bolek Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 A pro ty co mi chtějí připomenout co turbo a setrvák?? tak jej vyměním, stejně na to musí dojít, alespoň na setrvák docela určitě. Pro setrvák je spíše než-li čip nevhodné parkování se zařazeným stupněm z prudkého kopce-to u dieselu odrovná setrvák daleko pravděpodobněji nežli čip.S čipem pokud budeš jezdit rozumě se toho setrváku moc nestane. Já ti tedy nevím jak jinak mám parkovat, nežli se zařazeným stupněm, když v mém případě jde o DSG. Setrvák připomínám pro některé no name členy, bo o hlučnějším setrváku při volnoběhu v mém autě vědí. Jinak dík za radu,ale u nás kopec široko daleko není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Jde o člena TDIfun, pošli mu soukromou zprávu. V profilu najdeš i www stránky. A cena? Ptej se přmo u něj. Cenu máš uvedenou na www stránkách -20%, někdy i více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joe4090 Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 to je myšleno že auto nebude "držet" na rychlosti ale zabrzdit ruční brzdu pak to drží ona, nebo snad néé?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wentos Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 (editace) Nemate nekdo zkusenost s chipem od MVOLESKO. Diky Editováno: 7. Květen 2010, autor: wentos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 7. Květen 2010 Sdílet Vloženo 7. Květen 2010 ja se chystam pristi tyden na cipovani 2.0 TFSI 147kW na svem Golfu GTI s DSG, tak pak dam vedet sve zkusenostu, bude mi to delat "chiptuner"...podrobosti jsem psal uz na foru u tomto motoru, tak kdyby nekdo mel zajem o informace...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jl241 Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 Po dlhšom váhaní a po prečítaní všetkých príspevkov čo sa týka čipovania OII 1.9TDI, som sa nakoniec rozhodol pre čo možno najšetrnejšiu variantu. A u mňa v sérii po meraní iba necelých 80kW. Tu sú aj grafy z merania pred a po. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 v Profituningu se asi sekli pri psani označení motoru protože TCDI do OII neptaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IrOnm4n Vloženo 9. Květen 2010 Sdílet Vloženo 9. Květen 2010 No takmer všetky príspevky som prečítal a vidím že hlavne je to tu o TDi motoroch, sem tam som zazrel nejaké komenty o chipe na 1.6 MPi.. a ešte tu kolega čo ide chipovať golf 2.0 TFSi.. Tak snáď tu niekto má chipnutý motor 2.0 TFSi a hodí sem nejaký ten graf a par slov o tom ako sa mu jazdí.. ! Chlapci čo jazdia na benzín ozvite sa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 urcite sem hodim vse, co budu mit, jakmile to budu mit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Já ti tedy nevím jak jinak mám parkovat, nežli se zařazeným stupněm, když v mém případě jde o DSG. Setrvák připomínám pro některé no name členy, bo o hlučnějším setrváku při volnoběhu v mém autě vědí. Jinak dík za radu,ale u nás kopec široko daleko není. Ja tedy mam jiz druhou DSG, a vzdy parkuji (jinak ani nejde vyndat klicek ze zapalovani !) v poloze "P", coz je parkovani bez se zarazeneho stupne. Jinak je v aute rucni brzda, ktera problemu se setrvacnikem jiste predejde, kopec nekopec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 tak tak, DSG parkuje na P, coz je krome vyrazeneho stupne i mechanicka zabrana proti pohybu...ve vetsine pripadu neni ani potreba pouzivat rucni brzu pri parkovani, mozna tak v dosti strmem kopci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Docela uvažuji čpnout Octavii II 103 KW ale je hodně firem a je těžké si vybrat.Hlavně v dosahu bydliště.Nemá někdo zkušenosti s touto firmou? http://www.profi-chiptuning.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 10. Květen 2010 Sdílet Vloženo 10. Květen 2010 Ja tedy mam jiz druhou DSG, a vzdy parkuji (jinak ani nejde vyndat klicek ze zapalovani !) v poloze "P", coz je parkovani bez se zarazeneho stupne. Jinak je v aute rucni brzda, ktera problemu se setrvacnikem jiste predejde, kopec nekopec... Auto je ženušky, přesto se nechám poučit.Je mi jasné, že při parkování na P (jinak to ani nejde) je ve funkci blokovací mechanismus hnacích kol. Co tedy blokuje, když ne převodovku? V mírnem svahu v poloze P, bez ruční brzdy je obtížný pohyb pákou,to napovídá že spojení s převodovkou je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IrOnm4n Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 urcite sem hodim vse, co budu mit, jakmile to budu mit :-) Už sa neviem dočkať kým sa s nami podelíš Ja som tiež dlho premýšľal a dostal som aj ponuku na chipovanie.. Nie je to žiadna firma je to kamarátov dobrý známy ktorý to má ako hoby a robi chip na mieru.. Minimálne by som sa s ním chcel stretnúť pokecať a potom keď bude borec jak to o ňom tvrdia si to asi aj u neho nechám spraviť.. Ale ešte chcem počkať na teba čo povieš ty keď si to dáš chipnúť ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 Auto je ženušky, přesto se nechám poučit.Je mi jasné, že při parkování na P (jinak to ani nejde) je ve funkci blokovací mechanismus hnacích kol. Co tedy blokuje, když ne převodovku? V mírnem svahu v poloze P, bez ruční brzdy je obtížný pohyb pákou,to napovídá že spojení s převodovkou je. trosku starsi clanek, ale snad pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 trosku starsi clanek, ale snad pomuze Jj dík, to jsem potřeboval. V podstatě se potvrdilo to co jsem měl namysli. P je blokovací mechanismus od převodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 (editace) Nemyslim, ze je to, co jsi mel na mysli, kdyz si prectu ten puvodni prispevek. Blokovaci mechanismus v prevodovce DSG (ci jinem automatu) je specialne urcen pro parkovani a prevodovce nijak nevadi, parkovani se zarazenym stupnem s manualni prevodovkou v kopci bez parkovaci brzdy (neni to k tomu urceno) je ale cesta do pekla k brzke vymene 2hmotnostniho setrvacniku... Takze s DSG se by Te toto tykat nikdy nemelo, nebot auto nejde jinak nez s P zaparkovat (bez ponechani klicku v zapalovani). Tak jsi to mel na mysli ? Editováno: 11. Květen 2010, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 11. Květen 2010 Sdílet Vloženo 11. Květen 2010 V podstatě tak jak píšeš. Původní článek neberu v potaz. Jsem si původně myslel,že blokovací mechanismus na automatu funguje trocha jinak. Vycházel jsem z manuální převodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka1022 Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 (editace) Zdravim všechny CHIPáky, taky bych se rád stal jedním z Vás. Mám OII 1,9 TDI 77Kw a chtěl bych ji lehce polechtat. Nemáte někdo zkušenost s touhle firmou?? http://www.profi-chiptuning.cz/ Díky Editováno: 12. Květen 2010, autor: jirka1022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Zdravim všechny CHIPáky, taky bych se rád stal jedním z Vás. Mám OII 1,9 TDI 77Kw a chtěl bych ji lehce polechtat. Nemáte někdo zkušenost s touhle firmou?? http://www.profi-chiptuning.cz/ Díky Před chvílí jsem mluvil s někým od téhle firmy a domlouval čipování.Cena je velice nízká a to je i na pováženou.Má cestu do Klatov tak by do vzal kolem a načipoval.Ale co když se něco podělá a já poletím někam na MORAVU.Tak jsem zvolil firmu TDIChip v Berouně.To nemám daleko.Tak v sobotu načipuji a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka1022 Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 (editace) Před chvílí jsem mluvil s někým od téhle firmy a domlouval čipování.Cena je velice nízká a to je i na pováženou.Má cestu do Klatov tak by do vzal kolem a načipoval.Ale co když se něco podělá a já poletím někam na MORAVU.Tak jsem zvolil firmu TDIChip v Berouně.To nemám daleko.Tak v sobotu načipuji a dám vědět. Právě ta cena mě také zaráží (před chvíli mi bylo řečeno, že to je pouze za úpravu motoru, bez měření před a po, to stojí další 2000kč), ale když kouknu na ty reference tak to navypadá zle. Chce to někoho kdo tam byl, není tady někdo takovej?? Editováno: 12. Květen 2010, autor: jirka1022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Právě ta cena mě také zaráží (před chvíli mi bylo řečeno, že to je pouze za úpravu motoru, bez měření před a po, to stojí další 2000kč), ale když kouknu na ty reference tak to navypadá zle. Chce to někoho kdo tam byl, není tady někdo takovej?? Kdyby to nebylo tak daleko.Proto zvažuji ten Beroun. http://www.tdichip.cz Ale pokud by dali záruku že přijedou kdyby se něco podělalo tak by jsem to asi zkusil.Zítra pojedou okolo tak si to ještě rozmyslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Chlapy a co třeba toto : http://www.xtuning.cz/ Viděl jsem a mluvil jsem s tím člověkem co to dělal tady u nás na pár autech a prý dobrý. Taky jsem přemýšlel o chipu, ale zatím mám ještě chvíli čas na rozhodování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka1022 Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 (editace) Kdyby to nebylo tak daleko.Proto zvažuji ten Beroun. http://www.tdichip.cz Ale pokud by dali záruku že přijedou kdyby se něco podělalo tak by jsem to asi zkusil.Zítra pojedou okolo tak si to ještě rozmyslím. Tak kdybyses rozmyslel tak dej vědět. A až to budeš mít za sebou tak dej vědět taky A v tom Berouně je v ceně i měření na brzdě? Jo a http://www.profi-chiptuning.cz mají pobočky i jinde, nejenom v Brně. je tam i Praha, Budějovice atd. Psal mi to mailem. Editováno: 12. Květen 2010, autor: jirka1022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 12. Květen 2010 Sdílet Vloženo 12. Květen 2010 Tak kdybyses rozmyslel tak dej vědět. A až to budeš mít za sebou tak dej vědět taky A v tom Berouně je v ceně i měření na brzdě? Jo a http://www.profi-chiptuning.cz mají pobočky i jinde, nejenom v Brně. je tam i Praha, Budějovice atd. Psal mi to mailem. Jestli mají pobočky to nevím ale jede z Brna čipovat do Klatov a do Strakonic.Kdyby měli pobočky tak by nejel tak daleko.Zítra mě bude kontaktovat tak uvidím.Ale asi to risknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.