Crake Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Zdravim panove, mam na vas takovy dotazek. V sobotu jsem chtel sundat brzdovy trmen FSIII a po marnem zklouseni, jsem ho zas a opet prisrouboval a nechal byt... Jak ho spravne a bez poskozeni sundat... Doukal jsem do DP a nemel by to byt vubec problem, tak fakt netusim kde jsem udelal chybu... 1) sundat kolo 2) sundat krytky 3) odsroubovat vodici cepy 4) ??? Jakou stranou ma jit dolu??? Zespoda je zarazka, tudy mi nesel a ze shora taky ne - kurnik je na to nejaky figl??? Diky moc za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 To ho nikdo nesundaval??? Pokud se podari sundat brzdovy trmen, pak by se jednodusemohl sundat i brzdovy kotouc, nemylim-li se??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 to sem ještě nesundával(sám) takže netušim(mám zato že se to nějak odklopuje), ale sundat kotouč už pak problém neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 25. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 (editace) Ty jo, budu za to muset asi poradne vzit a pak uvidime... Hlavne abych to pak dal zpatky Nemam to rovnou spojit s vymenou desek??? Ktere byste doporucovali??? Jake tam jsou origo??? Zda se mi ze dost prasi a ty hliniky musim furt cistit... Editováno: 25. Duben 2006, autor: Crake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gappa Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Vršek brz.třmenu povytáhneš a potom celý nadzvyhneš z těch spodních zarážek a sundáš z brz.kotouče.Montáž je v opač.pořadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Duben 2006 Sdílet Vloženo 25. Duben 2006 Jak píše Gappa.vrch odkloníš a vytáhneš.to víš,krošku tíže to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 26. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Diky kluciiiiii... Budu si s tim hrat pristi tyden..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 A zpátky to pujde opravdu stejně ?? Vystačím si s obyčejným nářadím v dílně( šroubováky,klíče)?? Nebudu potřebovat něco na "zatlačení" přitlačních "pístku"? Přece jen to tam je stále pod tlakem ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 26. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Podle mne, kdyz NEslapnes na brzdu, tak to tak musi zustat ... Pokud budes vymenovat desky, tak to budes muset samozrejme zatlacit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Za 2mm jdu na to taky. Jaky desky nejlépe koupit? Kde a za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gappa Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Mám 1,4 Mpi a sám mechanik ze Škody mi poradil Power Disk cca-1300,-ks i prodejnu(jasně že né škodováckou),kde je mají a měl je na své Fábce taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gappa Vloženo 26. Duben 2006 Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Jó a ty desky FERODO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 26. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2006 Tenhle obchod se zda byt docela dobre zasobeny.... http://www.mjauto.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Strojvůdce Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Na 1.4MPi s FSIII tyhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gappa Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Dobré je si vodící čepy povytáhnout , popř vyndat. A proč to nešlo, musíš roztáhnout destičky šroubovákem od sebe, jelikož kotouč má hranu a přes tu to nechce dolu. A pak odklapnout pouze horní stranu, dolní je jištěná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Ať nezakládám nové téma. U brzdových kotoučů FSIII jsou na brzdových třmenech takové silonové vodítka - vodící pouzdérko, přes které se šroubuje vodící čep. Zdá se mi, že je mám dost vychozené a třmen se na čepech dost kiklá. Nevíte někdo jak se ten bazmekt přesně jmenuje, jaké má číslo ve škodofce a popř. asi cenu ? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Ať nezakládám nové téma.U brzdových kotoučů FSIII jsou na brzdových třmenech takové silonové vodítka - vodící pouzdérko, přes které se šroubuje vodící čep. Zdá se mi, že je mám dost vychozené a třmen se na čepech dost kiklá. Nevíte někdo jak se ten bazmekt přesně jmenuje, jaké má číslo ve škodofce a popř. asi cenu ? Dík řekni jaký je to číslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 mam taky takovy problem při brzdeni me mirne vybruje volant asi křive kotouče a dnes když jsem jel me začlo pri brždeni jakoby cinkat kov na kov takove lupani mam tušeni že to dela brzdič když za nej zataham tak je volny a vydava stejny zvuk jak o za jizdy.Co mam vymenit a jakou si mam nychystat sumu na material?Dikec všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Já bych se chtěl zeptat na uplně jinou věc. Nové brzdy versus STK. Čeká mě STK a taky potřebuju nové brzdy - kotouče i čelisti. Nove brzdy hůř brzdí tak jestli by s tím nemohl být u STK nějakej problem. Zas by taky mohli nadavat na stare total sjete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Nedoporučuji dělat STK s opravdu čerstvíma komponentama ( kotouče + desky ) je třeba tak cca 500km zajet. když pojedeš na STK hned po montáži nebude jim to brzdit tak jak by mělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 P2M dík . Je to ta 2 nebo 3. Taková vodící vložka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 P2M dík . Je to ta 2 nebo 3. Taková vodící vložka. Zdarec me ten brzdič při brzdeni klepe a když za nej zataham jak je tam pořadna vule stači teda vymenit jen ty vložky nebo je potřeba ješte neco?dikec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Už jsem se byl podívat ve skodofce a nechal si ukázat tu vodící vložku. Je to taková tzrzená guma, něco mezi silonem a gumou. Origo pár stojí 600 a pašerák 300 na 1 brzdič. To Leonin jak píšeš je možné že to klepe ale při lehounkém přibrzdění. Při normálním brzdění se vymezí vůle a určitě to neklepe. Jinak na tom brzdiči nemá co klepat , protože je plovoucí. Jedině že bys to měl už tak vybité a šel by kov na kov, přesněji třmen na vodící čep. Pokud máš fakt takovou vůli tak to vyměň. Doma v pohodě to vyměníš. Potřeba je jenom imbus 7. Co vím určitě, můžou klepat a klepou nám na služ. oktávce zadní destičky o kotouče. Protože jsou desky jednoduché bez pružin tak si na díře ťuknou. Jde to slyšet ale jen při jízdě mezi ploty nebo baráky. V prostoru je klid. Čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 pafel: takže ceny už víš, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.