Září 20, 200717 r Ahoj Martine, mam na teba jednu prosbicku. Objednal som si krytky ostrekovacov na svetlomety. Pridu nezafarbene. Teda treba kupit uz len spray s lakom v mojej farbe auta a je to? Odmastit a nastriekat farbu a potom lak? Netreba uz email alebo plnidlo? bude to pekny leskly povrch ako karoseria? Aky postup mam na to pouzit? To by uz malo byt pripravene len na nastriekanie, nie?Vdaka! A pripadne kolko vrstiev mam dat farby a kolko laku...ak vobec treba viac davat... diky pane! tu to secko je http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=172975
Září 20, 200717 r Autor Ahoj Martine, mam na teba jednu prosbicku. Objednal som si krytky ostrekovacov na svetlomety. Pridu nezafarbene. Teda treba kupit uz len spray s lakom v mojej farbe auta a je to? Odmastit a nastriekat farbu a potom lak? Netreba uz email alebo plnidlo? bude to pekny leskly povrch ako karoseria? Aky postup mam na to pouzit? To by uz malo byt pripravene len na nastriekanie, nie?Vdaka! A pripadne kolko vrstiev mam dat farby a kolko laku...ak vobec treba viac davat... diky pane! Ahoj :-))))kolega napsal odkaz :-))))))nejsem přes lakování ale v podstatě dokážu vše......návod od Váši je myslím víc jak v pořádku........:-) Mrs.
Září 28, 200717 r Autor Tak jsem se tak trochu pustil do ECU :-))))je to vlastně můj obor :-)))).........rozebrané jednotky jsou TDI a Benzín....EDC 15 a ME 7.5 Upraveno Září 28, 200717 r od MartinRS
Září 28, 200717 r Autor Nová navi W a nevim jestli se tam vleze :-))))))přístroj velice krásný......:-)))))DVD,HDD,SD slot atd.......
Září 28, 200717 r Vše o Tvé šikovnosti tu již bylo řečeno,tak jenom mlčky koukám V příštím životě bych se chtěl jmenovt Martin RS
Září 28, 200717 r Trochu té podzimní krajinky :-))))))))) kde to je Martine? neco mi to pripomina, ale za boha si nevzpomenu
Září 28, 200717 r Autor Trochu té podzimní krajinky :-))))))))) kde to je Martine? neco mi to pripomina, ale za boha si nevzpomenu Křivoklát a vodní nádrž Klíčava cca 5km od Křivoklátu.....:-))))) Upraveno Září 29, 200717 r od MartinRS
Září 28, 200717 r Autor Vše o Tvé šikovnosti tu již bylo řečeno,tak jenom mlčky koukám V příštím životě bych se chtěl jmenovt Martin RS Děkuji moc ale zas to nepřeháněj :-)))
Září 28, 200717 r Vše o Tvé šikovnosti tu již bylo řečeno,tak jenom mlčky koukám V příštím životě bych se chtěl jmenovt Martin RS a já zase: Chtěl bych se jmenovat Jan, být přítel dívek a dam, přicházet k nim nepozván odcházet nepoznán. Celé mládí celé stáří, chtěl bych se jmenovat Jan. . Chtěl bych se jmenovat Jan, být přítel dívek a dam, přicházet k nim nepozván a odcházet nepoznán.
Září 28, 200717 r a nebóó Bill Gates http://www.skolahrou.cz/sh/clanky.asp?id=107&gr=3 Upraveno Září 28, 200717 r od Vaša
Září 28, 200717 r a nebóóBill Gates http://www.skolahrou.cz/sh/clanky.asp?id=107&gr=3 No, koukám, že Vaša celý den slaví jmeniny a už má něco v sobě
Září 29, 200717 r Autor a nebóóBill Gates http://www.skolahrou.cz/sh/clanky.asp?id=107&gr=3 No, koukám, že Vaša celý den slaví jmeniny a už má něco v sobě
Říjen 3, 200717 r Ahoj.Chtěl bych se zeptat jestli by jsi byl schopen a ochoten dodělat kamarádovi výhřevy sedadel na O1.Vyhř.sedačky má a to ostatní- kabeláž,ř.j,vypínač atd.+práce by bylo na tobě.Jestli máš do toho chuť tak se ozvy a nahoď aspoň přibližnou cenu.Díky,Ritchie.
Říjen 3, 200717 r Autor Ahoj.Chtěl bych se zeptat jestli by jsi byl schopen a ochoten dodělat kamarádovi výhřevy sedadel na O1.Vyhř.sedačky má a to ostatní- kabeláž,ř.j,vypínač atd.+práce by bylo na tobě.Jestli máš do toho chuť tak se ozvy a nahoď aspoň přibližnou cenu.Díky,Ritchie. Ahoj jj rád udělám sady na výhřev snad mám na skladě myslím nové .....takže pokud má sedačky tak no problem......hodím SZ:-).Děkuji Mrs.
Říjen 4, 200717 r Martine, pěkná čistá práce - při montáži toho HF. Už jsem viděl spoustu "profi" montáží od "autorizovaných" servisů a bylo mi z nich na nic.
Říjen 4, 200717 r Autor Martine, pěkná čistá práce - při montáži toho HF. Už jsem viděl spoustu "profi" montáží od "autorizovaných" servisů a bylo mi z nich na nic. jj děkuji moc za tím si stojím dělám to určitě o dost déle než ty co to tam hodí :-)))))))ale zas nemusím chdit kanálem :-)))))))ale ono jim je to jedno :.-)))))) já schovám i mikrofon do orig lampičky ale zjistil jsem že to o dost hůře funguje tak napřání pána bylo takto ....u svého to je v lampičce superb zakomponované .....a samo i u ostatních jiných .......a vše nasvazkováno uhlazeno atd......:-))))) M.
Říjen 4, 200717 r Autor jo a když jsme u toho tak samozřejmě u ISO konektoru byl hroznej chaos jak tam dával autorizák neorigo radio s navi a nějaké dotažené věci od nich k navi,krátké vodiče a nezaizolované........-))))
Říjen 4, 200717 r Martina zneuzivam celkem pravidelne a nemohu si ho vynachvalit, potkat spolehlivyho cloveka s podobnym pristupem k praci se dnes jen tak nepodari, mohu jedine doporucit! .. (5 z 5 zoufalych motoristu doporucuji MartinaRS:)) Upraveno Říjen 4, 200717 r od gdanx
Říjen 4, 200717 r Autor Martina zneuzivam celkem pravidelne a nemohu si ho vynachvalit, potkat spolehlivyho cloveka s podobnym pristupem k praci se dnes jen tak nepodari, mohu jedine doporucit! .. (5 z 5 zoufalych motoristu doporucuji MartinaRS:)) Děkuji pane ale víš jak já řikám nepřehánějte to :-))))))) zoufalci to zní podivně :-))))))))))))))) Upraveno Říjen 4, 200717 r od MartinRS
Říjen 4, 200717 r Autor Podsvětlení Octavia 1.9TDI 81kw ....ala audi White/Red.............nejprve původní a pak po zásahu.....:-))))))))))) Upraveno Říjen 4, 200717 r od MartinRS
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.