Doli Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 třeba to byl Chip a Dale To je Rychla rota? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 To je Rychla rota? jj vidím, že seš v obraze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Majítel říká, BITPOWER....ale Ti by to měli mít vychytaný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Majítel říká, BITPOWER....ale Ti by to měli mít vychytaný... Ti urcite never vsemu.... to uz radeji ten Cimbu.sportmotor taky slabota. V CR delaj dobre softy snad jen DP a malinka hrstka lidi co se tomu venuji docela intenzivne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Majítel říká, BITPOWER....ale Ti by to měli mít vychytaný... Tak tomu verim...Od nich bych si to nenechal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Když to tak sleduju, tak si žádnej chip nenechám udělat i kdyby byl zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Když to tak sleduju, tak si žádnej chip nenechám udělat i kdyby byl zadarmo Myslím, že ORSII jede velmi pěkně i bez něj (co si pamatuji) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Myslím, že ORSII jede velmi pěkně i bez něj (co si pamatuji) Jo ale s chipem je to uplne jina liga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Jo ale s chipem je to uplne jina liga jasná věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Právě z tohoto důvodu se mi "líbí" sériový chipy od Cimbu...někdo sice tvrdí, že to je jen "nalejvač" a není schopen udělat nic na přání, což je pravda, ale zase na druhou stranu sou díky tomu ty chipy prověřený v praxi, takže vím, že ten stejný soft jezdí bez problému už v několika vozech. U chipu na míru mám strach, že nikdy nevím, co mi tam nastaví a jak se to projeví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 SKAJA : Mas recht pane !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Souhlas se Skajou.Bohužel každý chip je trochu riziko a náprava většinou nebývá levná.Je fakt, že kluci u nás v servisu jsou proti chipování a jsou to mladí kluci, žádní páprdové.Mě osobně se chip líbí a u Cimbu bych ho bral.Zkoušel jsem poptávat úpravu mé 1.8TSI u Audi v Německu, ladí tento motor v A4 na 147 a 193 kW ale první případ je klasický chip za 1170,- Eur a druhý případ je za cca 5 700,- Eur a je to chip a větší turbo, žádné laděné anticorro svody či laděný výfuk.Je tu samozřejmě problém do jaké míry je ŘJ Škoda kombabitilní s ŘJ Audi a taky čekací doba je několik týdnů.Zatím se rozmýšlím, myslím, že to nakonec dopadne tak, že počkám na Cimbu který to udělá za 20 000,- a budu to mít u nosu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Jo ale s chipem je to uplne jina liga jasná věc No nevím, podle mě jde o to u jakého motoru, třeba já si nedovedu představit že bych na normální ježdění vůbec nějaký chip potřeboval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 (editace) No nevím, podle mě jde o to u jakého motoru, třeba já si nedovedu představit že bych na normální ježdění vůbec nějaký chip potřeboval... Vojin Mischicka!!! Pozor! Ty ten chip nepotřebuješ protože máš RS!!! ale my co máme chcipáky ktery nepředjedou(podle některých členů tohoto fora) ani městský autobus ten chip potřebujeme moc moc. Editováno: 11. Březen 2008, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Vojin Mischicka!!! Pozor! Ty ten chip nepotřebuješ protože máš RS!!! ale my co máme chcipáky ktery nepředjedou(podle některých členů tohoto fora) ani městský autobus ten chip potřebujeme moc moc. Koukal jsem na cimbu a zjistil jsem, že i TFSI jde nachipovat, na 173 kW, zajímavééé Äle co mě překvapilo víc, že na stejný výkon se chipuje i 2.0 TDI PDF, což znamená, že u něj je mnohem větší nárůst výkonu - proč to tak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Koukal jsem na cimbu a zjistil jsem, že i TFSI jde nachipovat, na 173 kW, zajímavééé Äle co mě překvapilo víc, že na stejný výkon se chipuje i 2.0 TDI PDF, což znamená, že u něj je mnohem větší nárůst výkonu - proč to tak je? Možná má ten nafťák pevnější blok, nebo je naopak ten benziňák něčím hardwarově omezen, např. trysky a víc tam toho nedostane bez dalších úprav. Každopádně jsem to už říkal milionkrát a řeknu to znovu - Ty výkonový hodnoty jsou teoretické zjištěné pomocí Kpoweru a obzvláště u TDIčka nevěřím, že tolik v reálu má, naopak u TFSI myslím, že to nebude daleko od pravdy, ale těžko říct...btw. Jeden člověk říkal, že má na RS TFSI chip od Cimbu a když tam byl, tak se s ním bavil i na téma RS TDI a Cimbu říkal, že s tím není problém a už to dělal a vše OK, ale že benzínová nachipovaná RSka jede i přes papírově nižší výkon pořád o poznání líp...to je jen taková nezaručená informace, aby řeč nestála Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Nějak moc nezaručených (a pak zaručeně pravdivých) info kolem chipování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Kluci psal sem do firmy dieselpower jestli kdyby sme se domluvili na vetsi pocet chipovani tak jestli by umozily slevu a prisla v celku kladna odpoved- Slevu bych videl tak 20 % z naseho ceniku. Tedy EDC15 normální cena: 7999,- po slevě 6399,- úspora 1600,- EDC16 normální cena 11999,- po slevě 9599,- úspora 2400,- . Ceny jsou uvedeny bez DPH, v pripade potreby dopocitame. tak co nemely by ste zajem treba v rijnu do toho jit ???je to jen pro diesel!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 No moc pekny, ja to od nich mam 14 dni, tohle vedet, jeste bych vydrzel Kazdopadne nemuzu nez doporucit, znova jsem se zamiloval do svyho auta, jak ted jede. Navic skvelej pristup k zakaznikovi, zkratka jen chvalim a muj nazor je, ze tenhle clovek tomu, co dela, opravdu ROZUMI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Zajimave... NoiseR: Nejake blizsi info? Jak to vyslo casove? Meril si to na brzde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 No a sli by ste do toho ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seiger86 Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Já bych do toho šel, mám 2.0 TDi MR2007. Jaká by byla cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dukes Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Já bych do toho šel, mám 2.0 TDi MR2007. Jaká by byla cena? Pro tebe platí toto: EDC16 normální cena 11999,- po slevě 9599,- úspora 2400,- . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jees Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 (editace) Šel bych do toho! 1.9 TDI 77kW -> 100kW/300Nm 2.0 TDI 103kW -> 125kW/385Nm Editováno: 31. Březen 2008, autor: jees Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Doli: Nemeril, ale staci mi ten pocit Casove to konkretne u me vyslo asi na 1,5 hodiny a o tom prave mluvim - ten pristup. Slysel jsem o lidech, co jeli k Cimbu, tam jim udelal diag, vymenil jednotku, udelal diag. a nazdar s maximalni nadrazenosti, tenhle pristup by me sral. U DP fakt ochota veci resit, vysvetlit, mluvit o nich a je videt, ze ten clovek dela s rozmyslem a fakt tomu rozumi. Jinak jen doplnim pro navstevniky tohoto tematu, ze DP dela jen diesel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.