ferda25 Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Co čip 2.0 Fsi, spíš aby přestal motor cukat v nízkých otáčkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdipower Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Věř brzdě! Na K-poweru se to dá ojebat, když chceš. Nastavíš jinou váhu....teplotu..... Když to nastavíš správně, tak to sedí, ale když chceš ať je tam víc, tak není problém. Navíc určitě na tom Jarově byli nezávislí! Narozdíl od chiptunera, který se měl vyjádřit k reklamaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Nepripravujete se nekdo uz brzy zajet k Cimbu na chip s Octavii RS 2.0 TDI? Psal ze od poloviny zari zacne upravovat tyhle motory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Nepripravujete se nekdo uz brzy zajet k Cimbu na chip s Octavii RS 2.0 TDI? Psal ze od poloviny zari zacne upravovat tyhle motory... V ceníku to zatím nemá, takže asi začne až v druhé půlce...no já už asi letos ne, spíš bych to nechal nejdřív na jaro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Nepripravujete se nekdo uz brzy zajet k Cimbu na chip s Octavii RS 2.0 TDI? Psal ze od poloviny zari zacne upravovat tyhle motory... V ceníku to zatím nemá, takže asi začne až v druhé půlce...no já už asi letos ne, spíš bych to nechal nejdřív na jaro. Jojo az v druhe pulce, no ja o tom uvazuji. Kolik mas najeto km? Ja ted necelych 22tis. km, prave nevim v kolika km je to idealni...?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Nepripravujete se nekdo uz brzy zajet k Cimbu na chip s Octavii RS 2.0 TDI? Psal ze od poloviny zari zacne upravovat tyhle motory... V ceníku to zatím nemá, takže asi začne až v druhé půlce...no já už asi letos ne, spíš bych to nechal nejdřív na jaro. Jojo az v druhe pulce, no ja o tom uvazuji. Kolik mas najeto km? Ja ted necelych 22tis. km, prave nevim v kolika km je to idealni...?? Teďka mám cca 25k km. Myslím, že na tom zase tolik nezáleží, asi je ideální, když je ten motor zajetý, což je už po prvních dvou tisících, dle výrobce, takže takových 5k bych viděl jako optimální minimum, aby si to sedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Teďka mám cca 25k km. Myslím, že na tom zase tolik nezáleží, asi je ideální, když je ten motor zajetý, což je už po prvních dvou tisících, dle výrobce, takže takových 5k bych viděl jako optimální minimum, aby si to sedlo. Myslis ze by se u Cimbu dala udelat s tim autem co testujou zkusebni jizda? Abych vedel jak velkej je to rozdil!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Myslis ze by se u Cimbu dala udelat s tim autem co testujou zkusebni jizda? Abych vedel jak velkej je to rozdil!! Tak to fakt nevím, ale zkusil bych se zeptat, možná by to šlo, když to auto vlastní a jistě by byl rád, že má kšeft, přecijenom to něco stojí a navíc by měl reference, jeden se zmíní tu na fóru, druhej zase támhle a najednou má dalších deset zájemců, takže by byl hloupý, aby odmítl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Tak to fakt nevím, ale zkusil bych se zeptat, možná by to šlo, když to auto vlastní a jistě by byl rád, že má kšeft, přecijenom to něco stojí a navíc by měl reference, jeden se zmíní tu na fóru, druhej zase támhle a najednou má dalších deset zájemců, takže by byl hloupý, aby odmítl. Zkusim se na to zeptat a hodim info!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Dobry den, mel bych zajem o Vasi upravu motoru 2.0 TDI 125kw a chci se zeptat zda je mozne vyzkouset u Vas tuhle testovaci (upravenou) Octavii RS? Abych vedel jak velky je narust vykonu oproti serii. Dekuji. S pozdravem Zdeněk Doležel Dobrý den, zatím jezdí 4 auta, abychom získali info z více druhů provozu. Protože úpravu zatím nepovažuji za dostatečně vyzkoušenou, ještě ji pro běžný provoz nepustím. Jinak není problém si úpravu vyzkoušet přímo ve Vašem voze, opravdu nemohu mít od každé varianty motoru auto a navíc když už RS, tak benzín ! Mr. Cimbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 (editace) mít od každé varianty motoru auto a navíc když už RS, tak benzín ! Editováno: 5. Září 2007, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 ...Jinak není problém si úpravu vyzkoušet přímo ve Vašem voze... Tím chtěl říct, že mi tam nahraje soft, já se můžu povozit a potom se rozhodnout, jestli to chci, nebo mi tam vrátí sérii?? btw, s tím, že to zatím neuvolní už mě taky trochu překvapil, je to jak na houpačce, napřed mu to nejde, potom zase všechno bez problémů a teďka už zase brzdí...kdo ví, jak to dopadne, sem zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 ...Jinak není problém si úpravu vyzkoušet přímo ve Vašem voze... Tím chtěl říct, že mi tam nahraje soft, já se můžu povozit a potom se rozhodnout, jestli to chci, nebo mi tam vrátí sérii?? btw, s tím, že to zatím neuvolní už mě taky trochu překvapil, je to jak na houpačce, napřed mu to nejde, potom zase všechno bez problémů a teďka už zase brzdí...kdo ví, jak to dopadne, sem zvědavej No ja myslim, ze Ti tam da svou ridici jednotku upravenou a necha si tvou a pak mu bud zaplatis pokud se Ti to bude libit, kdyz ne tak Ti vrati tvou origo RJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 ...Jinak není problém si úpravu vyzkoušet přímo ve Vašem voze... Tím chtěl říct, že mi tam nahraje soft, já se můžu povozit a potom se rozhodnout, jestli to chci, nebo mi tam vrátí sérii?? btw, s tím, že to zatím neuvolní už mě taky trochu překvapil, je to jak na houpačce, napřed mu to nejde, potom zase všechno bez problémů a teďka už zase brzdí...kdo ví, jak to dopadne, sem zvědavej No ja myslim, ze Ti tam da svou ridici jednotku upravenou a necha si tvou a pak mu bud zaplatis pokud se Ti to bude libit, kdyz ne tak Ti vrati tvou origo RJ. Jasně, tak nějak jsem to myslel, jakože mi půjčí "chip" na svezení a potom se rozhodnu...tak to je celkem zajímavý, to by stálo za zkoušku už nyní, jestli to je ochotný udělat a než to uvolní, mohl by člověk přemýšlet, aby vůbec věděl, jestli se o to má zajímat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dms Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 ještě že mám čip od DP a ne od CImbu,když to tady čtu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 ještě že mám čip od DP a ne od CImbu,když to tady čtu Zas jeden rejpalek, kterej tu spamuje ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 mít od každé varianty motoru auto a navíc když už RS, tak benzín ! Jsem cekal kdo se ozve jako prvni benzinovej rejpalek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Jasně, tak nějak jsem to myslel, jakože mi půjčí "chip" na svezení a potom se rozhodnu...tak to je celkem zajímavý, to by stálo za zkoušku už nyní, jestli to je ochotný udělat a než to uvolní, mohl by člověk přemýšlet, aby vůbec věděl, jestli se o to má zajímat. Zni to jako zajimava nabidka!! Docela bych tam zajel a prubnul to...A neuskodilo by zajet hned s tim chipem na Auto Jarov na brzdu, abych vedel jaka je realita... Skaja, nezajedem tam spolu to vyzkouset? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 ještě že mám čip od DP a ne od CImbu,když to tady čtu Napiš parametry, kolik to stálo, jaký byl přístup úpravce, jestli je znatelný rozdíl, jestli se to projevilo nějak negativně, nebo naopak pozitivně, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 ještě že mám čip od DP a ne od CImbu,když to tady čtu A jaky auto (motor) vubec mas nachipovany? RS TDI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Jasně, tak nějak jsem to myslel, jakože mi půjčí "chip" na svezení a potom se rozhodnu...tak to je celkem zajímavý, to by stálo za zkoušku už nyní, jestli to je ochotný udělat a než to uvolní, mohl by člověk přemýšlet, aby vůbec věděl, jestli se o to má zajímat. Zni to jako zajimava nabidka!! Docela bych tam zajel a prubnul to...A neuskodilo by zajet hned s tim chipem na Auto Jarov na brzdu, abych vedel jaka je realita... Skaja, nezajedem tam spolu to vyzkouset? Taky mě to napadlo, že bychom mohli zajít spolu a nemusel by to dělat dvakrát, jenže to máš těžký, já než si na něco najdu čas a než se k tomu dokopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 ...Jinak není problém si úpravu vyzkoušet přímo ve Vašem voze... Tím chtěl říct, že mi tam nahraje soft, já se můžu povozit a potom se rozhodnout, jestli to chci, nebo mi tam vrátí sérii?? btw, s tím, že to zatím neuvolní už mě taky trochu překvapil, je to jak na houpačce, napřed mu to nejde, potom zase všechno bez problémů a teďka už zase brzdí...kdo ví, jak to dopadne, sem zvědavej No ja myslim, ze Ti tam da svou ridici jednotku upravenou a necha si tvou a pak mu bud zaplatis pokud se Ti to bude libit, kdyz ne tak Ti vrati tvou origo RJ. jj, tak to dělá, jinak si myslím, že je jen dobře, že testuje a pustí až to má opravdu vyladěné a vyzkoušené, nechci Cimbu hájit a chválit, osobně s ním mám pozitivní zkušenosti a nevím o nikom, kdo by měl po jeho chipu problém s motorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Taky mě to napadlo, že bychom mohli zajít spolu a nemusel by to dělat dvakrát, jenže to máš těžký, já než si na něco najdu čas a než se k tomu dokopu Treba nejakej patek odpoledne nemas volnej? Tak koukni do diare a dej vedet jestli bys tam neco nenasel!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 jj, tak to dělá, jinak si myslím, že je jen dobře, že testuje a pustí až to má opravdu vyladěné a vyzkoušené, nechci Cimbu hájit a chválit, osobně s ním mám pozitivní zkušenosti a nevím o nikom, kdo by měl po jeho chipu problém s motorem Jo, je dobry, ze nepusti nic co nema na 100% odzkousene!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Taky mě to napadlo, že bychom mohli zajít spolu a nemusel by to dělat dvakrát, jenže to máš těžký, já než si na něco najdu čas a než se k tomu dokopu Treba nejakej patek odpoledne nemas volnej? Tak koukni do diare a dej vedet jestli bys tam neco nenasel!! Já jsem naštěstí ještě stále studující člověk, takže s časem to není zase tak neřešitelný, jak na to koukám, tak ideální by bylo některý pondělí, čtvrtek nebo pátek odpoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.