Popu Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 je to zajimavy,..... kontroloval si elektroinstalaci co jde ke vstrikum ? je mozny ze si mel kuny v motoru a meli asi chut na nejakej kabel treba projdi a uvidis pozoruju to tady a porad premyslim na co se jeste podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 Máš to nějaký zakletý...jak píše Lukas, projdi to pořádně až ke vstřikům a zkoukni je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JeřábCZ Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 3x Huráááá Včera jsem zkusil vyměnit vstřik na válci 1 a fábka už zase líta skvěle. Dnes - Sokolov - Praha a zpět, bez problému Moc děkuju všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 Pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Čaute .. hladal som sem všeličo ale akosi som sa k tomu podstatnemu nedostal. Odstavil som v piatok auto všetko v pohode .. v sobotu večer idem preč a svieti kontrolka motora .. nie EPC ale taka ako Katalyzator. Auto ide divne .. ma to slaby ťah .. na trojke pri 3000ot. akoby ho cuklo a nechce isť viac. Vobec to nema poriadny ťah akoby bežalo v nudzovom režime. Diagnostika bude až neskor tak sa pytam popredu čoby to mohlo byť. Ked mam auto naštartovane a otvorim viečko od oleja fuka tam poriadny vzduch .. neviem či to tak ma byť .. nikdy som to neriešil ale fuči to riadny. Neviem či to ma súvislosť. Každopadne ta kontrolka svieti a sem tam preblikne podla jazdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 spatny zapalovani, podavani paliva, defakto cokoliv,... muze byt i prvni lambda spatna,... s autem nikam nejezdi, jen na diagnostiku, kdyz sviti kontrolka, neni to zas takovy maler ale jakmile blika,... HROZI POSKOZENI KATALYZATORU ! ! ! ! takze na to bacha,... spalis ho a pak mas o dalsi maler zadelano takze jen diagnostiku a pak uvidis jak dal pokracovat,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 3. Březen 2015 Sdílet Vloženo 3. Březen 2015 No tak toto mi vyhodilo :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 je to jasny je v haji prvni lambda ta ovlivnuje zasadne chod motoru myslim ze podle vyctu chyb ti to potvrdeji i v servise proved Readines lambdy, aby se zjistila funkcnost a uvidis podle me kdyz to dela tenhle bordel tak je to jasny a myslel sem si to a mozna jestli nebude nacnuta i zapalovaci lista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 no takže autom som najazdil asi ďalších 100km .. auto nema výkon .. teda ma ale len do 3000ot. a potom to sekne .. vyčistil som sviečky .. vymazal chyby a ono stale nič .. jedna sviečka zle pali .. vymenil som ju z ineho valca .. Chcel som vyskušať vymeniť zapalovaciu lištu ale žial akosi nemam možnosť. Kontrolka už svieti len pri väčšom výkone .. sem tam preblikne .. svieti a ked sa auto ukludni sem tam aj zhasne .. hodil som to zase na diagnostiku a už svieti len 16685 .. takže ešte stale zhanam lištu na vyskušanie ..sviečky asi meniť zatial nebudem len problem najviac vidim v tej lište .. uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bbaarruu Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Zdravím, jela jsem do kopce,škublo auto,nemělo výkon a rozsvítila se mi kontrolka epc... vypla jsem motor , chvilku počkala a znovu nastartovala, potom už nesvítila... přijela jsem domů,asi po 3-4 dnech jsem sedla do auta a už nenastartuji. když otočím klíčkem svítí jen kontrolka epc a nefunguje vůbec nic... rádio,blinkry, nic... Nevíte někdo co stím? už se mi to jednou stalo,tak sme auto roztlačili a naskočilo,bojím se to znovu roztlačovat,aby se něco nezničilo... Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 Baterka starter ? ............ nejlepsi diagnostika, co napise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 je sem niekde navod ako vymontovať vstreky?? by som chcel vymeniť z ineho valca .. lištu mam novu a nič .. chyba 16685 .. pri väčšom zaťažení auto straca výkon .. zda sa mi že na volnobeh to ide tak všeliako .. na 3,5 valca .. ešte palivovy filter vymenim .. vyskušam vymeniť ten vstrek či chyba sa prenesie z prveho valca na druhy ale ak ani to nie tak potom už fakt len servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 13. Březen 2015 Sdílet Vloženo 13. Březen 2015 a ešte by som poprosil ako zistim či mam regulator tlaku paliva? .. ked som lahol pod auto tak mam MANN FILTER WK59 čo je bez regulatora tlaku ( 3 vyvody) ale su aj s regulatorom 3 a 4bary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 napisal by mi niekto prosím krátky návod ako vymeniť vstrek?? pozeral som do príručky ale je tam len rozkreslene s čoho sa to sklada ale ja by som rád vedel celý pracovný postup až niečo nepokazim .. 1.4mpi .. DIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 19. Březen 2015 Sdílet Vloženo 19. Březen 2015 regulator mas priamo vo filtry. Vstrek su tam dve matice na 10 kluc ak sa nemylim na rampe su take spony tie musis vytiahnut jeden vstrek nevytiahnes samostatne je to jednoduche vsetko uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 20. Březen 2015 Sdílet Vloženo 20. Březen 2015 vstrek vymeneny .. a aj napriek kontrolke auto šlape zase v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Zdravím vespolek, ve Fabii 1.4 50kW, kód motoru AME, jsem našel tyto chyby: Sobota,11,Duben,2015,15:52:33 VCDS verze: SVO 12.12.3.04 17549 - kalkulace zatizeni P1141 - 35-00 - neverohodna hodnota 16555 - rada valcu 1: system odmerovani paliva P0171 - 35-00 - system prilis chudy Readiness: 0110 0101 Adresa 01: chyby smazány Po testu lambdy základní nastavení kanál 34, auto nastartováno + sešláply brzdový pedál napsalo test není ok (R1-S1 neOK) a na druhé pozici se během testu objevilo -32 stupňů . Další načtení závad: 17549 - kalkulace zatizeni P1141 - 35-00 - neverohodna hodnota 16515 - rada valcu 1 - sonda 1 P0131 - 35-00 - signal prilis nizky Readiness: 0110 0101 Zpětné vedení výfukových plynů: Selhalo nebo nekompletní Vyhřívání lambda sondy: Selhalo nebo nekompletní Lambda sonda(y): Selhalo nebo nekompletní Klimatizace: OK Sekundární přívod vzduchu: Selhalo nebo nekompletní Spalování par: Selhalo nebo nekompletní Zahřívání katalyzátoru: OK Katalyzátor(y): Selhalo nebo nekompletní. Je lambda KO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Tipnul bych si na nejakou netesnost v sacim potrubi a nic nepokazis kdyz zkontrolujes pojistku c. 9 (10A-cervena) v pojistkovem boxu (vyhrivani lambda sondy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Po vyměně lambdy a přetěsnění motoru zůstala jen tahle porucha: 17549 - kalkulace zatizeni P1141 - 35-00 - neverohodna hodnota Motor na volnoběh, běží trochu nepravidelně, ale jinak to jede vcelku normálně. Jen při testu lambdy v kanále č.34 na druhé pozici, se pořád zobrazuje -32 stupňů, test lambdy se sice zapne, ale nechce skončit. Ještě poznatek, při testu jiného auta je po sešlápnutí brzdy 1400 ot/min a tady u toho je max 1280 ot/min, někdy i méně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 ze by cidlo tlaku v sani davalo neverohodna data, jestli mas moznost prohodit z druheho auta, je to nejrychlejsi zpusovat jak cidlo usvedcit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Čidlo jsem zkoušel jako první i klapku a zapalovací lištu. Buď má chybu soft nebo je KO řídicí jednotka, zkusím ji někde půjčit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Tych -32 vypisuje aj mne a lmabda je dobra mam ten isty kod motora ako aj ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 Díky, konečně odpověď, která pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda.l Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Taky je třeba dbát na stav rozvodového řetězu, když je moc vytahaný blbne ŘJ motoru a ta dostává zkreslené údaje o klepání motoru a reguluje špatně předstih... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.king Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 (editace) Ahoj, mám v plánu koupit z bazaru ojetou F, 1,4MPI 44kW, r.v. 2001, najeto kolem 140 tis. Dnes jsem se byl projet, auto nenastartovalo (vybitá baterie), po nastartování přes zdroj svítila oranžová kontrolka elektroniky motoru, při jízdě se chovalo normálně, bez škubání. Může to mít souvislost s tou baterií? Má cenu toto auto kupovat, budu chtít aby to opravili, ale mám strach, že závadu jen smáznou a mě se to třeba za 500 km objeví znova. A jak by asi byla nejdražší oprava tohoto problému, diagnostiku samozřejmě nemám Díky. Editováno: 31. Květen 2015, autor: jirka.king Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.