Jenda 11 Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 (editace) dotaz...už asi 5 měsíců mi svítí chyba motoru z bratrem se na to snažíme prijít čím to je, něco vyměníme.... smažu chybu a druhej den tam je zas a tak furt dokola. Přestal sem to řešit at si ta kontrolka svítí,ale dnes po 3 tejdnech ignorování kontrolky motoru ta kontrolaka zhasla...... jak je to možný!! Editováno: 27. Listopad 2009, autor: Jenda 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 Mohl by jsi uvést trošku víc informací...... číslo chyby? motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 jj,přesně něco víc ne!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda 11 Vloženo 28. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 (editace) pardon...pise to stále tu samou přesný číslo nevym,ale je to VAG ---pokles plnícího tlaku mezi turbem a škrtící klapkou---auto jede normálně motor AUQ trochu to rozvedu...vždy sme něco vyměnily treba hadici nebo solenojd,jel jsem to projet a během 5 kylometrů ta chyba tam byla znova ale kontrolka na přístrojích se nerozsvítila až druhej den vždy tak do 100 kyláků od vymazání. Tak jseme došly k názoru že to je pouze náká chvilková indispozice kterou to napočítá třeba 50 x a až pak se rozsvítí kontrolka na přístrojích no....ale mě ted ta kontrolka zhasla ! Editováno: 28. Listopad 2009, autor: Jenda 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 co máš za blow ventil? mě tuto chybu dělal neorigo,koupil jsem original a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda 11 Vloženo 29. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 co máš za blow ventil? mě tuto chybu dělal neorigo,koupil jsem original a je klid je tam origo a už sem ho taky měnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.