kabeláže air... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 (editace) uz ma serete s tymi volantmi !!! Martin, je nejaka sanca ze by som rozbehol v O1ke 3ramenny MF volant z G V alebo O2 FL? nechce sa mi aj packu menit kvoli tempomatu a ovladat radio z volantu tiez je celkom fajn... Editováno: 6. Červen 2009, autor: mcsolle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 To opravdu netuším jedině implantovat elektroniku z MF volantu 01 do toho tvého G V a ostatní dodělat do auta.......... M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 (editace) Zase kousek práce.....ze stávajících zadních PDC dodělány a zapojeny předělány předek zadek trochu prokabelováno ale u kaslíku přibude ještě hodně kabeláže :-))) namontován odblok obrazu spolu s RGB převodníkem pro vstup do NAVI na zadních oknech combi 2x ANT na DVB-T zapojeny monitory v sedačkách a prokabelováno........ Editováno: 8. Červen 2009, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.