bohdal Vloženo 2. Duben 2015 Sdílet Vloženo 2. Duben 2015 (editace) Ahoj, potřeboval nakódovat to samé. (OII FL, 2011) Jsem z východních čech, nicméně můžu dojet téměř kamkoliv. Kdyžtak prosím SZ. Editováno: 3. Duben 2015, autor: bohdal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Když bych dal LED blinkry bude to dělat paseku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Pokud to bude verze "ERROR FREE", tak ne. Jinak to bude hlasit praskle zarovky. (Pokud se ptas na rychlost blikani, tak ta bude v poradku, ne jako u starsich aut.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Chtěl bych zkusit buď nebo nebo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkinnyXX Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 Zdravím chalani, chcel by som poradiť vo vybere nejakých žiaroviek na denne svietenie v octavii 2 fl mam tam originalne žlte žiarovky a vyzera to strašne..veď vy viete čo tym myslím a ešte k tomu na čiernej octavii. Nechcem tam davať ledky, nechce sa mi to prerabať. už sa mi stalo že mi svietila sem tam kontrolka že mi nesvieti jedna žiarovka a ked som sa ju snažil vytiahnuť a dať nahradnu ... to je neskutočne sa tam dostať ..pol hodiny na jednu žiarovku som potreboval ...No chcel by som tam dať nejaké do modra len ako som videl na pár obrázkoch tak tie modre nesvieta skoro vôbec oproti tým žltým... tak radšej nejaké biele s modrastym nadychom. Viete mi nejaké poradiť ??? dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Podle originál návodu vyndat to světlo je utrpení. Přitom stačí nějaká stará "kreditka" a je to za 5 sec viz Jinak ty namodralý žárovky sem taky zkusil a svítilo to fakt uboze. Jediná možnost tam dát LEDku, co nebude hlásit chybu, nebo změnit kontrolu v ŘJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrdrevo Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Zdravím. Někde to tu už možná bylo řečeno, ale nenašel jsem to bohužel. Asi jsem slepej . Chtěl bych LEDky vyměnit za normální halogeny, který mi pořád praskají. Není s tím problém třeba na STK? Nebo s policajtama? Nevíte proč tolik praskají? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Ak to ma byt do hlavnych svetiel, tak problem s tym moze byt...hlavne cez STK myslim neprejdes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 U denního svícení to problém neni. Resp pokud narazíš na vola, tak možná, ale za ty roky se mi nestalo ani jednou, aby mi na to někdo něco řek. Pokud si ale chceš dát LED místo potkavacích žárovek, tak to je solidní prasárna. Jednak na STK určitě neprojdeš a i s nima uvidíš večer hovno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scoty333 Vloženo 7. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2015 Ahoj je tady toho napsáno hodně , ale nenašel jsem jasnou odpověď ( odkaz ) jakou led do obrysovek mám 10 2010 OCII a ještě mám problém že mi svítí malinko vnitřní osvětlení po zamknutí. Lze s tím něco udělat??? Dík všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 Do vnitřního osvětlení ledky s "canbus" a do parkovaček dej co chceš akorát pozor na kontrolu žárovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 No ty canbus led to nebude jen tak . Už mám v interiéru druhé a stejně nezhasnou . Přitom Ford fokus jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Aha tak já co koupil jsou super. Normálně pohasínají, neprosvěcujou prostě jako žárovky jen se super světlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 (editace) Do interiéru mám tyto led http://www.aliexpress.com/snapshot/7164883011.html?orderId=71560038488526 http://www.aliexpress.com/snapshot/6938286224.html?orderId=69507226378526 a ani jedny ůplně nezhasnou . Zkusil jsem odpor 2,7ohm 5W zhasli ,ale když svítily do 10s jsem ho neudržel v ruce . Editováno: 16. leden 2016, autor: hanesek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 2,7 ohmu? Proc zrovna tolik? Vzdyt ti tama tece 4,44 A. To je 53,33 W. Trosku moc, ne? (Pocitam s napetim 12 V.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Odpor sufitky je 3,1ohm , na ledkách jsem nic nenaměřil .Tak kolik tam má být ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 (editace) Odpor sufitky se po nazhaveni vlakna asi dost zvetsi... Pokud ta sufitka ma 5 W a chces tam dat odpor, ktery ji odpovida, tak tam dej treba 33 ohmu (pri 12 V tama potece 0,364 A, to je 4,364 W). To by, podle me, melo stacit. Hrat to samozrejme bude, ale mnohem mene. Mozna by se vyplatilo zkouset davat vetsi a vetsi odpor, dokud by to jeste fungovalo jak ma. Cim vetsi odpor, tim lepe (mensi spotreba, mene tepla). Editováno: 31. Březen 2016, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 (editace) No vim že se zahřátím odpor mění , sufitka je asi 10W . Zkoušel jsem 24ohm a hořel , větší tam nenabastlím . Kašlu na to . Editováno: 16. leden 2016, autor: hanesek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baki123 Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Zdravím pánové, jen se zeptám, vyměnil jsem žárovky v obrysových světlech za ledky s can busem, vypadá to pěkně, chybu to nehlásí, ale asi po 14 dnech svícení se vždy rozblikají... Nemáte s tím zkušenost? O2 combi MY2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 31. Březen 2016 Sdílet Vloženo 31. Březen 2016 Ako rozblikaju? Kedy blikaju? Pri startovani, ci stale? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baki123 Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 Ako rozblikaju? Kedy blikaju? Pri startovani, ci stale? Nastartuju, zapnu svetla, a blikaji... 14 dni vydrzi normalne svitit a pak se takhle zmrsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 To vyřeší jen úplné vypnutí hlídání žárovek. Není problém u mě ve Strakonicích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baki123 Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 To vyřeší jen úplné vypnutí hlídání žárovek. Není problém u mě ve Strakonicích. Takže přes obd vypnu hlidani, koupim ledky bez canbus a pojede to? nerozblikaji se po par dnech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 Pokud to dokážeš vypnout..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 s vypnutím hlídání žárovek mohu pomoci i já na Moravě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.