Losky83 Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 mam vyřešeno podobně jako RACA, foto řekne vše takhle umístěný mi to přijde ok, jen ale ze zvědavosti, ten parrot či co to je, není to takový divný? Myslím to místo. Vidíš na tom, kdo ti volá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 17. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2009 (editace) Já původně měl Mio C720b, ale po odbloknutí a nahrání IGO 8.3 se to strašně sekalo, tak jsem ji prodal a koupil Mio C520 a ta je i více hardwarově vybavená a igo 8.3 běží perfektně. Jediné co se mi vysypalo, že svojí blbostí jsem si ulomil usb v TMC stojánku, tak používám bez TMC a pak ještě u autonabíječky mi uvnitř ulítl drátek, tak jsem to musel spájet a je to ok, zároveň jsem tedy i změnil zelenou diodku za červenou, aby to ladilo k podsvícení budíků atd. Mám ji na čelním skle, kde drží perfketně, jen je trošku horší, že je dál od ruky, že se tam člověk musí dost natahovat, ale jde to. Osobně bych si ji dal do levého rohu čelního skla, ale zase když někam jedu, mladá pořád do toho čučí a i rychleji ji to asi utiká, tak nebudu hamounit, a proto ji nechám, tam kde je Editováno: 17. Prosinec 2009, autor: Losky83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 (editace) Já mám tomtoma na skle a plně mi to vyhovuje.O zákonu si myslím jen to,že mi můžou všichni políbit ..... ale hlavně aby přišli všichni najednou,protože se nerad ohýbám-mohlo by mi píchnout.To máme málo jiných starostí a řešíme pí...... možná nám to zalepí to děravou státní kasu,nebo se přestane globálně oteplovat. Editováno: 20. Prosinec 2009, autor: misumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host vladoc Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Ja som sa docital ze cely ten nas SK zakon je na hovno lebo neurcuje co je vlastne ten zornz uhol vodica a preto to musia prehodnotit a policajti za to nebudu vyberat pokuty,takze to mam na skle, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAUpick Vloženo 21. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 U mna to taktiez ostalo na svojom mieste oblubenom (lavy spodny roh). Vraveli ze pokutovat za to zatial nebudu, ze iba napominat. No tak nech si ma teda zastavi a napomenie ma ked uz je to taky problem. Za chvilu pride zakas fajcenia pocas riadenia... Zakaz jedenia, pitia... Ach jo. Ale to ked niekto 20 sekund nastavuje radio, alebo vybera CD ktore si pusti... To uz pozornost vodica neovplyvnuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 18. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2010 A mame tu verzi drziaku 4.0. Tentokrat pre E72 a E52. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 Mám to takto a je to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sladek Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 zdravím a taky přidám foto umístění své GPS.Dlouho jsem to zkoušel kam s ní,nakonec vyhrálo toto.Destička přilepená oboustrankou na přístrojovku,a na ní přísavné rameno s GPS,Garmin.Výhoda tohoto umístění je v tom,že to může obsluhovat i spolujezdec a neruší to výhled ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 Zdravím. Včera jsem byl na STK a schválně jsem nechal navigaci na předním okně.Výsledek- BEZ ZÁVAD .Nebudu ji sundavat ,protože se mi umístění na okně líbí a ve výhledu mi nevadí.Zákon je hloupej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pss1oner Vloženo 3. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 Já původně měl Mio C720b, ale po odbloknutí a nahrání IGO 8.3 se to strašně sekalo, tak jsem ji prodal a koupil Mio C520 a ta je i více hardwarově vybavená a igo 8.3 běží perfektně. Jediné co se mi vysypalo, že svojí blbostí jsem si ulomil usb v TMC stojánku, tak používám bez TMC a pak ještě u autonabíječky mi uvnitř ulítl drátek, tak jsem to musel spájet a je to ok, zároveň jsem tedy i změnil zelenou diodku za červenou, aby to ladilo k podsvícení budíků atd. Mám ji na čelním skle, kde drží perfketně, jen je trošku horší, že je dál od ruky, že se tam člověk musí dost natahovat, ale jde to. Osobně bych si ji dal do levého rohu čelního skla, ale zase když někam jedu, mladá pořád do toho čučí a i rychleji ji to asi utiká, tak nebudu hamounit, a proto ji nechám, tam kde je da se prekopat i verze Mio H16 ? Pac moje posledni aktualizace map je 2007... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 (editace) kym mi pride drziak, zistil som ze mi telefon drzi aj pred pristrojmi. a hned som aj otestoval nejake programy a aj auru od sygicu. vyhrava prvy s veeelikanskymi zelenymi cislicami a potom posledne dva Editováno: 26. Prosinec 2010, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Janík Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Tak mám navigaci umístěnou vlevém dolním rohu a protože jsem nechtěl mít nic nalepené na skle použil jsem samolepící dísk, který jsem sice musel upravit ale drží:-) A když zrovna nepoužívám navigaci, směje se na mne celá rodina:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 17. leden 2011 Sdílet Vloženo 17. leden 2011 a co toto? http://gadgets.zive.cz/s-mobilem-na-volant/a-21180/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Dobrý nápad, ale - to zradné ale. Pre toho, kto nemá kabrio, je to už pod strechou - má to ešte signál z družice? A nedajbože, žeby v prípade nehody odpálil bag... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
impact Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Levej výdech klimatizace na středovém panelu mi přijde jako nejlepší volba. Nejen, že je po ruce, ale i dobře "vidí" na oblohu a družice. Pro telefony bez zabudovaný opěrky stačí nějakej jednoduchej držák, co se přicvakne na to žebrování. Třeba "Ex Spider", co maj v Globusu... No a telefon s opěrkou stačí uchytit do toho žebrování a pak ho zavřít. Teda tady byl zrovna v televizi hokej, ten má před navigací přednost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Ja som kúpil držiak v tuning shope za 5€.Má kľb na natáčanie mobilu,dá sa prilepiť na rovnú plochu,alebo priskrutkovať,ďaľšia vrianta je do výduchov kúrenia.Keďže som nechcel nikde vrtať a nalepiť to nebolo kam,vo fábii nie sú hladké miesta,iba pórovité miesta,tak využívam redukciu do výduchov.Viditeľnosť aj praktickosť je super.Pripájam foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
impact Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 Jj, to je přesně to ideální místo. Možná by to ale chtělo v létě ten výdech ucpat. V zimě totiž topení pouštím jen na nohy a sklo, protože ten teplej vzduch od podlahy stoupá. V létě ale pouštím vzduch přímo z těchhle dvou výdechů a z klimy je pěkně ledovej... a telefon trochu mrzne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoffman Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 (editace) . Editováno: 11. Červen 2011, autor: hoffman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoffman Vloženo 11. Červen 2011 Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 ]Zdar , já vyřešil problém s držákem na mobil na soustruhu, nechal sem si udělat cca 3mm duralové kolečko o průměru 8cm, to jsem nalepil na palubovku speciálnim silikonem kterej jde bez problemu odstranit, dá se taky oboustranou izolepou přilepit,.... na to pak chytne přísavka od většiny držáků... kdyby někdo chtěl taak se ozvěte neni problem nechat vyrobit na míru za pár kaček... http://www.ulozto.cz/9336448/dsc-0441-jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Illek Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Zdravim. Chci dat držák na GPS na sloupek u řidiče. Kde tam vzít elektřinu na napájení USB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Musíš snížit palubní napětí (12 - 14,5V podle toho jestli jde motor nebo ne) na +5V vhodných pro napájení USB (mini-USB) - to udělá miniaturní DC/DC měnič, jaký obsahuje každá "nabíječka na telefon do auta" s výstupním konektorem mini-USB. Můžeš ho buď používat dočasně zastrčený do zásuvky na palubní desce, nebo vyndat z originálního pouzdra, přemístit do nějaké vhodné škatulky a schovat do prostoru pod palubní deskou - v levé části máš pojistkový box, podle návodu k autu si najdi na kterou pojistku je přivedeno +12V po zapnutí zapalování a z ní můžeš udělat přívod. Kabel s konektorem pro samotnou navigaci pak můžeš protáhnout kolem výdechu ventilace nebo těsně kolem plastového obložení palubky u A-sloupku nad palubku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnymt Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 zdravim vas, ja odporucam drziak tetrax. je to na báze magnetu a je to super, mám to vo fukari presne ako na obrazku,skuste si to vygooglit,super vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 Tetrax odporúčam tiež akurát ja mám ten menší, Ego Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laďa29 Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Já jsem obětoval jeden z prostředních "větráků". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkusDelRey Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 Ja pouzivam momentalne magneticku gulicku otocna o 360 stupnov obrovska vyhoda ze zariadenie ci mobil sa da okamzite zobrat jednou rukou a neza vadzia na skle cize v zornom poli no premislam nad 2din radiom s gps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.